Η ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΣΣΑ(ΘΥΡΡΕΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ)Βελησσαρία (Βάλια) Καππέ -Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Αγ. Δημητρίου Αττικής

Η ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΣΣΑ(ΘΥΡΡΕΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ)Βελησσαρία (Βάλια) Καππέ -Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Αγ.  Δημητρίου Αττικής με το συνδιασμό της Μαρίας Ανδρίτσου ''ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ Συμμετέχουμε.Ενώνουμε.
διαβαστε περισσοτερα

Λένα Κολοκοτρώνη | Κλαρίνο και Τραγούδια στα Βλυζιανά(ΒΙΝΤΕΟ)

Βλυζιανά 20/8/2023 Τραγούδι: Λένα Κολοκοτρώνη Κλαρίνο: Ταξιάρχης ΒλαχοδήμοςΕλληνικά Πανηγύρια
διαβαστε περισσοτερα

Κώστας Καρπέτας από τα Καλάβρυτα: Ο Πρωτογενής τομέας είναι ο δικός μας δρόμος για την Αλλαγή στην Δυτική Ελλάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1/10/2023


Κώστας Καρπέτας από τα Καλάβρυτα: Ο Πρωτογενής τομέας είναι ο δικός μας δρόμος για την Αλλαγή στην Δυτική Ελλάδα

Η ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα στην ύπαιθρο της Δυτικής Ελλάδας, βρέθηκε στο επίκεντρο των επαφών του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Κώστα Καρπέτα κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στα Καλάβρυτα, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» Κώστας Καρπέτας, συνοδευόμενος από κλιμάκιο υποψηφίων της παράταξης στην Αχαΐα, επισκέφθηκε τις περιοχές Καλάβρυτα, Κλειτορία, Δάφνη, Τριπόταμα και Πάος, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που προσφέρει ο αγροδιατροφικός τομέας στην περιοχή.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχαριστήριο μήνυμα Γιώργου Αποστολάκη

Συμπατριώτες μου, αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι!
Η συγκλονιστική σας παρουσία σήμερα, στην εκδήλωσή μας προς τιμήν των ετεροδημοτών συμπολιτών μας στην #Αθήνα, επιβεβαιώνει τη βαθιά και αγνή σχέση ζωής που έχουμε χτίσει μαζί όλα αυτά τα χρόνια.
διαβαστε περισσοτερα

Νεκτάριος Φαρμάκης. Στην τελική ευθεία για τη Δυτική Ελλάδα που θα πάει μπροστά για όλους

Με τη δέσμευση για συνέχιση της μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια, ώστε να έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες για τη Δυτική Ελλάδα και η Περιφέρεια  να μπει οριστικά και αμετάκλητα στην κατηγορία των ανεπτυγμένων ευρωπαϊκών Περιφερειών, ολοκλήρωσε τις περιοδείες του σε πάνω από 50 σημεία, κυρίως κωμοπόλεις και χωριά, της Δυτικής Ελλάδας ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», Νεκτάριος Φαρμάκης.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΕΚΟΥ ΣΑΒΒΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ(foto Χρήστος Μπόνης)

Φωτογραφικό υλικό από την προεκλογική συγκέντρωση ομιλία σήμερα Κυριακή 1 Οκτώβρηστην Αθήνα του Υποψηφίου Δημάρχου Ξηρομέρου Αλέκου Σάββα
διαβαστε περισσοτερα

Επιλέξτε τους καλύτερους από κάθε Παράταξη, όποια Παράταξη και αν ψηφίζετε ! Η μόνη συνταγή για τη σωτηρία του Ξηρομέρου

Γράφει-ΣχολιάζειΟ ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣΤο Ξηρόμερο μπορεί να δει καλύτερες ημέρες, μπορεί να σωθεί και να αρχίσει να ανακάμπτει ! Όσο και αν αυτό ακούγεται παράξενο και ηχεί παράταιρα στα αυτιά κάποιων, ισχύει και μάλιστα εξαρτάται από εμάς τους ίδιους.Είναι στο χέρι μας, στο χέρι όλων των  Πολιτών  ανεξαρτήτως Πολιτικών Πεποιθήσεων και Δημοτικών Παρατάξεων. Η συνταγή είναι μία και Μοναδική.Ψηφίζουμε τους καλύτερους από κάθε Παράταξη, όποια Παράταξη και αν επιλέξουμε.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................