Ευχαριστίες Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου Φυτειών ''Ακαρνανικό Φως''

Ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες, Φυτειώτες και Αγρινιώτες που χάρισαν με πολλή αγάπη και προθυμία τα δώρα τους για τη λαχειοφόρο μας αγορά.Ευχαριστούμε επίσης και τον κ.Μπακογιάννη που προσέφερε δυο διανυκτερεύσεις στην Σαντορίνη από το ταξιδιωτικό γραφείο Xenio HospitalityΘερμές ευχαριστίες και στους κ.Παληγεώργο Γ. και κ. Καραπάνο Θ. που προσέφεραν χρηματικά ποσά τα οποία δόθηκαν στα φλουριά της βασιλόπιτας.
Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών Ακαρνανικό Φως
διαβαστε περισσοτερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΑΛΤΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΑΛΤΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Κεντρικό Συμβούλιο της Ο.ΣΥ.Β.Α.με την έλευση του 2024 σας εύχεται Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία δημιουργία και ευημερία. Και σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 ώρα προσέλευσης 11:00 π.μ. που θα γίνει στα γραφεία της, Πατησίων 5 Αθήνα. Θα υπάρχει και μικρός μπουφές με κεράσματα. Τιμή μας να παραβρεθείτε. Για το Κεντρικό Συμβούλιο Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας
Δημήτρης Σ. Αρσένης Αθανάσιος Κουρέτσης
διαβαστε περισσοτερα

Συνάντηση με εκπροσώπους των μελισσοκόμων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Συνάντηση με εκπροσώπους των μελισσοκόμων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Αντιπροσωπεία των μελισσοκόμων δέχθηκαν σήμερα Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024, στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Ανδρέας Φίλιας.
διαβαστε περισσοτερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ. Γράφει ο Μυργιώτης Παναγιώτης Μαθηματικός

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ.Οι παγκόσμιες ημέρες εορτασμού διαφόρων γεγονότων ,δίδουν την ευκαιρία εκτός της τιμής να ασχοληθούμε όλοι με αυτό και να προβληματιστούμε. Μια τέτοια ημέρα( παγκόσμιος) είναι αφιερωμένη και στη ελληνική γλώσσα. Στη δική μας μητρική γλώσσα. Μεγάλη τιμή και ημέρα που ο καθένας μας πρέπει  να αναλογιστεί. Γιατί γίνεται τέτοια τιμή σε μια γλώσσα που την ομιλούν μόνο μερικά εκατομμύρια άνθρωποι;; Κάτι το ξεχωριστό θα έχει η ελληνική λαλιά.
διαβαστε περισσοτερα

Παραδόθηκαν σε χρήση δυο ακόμη χώροι αναψυχής σε Σταμνά και Αγγελόκαστρο στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας

Παραδόθηκαν σε χρήση δυο ακόμη χώροι αναψυχής σε Σταμνά και Αγγελόκαστρο στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας  
Τα Δημοτικά Διαμερίσματα Σταμνάς και Αγγελοκάστρου ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Μαυρομμάτη και Υποδομών – Έργων Βασίλη Γιαννόπουλο.
Στις εισόδους των δύο οικισμών ολοκληρώθηκε η αισθητική αναβάθμιση στο πλαίσιο της δράσης εκσυγχρονισμού και ανάδειξης οδών του οδικού δικτύου της Δυτικής Ελλάδας.  Παιδικές χαρές, όργανα γυμναστικής, τραπέζια παιχνιδιών, αλλά και επιλεγμένος εξοπλισμός   (φωτιστικά σώματα, παγκάκια, τραπεζόπαγκοι, ζαρντινιέρες), με σημεία πληροφόρησης, ξύλινες περιφράξεις και φυτεύσεις αναζωογονούν τις περιοχές, ώστε κάτοικοι, αλλά και επισκέπτες να απολαμβάνουν λειτουργικούς και ασφαλείς χώρους αναψυχής για ανθρώπους κάθε ηλικίας. «Δύο ακόμα χώροι αναψυχής, σε Σταμνά και Αγγελόκαστρο, που δημιουργήθηκαν από την Περιφέρ…
διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ_Για την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στο νομό μας

Τομεακή ΟργάνωσηΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑνακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ για την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στο νομό μαςΟι βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι έναν δρόμο έχουν αυτόν του οργανωμένου αγώνα!Να δείξει το... φιλολαϊκό του προφίλ προσπάθησε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, που εν μέσω της φιέστας που διοργανώθηκε για τα εγκαίνια ενός αναγκαίου για το λαό έργου του δρόμου Ακτίου – Αμβρακίας, επισκέφθηκε δήθεν για να ενημερωθεί για τα προβλήματα, το μπλόκο των αγωνιζόμενων βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων στη Βόνιτσα.
διαβαστε περισσοτερα

Επίκαιρη Ερώτηση Μίλτου Ζαμπάρα: Η κυβέρνηση χρεοκόπησε τις ΔΕΥΑ και τώρα τις παραδίδει στα χέρια των μάνατζερ

Επίκαιρη Ερώτηση Μίλτου Ζαμπάρα: Η κυβέρνηση χρεοκόπησε τις ΔΕΥΑ και τώρα τις παραδίδει στα χέρια των μάνατζερ
Συζητήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και Τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μίλτου Ζαμπάρα, προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας  με θέμα: «Η ιδιωτικοποίηση του νερού το επόμενο βήμα της κυβέρνησης».
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................