Με τσάντες γεμάτες δώρα ο Πρόεδρος της Παπαδάτου στο Δημοτικό Σχολείο Ριβίου.

Με το άνοιγμα του Δημοτικού Σχολείου Ριβίου από τις διακοπές του Πάσχα, ο Πρόεδρος της Παπαδάτου κος Γαλαζούλας Απόστολος, επισκέφθηκε το σχολείο δίνοντας στους μικρούς μαθητές τσάντες με δώρα, συνεχίζοντας την έμπρακτη στήριξη που παρέχει στο σχολείο και στη σχολική κοινότητα.
διαβαστε περισσοτερα

Επίσκεψη του Μίλτου Ζαμπάρα στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου (πρώην ΠΕΔΥ) και στην 3η ΤΟΜΥ (Τοπική Μονάδα Υγείας) πραγματοποίησε την Τρίτη 14 Μαΐου ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Μίλτος Ζαμπάρας.Ο Μίλτος Ζαμπάρας αφού επισκέφθηκε τους χώρους του Κέντρου Υγείας, συναντήθηκε και συζήτησε με την διοίκηση του και με τους εργαζόμενους. Ενημερώθηκε για τις σημαντικές ελλείψεις που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Αγρινίου σε υποδομές και σε προσωπικό. Ο Βουλευτής δήλωσε: «Τα Κέντρα Υγείας της περιφέρειας σε συνδυασμό με τα Νοσοκομεία σηκώνουν όλο το βάρος της υγειονομικής κάλυψης των κατοίκων και είναι καίριας σημασίας η στήριξη τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και θεωρεί ότι πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα ενός ευνοούμενου κράτους η υποστήριξη της, ώστε να μπορούν όλοι οι πολίτες να απολαμβάνουν δωρεάν και υψηλής ποιότητας φροντίδα στις δημόσιες δομές υγείας.»

διαβαστε περισσοτερα

Παρουσίαση του βιβλίου Λαϊκοί Ποιητές & Δημιουργοί του Βάλτου Κυριακή 19-5-2024 ώρα 10:45 π.μ.!!!

διαβαστε περισσοτερα

Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΜΟΛΩΝΗΣ.ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

διαβαστε περισσοτερα

Μνημόνιο Συνεργασίας ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΥπεγράφηΜνημόνιο Συνεργασίας ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ με την  Περιφέρεια Δυτικής ΕλλάδαςΣτην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας  με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  προχώρησε  το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας με στόχο την συνεργασία σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.  Η υπογραφή του Μνημονίου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 , στα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ, από τον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ και του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργο Καββαθά.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου την Παρασκευή 17 Μαΐου.

https://www.dimosxiromerou.grΑστακός, 13.5.2024Αριθ. πρωτ: 5994 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ  Ν.Π.Δ.Δ. 'ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ' ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σε Τακτική Δια Ζώσης Δημόσια Συνεδρίαση την δεκάτη εβδόμη (17η) του μηνός Μαΐου, του έτους 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού) σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από το άρθρο 11 του Ν. 5043/2023 και σε συνδυασμό τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 08:00 Μ.Μ.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΗμερομηνία 14-5-2024ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Δήμος Ξηρομέρου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Κοινότητα Αστακού, σας προσκαλούν το Σάββατο 18 Μαΐου στις 08:00 μ.μ. στη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αστακού, να παρακολουθήσετε την εκδήλωση για την γιορτή της μητέρας, με ομιλήτρια την κα Βάσω Μπράμη - Coach Προσωπικής Ανάπτυξης & Καθοδήγησης. Ελάτε να συζητήσουμε και να τιμήσουμε αυτόν τον σπουδαίο ρόλο της «ΜΗΤΕΡΑΣ». Σας περιμένουμε με χαρά! ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................