Ευχές από την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (ΟΠΣΥΞ)

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου εύχεται Καλή Πρωτοχρονιά σε εσάς και την οικογένειά σας. Ας είναι το ξεκίνημα του 2022 αφετηρία μίας δημιουργικής χρονιάς για τους Συλλόγους μας. Χρόνια πολλά με υγεία, χαρά, αγάπη ευτυχία, ειρήνη και αλληλεγγύη!!
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές για το νέο έτος από τον Κώστα Γεωργούλα -Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Ξηρομέρου

διαβαστε περισσοτερα

Ευχές του ''Μπαμπίνη ΙΝ'' για τη νέα χρονιά

Ευτυχισμένο το νέο έτος με Υγεία ,Χαρά,  Αγάπη για εσάς και την οικογένειά σας. Ας είναι το ξεκίνημα του 2022 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Χρόνια πολλά!
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές για το νέο έτος από τον Αντιδήμαρχο Δήμου Ξηρομέρου Κων/νο Μπαμπούρη

Το 2022 να φέρει σε όλους υγεία και αγάπη, αλληλεγγύη και προσφορά. Να είναι έτος δημιουργικό, χωρίς βία και φόβο, γεμάτο χαμόγελα και αγκαλιές.Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!
διαβαστε περισσοτερα

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Αστακός 31.12.2021ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Υποδεχόμαστε το 2022 με την προσδοκία και την ελπίδα μιας καλύτερης χρονιάς. Με εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας, με ανεξάντλητη όρεξη για δουλειά και δημιουργία.Οφείλουμε και πάλι, την νέα χρονιά, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Με συλλογική προσπάθεια μπορούμε να επιτύχουμε νέους στόχους και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών, να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα στο παρόν και στο μέλλον.Στον Δήμο Ξηρομέρου και το 2022, θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να επιλύσουμε τα προβλήματα των πολιτών, καθώς και την ολοκλήρωση των έργων αλλά και των επιλεγμένων παρεμβάσεων που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Επίσης παραμένουμε πάντα προσηλωμένοι και στα κοινωνικά ζητήματα, στηρίζοντας με κάθε τρόπο τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε συνθήκες ανάγκης. Οι δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, δεν άφησαν ανέγγιχτο κανένα τομέα της ζωής, κανένα κοινωνικό χώρο.Με την πεποίθ…
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση για συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Τρίτη 4 Ιανουαρίου.

Πρόσκληση για συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Τρίτη 4 Ιανουαρίου.

Αστακός, 31.12.2021 Αριθ. πρωτ.: 13314 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Καλεί σε τακτική (με τηλεδιάσκεψη) Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 4 Ιανουαρίου 2022, ημέρα της εβδομάδας Τρίτη και ώρα 08:00 μ.μ., σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ. εγκ. 643/69472/24.09.2021, με την οποία επιχειρείται η σύνοψη των μέχρι τώρα διευκρινίσεων, καθώς και η επικαιροποίησή τους στη βάση των νέων νομοθετικών ρυθμίσεων και υγειονομικών δεδομένων, μετά και την τροποποίηση της παρ. 1 του άρθρου 10 της από 11.03.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α΄ 55), όπως κυρώθηκε με το άρθρο 2 του Ν. 4682/2020 (Α΄ 76) από το άρθρο 67 του Ν. 4830/2021 (Α’ 169) για συζήτηση και λήψη αποφάσεωνστα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης: Θέμα 1ον. Σύναψη Μνημονίου Συνεργασίας του Δήμου Ξηρομέρου με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής Τομέα Τεχνολογι…
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές για το νέο έτος από τον Αντιδήμαρχο Δήμου Ξηρομέρου Παναγιώτη Παλιογιάννη

Λίγο πριν τελειώσει το 2021, να ευχηθώ το 2022 να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες ,να κερδίσουμε την πανδημία κ να αφήσει στο παρελθόν της πίκρες.Να βλέπουμε μπροστά κ να χαμογελάμε. Αγάπη κ υγεία πάνω από όλα σε όλο τον κόσμο ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από τον Πριφερειακό Σύμβουλο Γιάννη Λύτρα

διαβαστε περισσοτερα

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαρία Σαλμά σε κοινωνικές δομές της Αιτωλοακαρνανίας

Με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Μαρίας Σαλμά, διανεμήθηκαν σήμερα Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021, γεύματα αγάπης σε κοινωνικές δομές της Περιφερειακής  Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.Ειδικότερα η διανομή των γευμάτων έγινε παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη στις μονάδες φιλοξενίας ηλικιωμένων Σελίβειο Μεσολογγίου και Γηροκομείο Αγρινίου, καθώς και τις δομές της  Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα». Σε δήλωσή της η Μαρία Σαλμά ανέφερε: «Η σημερινή διανομή των γευμάτων αγάπης, είναι μια ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης και υποστήριξης στους περισσότερο ευάλωτους συνανθρώπους μας. Βιώνουμε μια δύσκολη συγκυρία. Στεκόμαστε δίπλα τους ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τις κοινωνικές δομές με κάθε τρόπο και παρέμβαση. Εύχομαι ολόψυχα ο Νέος Χρόνος που ανατέλλει σε λίγες ώρες, να φέρει σε όλους υγεία και εκπλήρωση κάθε προσδοκίας. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά».



διαβαστε περισσοτερα

akarnanika.blog Ευχές για καλή χρονιά !!!

Ας ευχηθούμε ότι το νέο έτος θα κάνει τα όνειρα όλου του κόσμου πραγματικότητα και θα σκορπίσει ευτυχία και υγεία.Χρόνια πολλά και Καλή χρονιά !!!Η συντακτική ομάδα του akarnanika.blog
διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΙΩΤΩΝ Η ΒΕΛΑ

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................