Πρώτο επίσημο φιλικό για την Α.Ε.ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ

Θετικά ήταν τα μηνύματα που άφησε η ομάδα της Α.Ε.Μπαμπίνης στο πρώτα επίσημο φιλικό στον εκτός έδρας φιλικό αγώνα με την ομάδα της  Σκουρτούς ( 0-0 το αποτέλεσμα). Η ομάδα της Μπαμπίνης  έπαιξε καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο επίσης έχασε κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Ο προπονητής Κώστας Μασαλής δήλωσε ικανοποιημένος από την ομάδα και όπως μας πληροφόρησε ότι θα ακολουθήσουν και άλλα φιλικά παιχνίδια ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος .
Η ομάδα της Μπαμπίνης  αγωνίστηκε με τους:
1ο ημίχρονο Κλιάφας Π. ,Μπαρμπαρούσης Κ. ,Κοσμάς Φ. ,Μασαλής Κ. ,Λέσης Γ. , Μπαρμπαρούσης Σ. Τσαπραίλης Θ. ,Δράκος Δ. ,Μπενέκος Δ. ,Μπαρμπαρούσης Γ. ,Ζαρκαδούλας Χ. 2ο ημίχρονο   Γρίνος Σ. ,Ζαρκαδούλας Στάθης. ,Ζαρκαδούλας Στράτος. ,Μασαλής Σ. Κοσμάς Φ. ,Μπαρμπαρούσης Κ. Δράκος Π. , Μπαρμπαρούσης Θ. Μπενέκος Φ. ,Μπαρμπαρούσης Σ. ,Τόντος Γ.
Επίσης χρησιμοποιήθηκαν και οι μικροί: Τσόκα Δ. ,Έντι Ν. και Λέση Φ.




Το  επόμενο φιλικό με την ομάδα του Αετού (ομάδα Β΄ κατηγορία) στο γήπεδο του Αετού την…
διαβαστε περισσοτερα

28 αγροτικά επαγγέλματα που σε "χρυσώνει" το ΕΣΠΑ για να ασχοληθείς

Οι Έλληνες τα μαζεύουν και πάνε στα χωριά για βρουν δουλειά
Τον δύσκολο δρόμο της επιστροφής στις γεωργικές καλλιέργειες παίρνουν όλο και περισσότεροι Ελληνες, οι οποίοι απογοητεύονται από την δυσκολία στην εύρεση εργασίας στις μεγάλες πόλεις και επιστρέφουν πλέον στην επαρχία. Ωστόσο, την δυσκολία στην ρευστότητα που μπορεί να αντιμετωπίζουν αρκετοί νέοι αγρότες έρχεται να λύσει νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, το οποίο αφορά την ενίσχυση επενδυτικών σχεδίων για την τόνωση της αγροτικής ανταγωνιστικότητας και της καινοτομίας. Οπως αναφέρει το Εθνος, το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Εξωστρέφεια και Ανταγωνιστικότητα» θα χρηματοδοτήσει 28 γεωργικά επαγγέλματα, διευκολύνοντας έτσι τους αγρότες στην απόκτηση ή την ανανέωση του εξοπλισμού τους και την ανανέωση των τεχνολογικών τους συστημάτων, προκειμένου να υπάρξει εκσυγχρονισμός στην γεωργική παραγωγή. Οι δαπάνες που μπορούν να ενισχυθούν από το ΕΣΠΑ, κυμαίνοντας από τις 20.000 μέχρι και τις 200.000 ευω και τα ποσοστά κυμαίνονται από το 30-55% ανάλογα με το μ…
διαβαστε περισσοτερα

Σύσκεψη... για το γάλα γαϊδούρας

Διευρυμένη σύσκεψη υπό τον Αναπληρωτή Υπουργό
Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο, σε διευρυμένη σύσκεψη υπό τον αναπληρωτή υπουργό Μάξιμο Χαρακόπουλο εξετάσθηκε η κατάρτιση του απαραίτητου θεσμικού πλαισίου που θα επιτρέπει τη δυνατότητα εμπορικής αξιοποίησης του γάλακτος όνου, συμπεριλαμβανομένων των υγειονομικών προϋποθέσεων ώστε να μπορεί διατεθεί από τα καταστήματα τροφίμων.

Όπως φαίνεται λύσαμε όλα τα προβλήματα για τα άλλα αγροτικά μας προϊόντα και τώρα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε με το γάλα γαϊδούρας... Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης σημείωσε ότι το γάλα γαϊδούρας αποτελεί προϊόν με υψηλή διατροφική αξία το οποίο ήδη κυκλοφορεί στο εμπόριο σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αποφέρει οφέλη στους παραγωγούς και τους καταναλωτές, ενώ στάθηκε στην ανάγκη θέσπισης κατάλληλου θεσμικού πλαισίου και στη χώρα μας .
parapolitika gr
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................