Δήμος Ακτίου Βόνιτσας:Καλοκαιρινές Πολιτιστικές Διαδρομές 2018

διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ:Η ΖΕΣΤΗ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ - "ΤΑΒΑΝΙ" ΟΙ 37-38°C

Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της προηγούμενης εβδομάδας, φαίνεται ότι σιγά σιγά μπαίνουμε στο γνωστό Ελληνικό καλοκαίρι, χωρίς να αποκλείεται βέβαια να έρθουν πάλι οι γνωστές σε όλους μας μπόρες και καταιγίδες αστάθειας μετά από κάποιες ημέρες. Αυτό εξάλλου θα φανεί από τα επόμενα "τρεξίματα" των προγνωστικών μοντέλων. Προς το παρόν, θα περάσουμε τις επόμενες μέρες με σχετική ζέστη και με θερμοκρασίες κατά 2-3°C παραπάνω από τη μέση τιμή της θερμοκρασίας για το 10 δεκαήμερο του Ιουλίου που βρισκόμαστε. ΗΠΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΘΕΡΜΗ ΕΙΣΒΟΛΗ
διαβαστε περισσοτερα

Επιστολή στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης για την μεταφορά μαθητών

Λόγω του μεγάλου αριθμού στοιχείων μεταφοράς μαθητών που ξεκίνησαν να αποστέλλουν σχολικές μονάδες στην Περιφέρεια, μετά την ενημερωτική επιστολή του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας προς τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, επανήλθε ο Περιφερειάρχης σήμερα Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018, με νεώτερη.
διαβαστε περισσοτερα

Η ΜΕΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΜΕ ΛΑ'Ι'ΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

διαβαστε περισσοτερα

Το Καλοκαίρι στο χωριό

Πολλοί συγχωριανοί μας προγραμματίζουν τις διακοπές τους. Κάποιοι πάλι, ψάχνουν την ευκαιρία για ένα πέρασμα απ’ το χωριό μας, για ξεκούραση, δουλειές αλλά και διακοπές!
διαβαστε περισσοτερα

Στιγμιότυπα από τις προαγωγικές εξετάσεις ζωνών στον ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ που πραγματοποιήθηκε στις 30-6-2018...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΨΟΓΗ ΕΙΚΌΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ... 
ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ 
ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ..
ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ :ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ Θεόδωρο, ΛΙΑΜΕΤΗ Σωτήριο και ΜΠΕΚΟΥΛΗ Χρήστο που με τίμησαν για μια ακόμη φορά.. 

Συνέβαλαν τα μέγιστα με την γνώση και την εμπειρία τους ώστε οι μαθητές να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό..
Με την στήριξη όλων συνεχίζουμε την προσπάθεια για την πρόοδο των παιδιών σε όλα τα επίπεδα...
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ..!!
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ν.Π.Δ.Δ '' ΠΟΛΤΙΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ'' ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Την  Πέμπτη  5 Ιουλίουκαι ώρα 19.00καλούνται οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι που έχουν έδρα τα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου, η Δημοτική και οι Τοπικές Κοινότητες να προσέλθουν στην αίθουσα συνεδριάσεων της έδρας του Δήμου στον Αστακό για να μιλήσουμε για τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις έως τέλος του έτους.
Παρακαλούνται οι Σύλλογοι να μας προσκομίσουν
διαβαστε περισσοτερα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στην Εκδήλωση Ανάδειξης της ΠΟΠ Γαστρονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη δράση της στο εξωτερικό, για την ανάδειξη και προώθηση των Αγροδιατροφικών Προϊόντων Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε που παράγονται σε όλη την Δυτική Ελλάδα.  Η εκδήλωση ανάδειξης της ΠΟΠ γαστρονομίας της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Ιουνίου.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ν.Π.Δ.Δ '' ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Την  Πέμπτη  5 Ιουλίου και ώρα 20.00 καλούνται οι Χοροδιδάσκαλοι και οι Πρόεδροι των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Ξηρομέρου που έχουν χορευτικά τμήματα να προσέλθουν στην αίθουσα συνεδριάσεων της έδρας του Δήμου στον Αστακό για να μιλήσουμε για την καλύτερη διοργάνωση της δεύτερης συνάντησης των χορευτικών τμημάτων  που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 24 Ιουλίου στον Αστακό.

διαβαστε περισσοτερα

3η θέση για την ομάδα ρομποτικής του 17ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου

Στον Εθνικό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής
Η ομάδα ρομποτικής του 17ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου κατέλαβε την τρίτη (3η) θέση στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής -World Robot Olympiad 2018» που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 1 Ιουλίου, 2018 στο Ολυμπιακό στάδιο Γαλατσίου, στην κατηγορία Οpen Δημοτικού.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................