Ολοκληρώθηκε η 3η φάση του έργου «Μηχανισμός Διάγνωσης της Αγοράς Εργασίας στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος»

Ολοκληρώθηκε η 3η φάση του έργου «Μηχανισμός Διάγνωσης της Αγοράς Εργασίας στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος»Ολοκληρώθηκε με σημαντική συμμετοχή τοπικών κοινωνικών φορέων, επιστημόνων, και επιχειρηματιών η απολογιστική ημερίδα του έργου «Περιφερειακός Μηχανισμός Διάγνωσης της Αγοράς Εργασίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας».
διαβαστε περισσοτερα

Κώστας Καρπέτας: Η Περιφερειακή Αρχή Φαρμάκη γελοιοποιεί το θεσμό της αιρετής Περιφέρειας και αυτοακυρώνεται στην πράξη για την αξιοποίηση του πρώην Εργοστασίου Χαρτοποιίας Λαδόπουλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
7/11/2023
«Η Περιφερειακή Αρχή Φαρμάκη γελοιοποιεί το θεσμό της αιρετής Περιφέρειας και αυτοακυρώνεται στην πράξη για την αξιοποίηση του πρώην Εργοστασίου Χαρτοποιίας Λαδόπουλου». Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» Κώστας Καρπέτας μετά τη σημερινή (7/11/2023) απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με την οποία η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υποχρεώνεται να συμμορφωθεί με την απόφαση της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων και να προχωρήσει σε αξιολόγηση της μοναδικής προσφοράς που είχε κατατεθεί για το έργο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Κώστας Καρπέτας, ο οποίος είναι και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας: «Σήμερα, στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, γίναμε μάρτυρες ενός ακόμη επεισοδίου στο σίριαλ της αυτοακύρωσης της Περιφερειακής Αρχής Φαρμάκη για την αξιοποίηση του πρώην Εργοστασίου Χαρτοποιίας «Λαδόπουλου» στην Πάτρα. Τα τέσσερα χαμένα χρόνια…
διαβαστε περισσοτερα

Kostas Loustas: «90 χρόνια από την γέννησή του – Επετειακή έκθεση του καλλιτέχνη», στο Μεσολόγγι

Kostas Loustas: «90 χρόνια από την γέννησή του – Επετειακή έκθεση του καλλιτέχνη», στο ΜεσολόγγιΗ Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νικόλαος Κοροβέσης σας προσκαλούν  στα εγκαίνια  της επετειακής έκθεσης του καλλιτέχνη,Κώστα Λούστα, με τίτλο «KOSTAS LOYSTAS …90 χρόνια από τη γέννησή  του» στις 11 Νοεμβρίου  2023 και ώρα 7.00μ.μ,στο Κτίριο Χρυσόγελου Ι. Π. Μεσολογγίου, του τομέα Πολιτισμού ΠΔΕ.Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στον εν λόγω  χώρο από τις 11 Νοεμβρίου  2023  έως τις 26  Ιανουαρίου 2024.
διαβαστε περισσοτερα

Δήμαρχος Ξηρομέρου: Ο Δήμος Ξηρομέρου θα υπερασπίσει την ομόφωνη απόφαση 87/2020 με κάθε νόμιμο μέσο και διαδικασία, για αυτό να είναι σίγουροι όλοι.

Δήμαρχος Ξηρομέρου: Ο Δήμος Ξηρομέρου θα υπερασπίσει την ομόφωνη απόφαση 87/2020 με κάθε νόμιμο μέσο και διαδικασία, για αυτό να είναι σίγουροι όλοι.Ημερομηνία 7-11-2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΗ δημοτική αρχή ενημερώνει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τους δημότες, ότι εφαρμόζει την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου υπ’ αριθμόν 87/2020 απαρέγκλιτα και στο σημείο της αναφοράς, ότι δεν θα δεχτεί καμία νέα μονάδα στο παράκτιο μέτωπο Αστακού – Μύτικας.Εντός της νομικής προθεσμίας λοιπόν, κατέθεσε ήδη προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) για την νέα μονάδα που εγκαθίσταται στην Βουλγαρέλα και προχωρά και σε ασφαλιστικά μέτρα. Το ίδιο θα πράξει άμεσα και για κάθε νέα μονάδα που θα αδειοδοτηθεί στο παράκτιο μέτωπο Αστακός – Μύτικα.Ο Δήμος Ξηρομέρου θα υπερασπίσει την ομόφωνη απόφαση 87/2020 με κάθε νόμιμο μέσο και διαδικασία, για αυτό να είναι σίγουροι όλοι.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΩΝ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ
διαβαστε περισσοτερα

ΛΕΥΚΑΔΑ: O Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών ''Ακαρνανικό Φως'' στην εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου Πηγαδισάνων με σκοπό την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας.

Για μια ακόμα φορά ο σύλλογός μου συμμετείχε σε μία γιορτή γαστρονομίας και ανάδειξης της ξηρομερίτικης κουζίνας.Καλεσμένος από το σύλλογο Πηγαδισάνων Λευκάδας ταξίδεψε τους ντόπιους στις μυρωδιές των τοπικών εδεσμάτων που με χαρά οι κυρίες του χωριού προσέφεραν. Ηταν πράγματι για όμορφη εμπειρία και ένα ωραίο αντάμωμα με άλλους συλλόγους και γνωριμίες με ξεχωριστούς ανθρώπους σε αυτή την υπέροχη πλατεία του γραφικού χωριού.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................