Εορτασμός Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου Πολιούχου των Φυτειών

Σήμερα 26 Σεπτεμβρίου, γιορτή της Μετάστασης του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου. Το χωριό μας πανηγυρίζει και γιόρτασε με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη τον Πολιούχο του. Χρόνια πολλά σε όλους.

διαβαστε περισσοτερα

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του νέου εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του Αστακού

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η – Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η
Συνδημότες – Συνδημότισσες,
Η Δημοτική Αρχή είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους πολίτες του Αστακού, ότι στις 24/9/2018 ξεκίνησαν οι εργασίες του Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης της πόλης, προϋπολογισμού 1.500.000,00€. Πρόκειται για ένα έργο που οραματιστήκαμε, μελετήσαμε, χρηματοδοτήσαμε και που σήμερα εκτελούμε.
διαβαστε περισσοτερα

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών πανηγύρισε και φέτος ο Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στις Φυτείες .(video)

 Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου με συμμετοχή του 
Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου Φυτειών ''Ακαρνανικό Φως''
διαβαστε περισσοτερα

Παραιτήθηκε ο Αιτωλοακαρνάνας Γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ Θ.Δρόσος

Παραιτήθηκε ο Αιτωλοακαρνάνας Γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων    Θ.Δρόσος.
Αναφέρει σχετικά :
διαβαστε περισσοτερα

Δείτε πώς ο Νικόλας Πλυτάς σχημάτισε το σήμα της ειρήνης στο νερό (video)

μήνυμα που έστειλε ο  των θαλάσσιων σπορ
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης, στις 21 Σεπτεμβρίου ο μόλις 23 ετών έλληνας πρωταθλητής των θαλάσσιων σπορ, Νικόλας Πλυτάς από την Βόνιτσα έστειλε το δικό του μήνυμα, ταράσσοντας για άλλη μια φορά τα νερά. Με το jet surf του διέσχισε τα νερά της λίμνης Λινοβρόχι και σχημάτισε το Σήμα της Ειρήνης, στέλνοντας από τη Βόνιτσα ένα μήνυμα σε όλον τον κόσμο.
Δείτε το video

διαβαστε περισσοτερα

Δράσεις κομποστοποίησης και ανακύκλωσης χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - Πάνω από 12,5 εκ ευρώ στους Δήμους

Με στόχο την ολοκληρωμένη διαχείριση των αποβλήτων στη Δυτική Ελλάδα, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος εξέδωσε προσκλήσεις  που αφορούν νέα έργα και δράσεις για τη διαχείριση βιοαποβλήτων  και ανακύκλωσης, ο  συνολικός  προϋπολογισμός των οποίων ξεπερνούν τα 12.500.000 ευρώ.
διαβαστε περισσοτερα

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου .Διαθέτει πλέον δική της ιστοσελίδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Σας ενημερώνουμε ότι η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ διαθέτει πλέον δική της ιστοσελίδα, την οποία μπορείτε να αναζητήσετε στην δ/νση: http://kedix.gr/(Κ.Ε.ΔΗ.Ξ.  –Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου).
διαβαστε περισσοτερα

Πνευματικό Κέντρο Ιωαννιτών. Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου. Το «αποκωδικοποιημένο μυστικό της Πόρτας Παναγιάς» του Χάρη Κουδούνα (η αγαθή Θάμαρ του Κάστρου της Βόνιτσας)

ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
Ο Χάρης Κουδούνας, στις 23 Σεπτεμβρίου 2018 βρέθηκε από την Ανκόνα της Ιταλίας στα Ιωάννινα για να παρουσιάσει τα δύο βιβλία του: Το αποκωδικοποιημένο μυστικό της Πόρτας Παναγιάς και Η Πύλη της Σοφίας. Η παρουσίαση έγινε στο Πνευματικό κέντρο Ιωαννίνων και οι αποκαλύψεις κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον. Μια παρουσίαση που άρχισε λίγο μετά τις 7 μμ και τελείωσε λίγο μετά τις 9 μμ.Για όσους αναγνώστες δεν είχαν διαβάσει τα δύο προηγούμενα άρθρα της Αμφικτιονίας για την αγαθή Θάμαρ, την δική μας Θάμαρ του Κάστρου της Βόνδιτζας,  παραθέτουμε μια μικρή περίληψη:

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................