ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 το "3ο ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ».

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 18:00 -21:00στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, θα πραγματοποιήσει η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.), το "3ο ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ». Μια ξεχωριστή μουσικοθεατρική εκδήλωση αφιερωμένη στους απανταχού Ξηρομερίτες. 

Θα ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Να είμαστε όλοι εκεί!!!!!!!!!!!!!





διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ: ΑΝΑΚΟIΝΩΣΗ - ΕΝΗΜEΡΩΣΉ

Ανακοίνωση-ενημέρωση του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών προς τα μέλη του  μετά τη τακτική συνεδρίαση  του Δ/Σ που πραγματοποιήθηκε στις 23/9/2018
διαβαστε περισσοτερα

Εκδήλωση στη μνήμη του αγωνιστή καπνοπαραγωγού Μήτσου Βλάχου

Την Κυριακή 23 Σεπτέμβρη αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού τίμησαν τον αγωνιστή της αγροτιάς Μήτσο Βλάχοστον τόπο θυσίας του στην Κυψέλη Αιτωλοακαρνανίας, μετά από κάλεσμα τηςΟμοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του Νομού. Η ομιλία έγινε  από τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Αγρινίου  Θόδωρο Αργύρη. Η ομιλία αναλυτικά:
διαβαστε περισσοτερα

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018, σε όλη τη Δυτική Ελλάδα – Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες

Σύμφωνα με πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας η περιοχή της Δυτικής Ελλάδας την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018,  βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 3, όπως φαίνεται στον επισυναπτόμενο ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς. Για το λόγο αυτό οι πολίτες πρέπει να αποφεύγουν εργασίες και ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως ρίψη αναμμένου τσιγάρου, καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών, χρήση μηχανημάτων που μπορούν να προκαλέσουν σπινθήρα, χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.α.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΗΝ 28.9.2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Καλεί το Διοικητικό Συμβούλιο σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση τηνΕικοστή Ογδόη (28η)του Μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:30στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου ( Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αστακού) για λήψη Αποφάσεων στα κάτωθι θέματα:
διαβαστε περισσοτερα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Καλεί σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση την εικοστή ογδόη (28η) του Μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2018 ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα 19.30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, για λήψη Απόφασης στα κάτωθι θέματα:
διαβαστε περισσοτερα

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ''ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ''

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  
Με ιδιαίτερη χαρά, δημιουργική διάθεση και ενθουσιασμό στα ύψη, ενημερώνουμε παλιούς και νέους φίλους ''ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ''ότι:


διαβαστε περισσοτερα

Δύο νέοι παγκόσμιοι πρωταθλητές στην WAKO από τον ''ΑΣ Θησέα Αιτ/νίας''!

Ανακοίνωση του 'ΑΣ Θησέα Αιτ/νίας' για τα δύο χρυσά μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές του Νίκου Κακαρέλη στο Παγκόσμιο Νέων/Εφήβων της WAKO στην Ιταλία :

διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ:Αλλάζει ο καιρός πτώση της θερμοκρασίας

Από αύριο Τρίτη και κυρίως Τετάρτη και Πέμπτη θα ενισχυθούν απότομα οι άνεμοι οι οποίοι θα είναι σφοδροί! Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρξει απαγορευτικό για τα περισσότερα λιμάνια της χώρας. Ειδικά την Τετάρτη και την Πέμπτη, η ένταση των ανέμων θα φτάνει και τα 10 μποφόρ! Δείξτε προσοχή!
διαβαστε περισσοτερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης:Μονοήμερη εκδρομή Ι.Μ. Μαλεβή - Άστρος Κυνουρίας – Ναύπλιο 4 Νοεμβρίου 2018

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης προγραμματίζει ημερήσια εκδρομή την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 .Ι.Μ. Μαλεβή - Άστρος Κυνουρίας – Ναύπλιο .
Για δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα : 698 182 8423- 697 222 2195- 694 500 0815-697 924 7470
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 15 ευρώ

διαβαστε περισσοτερα

φεγγάρι ολόγιομο!!! (φωτοΕυφροσύνη Βλ.Χρυσικού)

φεγγάρι ολόγιομο!!! αποκαλόκαιρο ο Σεπτέμβρη!!!για δες...τι να μας φέρει.!!!

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................