ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ¨ΔΑΓΚΩΤΟ¨ Γράφει ο Άρης Μπιτσώρης

http://arisbitsoris.blogspot.com
Μέρα εκλογών σ’ ένα χωριό, σ’ ελληνική επαρχίαόπου ακόμα εκεί καλά κρατεί η πατριαρχία.Στην κάλπη οδεύανε μαζί, σόι, επτά γερόντιασύνολο όλοι αν είχανε είκοσι πέντε δόντια.
διαβαστε περισσοτερα

Ομιλία και περιοδεία Σπήλιου Λιβανού σε Μάστρου και Αιτωλικό

Συνεχίζουμε δυναμικά! Δεν σταματάμε τον αγώνα μέχρι τις 25 Ιουνίου
#Μάστρου και #Αιτωλικό, ευχαριστίες καρδιάς στους καλούς & αληθινούς φίλους!
διαβαστε περισσοτερα

Παρουσία του Θανάση Παπαθανάση στην επιστημονική ημερίδα «6η ΕΛΑΙΑ- Ελιά και Αγρίνιο. Οι ρίζες μας στο μέλλον»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΠαρουσία του Θανάση Παπαθανάσηστην επιστημονική ημερίδα «6η ΕΛΑΙΑ- Ελιά και Αγρίνιο. Οι ρίζες μας στο μέλλον»3.6.2023 Ο Υπ.Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ.Θανάσης Παπαθανάσης παρευρέθηκε στην επιστημονική ημερίδα «6η ΕΛΑΙΑ» με θέμα: «Ελιά και Αγρίνιο. Οι ρίζες μας στο μέλλον», που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με την ΠΕΜΕΤΕ και το τμήμα Αειφορικής Γεωργίας του Πανεπιστημίου Πατρών και τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, της Ένωσης Αγρινίου, του Ιταλικού Συνεταιρισμού Ελαιολάδου «Pandolea» και ελαιοπαραγωγών, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου.Από το βήμα της επιστημονικής ημερίδας ο κ.Θανάσης Παπαθανάσης  δήλωσε:
διαβαστε περισσοτερα

Ανοικτή επιστολή Δημήτρη Στρατούλη σε αριστερούς και προοδευτικούς πολίτες για τις εκλογές στις 25 Ιούνη

Ανοικτή επιστολήΣε αριστερούς και προοδευτικούς πολίτες για τις εκλογές της 25ης Ιούνη.Ισχυρό ΜΕΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη στη Βουλή και στους δρόμους.Αγαπητοί φίλοι και φίλες. Μαζί με τους συνυποψήφιους/ες, τους συναγωνιστές/στριες, συντρόφους/σες, δίνουμε σαν μία γροθιά τη μάχη στη Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑ, όπου θα είμαι υποψήφιος μετά από συλλογικές αποφάσεις, και σε όλη την Ελλάδα για την είσοδο του  ΜΕΡΑ25 - ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ στη Βουλή.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ (Σ.Α.Π) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Ημερομηνία 3.6.2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Ο Δήμος Ξηρομέρου και η ομάδα έργου του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π), σας προσκαλούν στη διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 την Τρίτη 06/06/23, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομερου. Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης θα παρουσιαστούν οι προτάσεις διαμορφώσεων για τη βελτίωση της προσβασιμότητας του Δήμου, καθώς και οι απαραίτητες σημειακές παρεμβάσεις για την ανεμπόδιστη πρόσβαση για όλους στους κοινόχρηστους και κοινωφελείς χώρους. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΩΝ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................