Για τρίτη συνεχή σεζόν, ο Γιάννης Κατερινόπουλος θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας του ο Κεραυνού Γαβαλούς

ΠΗΓΗ.https://agriniara.grΌπως ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη 20 Αυγούστου οΚεραυνός Γαβαλούς, για τρίτη συνεχή σεζόν, ο Γιάννης Κατερινόπουλος θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας.ΟΓιάννης Κατερινόπουλος που ξεκίνησε από τις υποδομές του Παναιτωλικού, έχει φορέσει επίσης τη φανέλα των Ηρακλή Αστακού, Απόλλωνα Δοκιμίου, Φλόγας Παλαιομάνινας και ΠΑΟ Καλυβίων, εντός νομού και Πανσερραϊκού Β, FC Σέρρες 1800 και Βισαλτιακού Νιγρίτας, εκτός Αιτωλοακαρνανίας.
διαβαστε περισσοτερα

Φωτορεπορτάζ από την σημερινή παρέμβαση του Δήμου Ξηρομέρου στη παραλία της Παλιόβαρκας.

ΠΗΓΗ: https://mytikaspress.blogspot.com
Φωτογραφίες από νωρίς το πρωί έχουν γεμίσει τα social media, από την σημερινή παρέμβαση του Δήμου Ξηρομέρου στη παραλία της Παλιόβαρκας, την 2η μέσα σε 20 ημέρες. Στόχος να απομακρυνθούν οι πάσης φύσεως μόνιμες κατασκευές και τα διάφορα αντικείμενα, από το δημόσιο χώρο του αιγιαλού και της παραλίας. Πολλοί άνθρωποι μας πήραν σήμερα τηλέφωνο και μιλήσαμε μαζί τους, ακόμα και από ανθρώπους που αντέδρασαν στην σημερινή παρέμβαση του Δήμου και έχουν αντιρρήσεις και έχουμε σχηματίσει μία καλή εικόνα για αυτό που συνέβη σήμερα και το οποίο θα το αποτυπώσουμε εν συντομία και χωρίς πολλές από τις λεπτομέρειες που μάθαμε.
διαβαστε περισσοτερα

Γράφει-Σχολιάζει ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Γράφει-Σχολιάζειο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣΤα οικονομικά του Δήμου Ξηρομέρου συρρικνώνονται και ο Δήμος δυσκολεύεται  να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των Προέδρων των  Κοινοτήτων ακόμη και για την εκτέλεση μικρής δαπάνης έργων, που όμως κρίνονται απαραίτητα από Προέδρους.
Φίλος Πρόεδρος, που για λόγους ευνόητους μας μίλησε διατηρώντας το καθεστώς της ανωνυμίας  και μας επισήμανε ότι δεν βρήκε ανταπόκριση σε σχετικό οικονομικό αίτημα.
διαβαστε περισσοτερα

Νεότερα στοιχεία για τοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα Τρίτη, σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας

Νεότερα στοιχεία για τοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα Τρίτη, σε περιοχές της Δυτικής ΕλλάδαςΜε διαβιβαστικό της έγγραφο, η αυτοτελής Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καλεί τις υπηρεσίες που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και τον αντίστοιχο σχεδιασμό τους, σε σχέση με την επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού για σήμερα Τρίτη (20-08-24) προβλέπονται τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και από τοπικές χαλαζοπτώσεις. Πιο αναλυτικά:
διαβαστε περισσοτερα

Στο Αρχοντοχώρι σήμερα η παράσταση κουκλοθεάτρου

διαβαστε περισσοτερα

Μίλτος Ζαμπάρας: Οι συγχωνεύσεις των σχολικών τμημάτων οδηγούν σε εκπαιδευτικό Αρμαγεδών

Εντελώς πραξικοπηματικά, παραμονές Δεκαπενταύγουστου, το Υπουργείο Παιδείας  διαμέσου του Γενικού Γραμματέα, έδωσαν εντολή με την οποία απαιτούν από τους Διευθυντές  να υπολογίσουν εκ νέου, λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, με καθαρά λογιστικά κριτήρια των μαθητικό πληθυσμό ανά τμήμα ώστε να εξαφανίσουν πάνω από χίλια σχολικά τμήματα πανελλαδικά.
διαβαστε περισσοτερα

Τρίτη 20 Αυγούστου στις 08:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου στον Αστακό, προβολή του ντοκιμαντέρ "Until the End of the World" του ανεξάρτητου δημοσιογράφου Francesco De Augustinis.

Την Τρίτη 20 Αυγούστου στις 08:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου στον Αστακό, ο Δήμος Ξηρομέρου και η Κοινότητα Αστακού σας προσκαλεί όλες και όλους στην προβολή του ντοκιμαντέρ "Until the End of the World" του ανεξάρτητου δημοσιογράφου Francesco De Augustinis της πρώτης σε κυκλοφορία εφημερίδας της Ιταλίας, της Corriere Della Sera.Το ντοκιμαντέρ διάρκειας μίας ώρας παρουσιάζει μια παγκόσμια δημοσιογραφική έρευνα για τις βιομηχανικές ιχθυοκαλλιέργειες και πως αυτές αναπτύσσονται και λειτουργούν εις βάρος του περιβάλλοντος, της οικονομίας και της ζωής των κατοίκων των τοπικών κοινωνιών.Είναι άκρως συγκινητικό ότι περιλαμβάνει τον αγώνα των κατοίκων του Δήμου Ξηρομέρου, ως παράδειγμα της μάχης των μικρών τοπικών κοινοτήτων ενάντια στα καταστροφικά σχέδια των μεγάλων εταιρειών ιχθυοκαλλιέργειας.
διαβαστε περισσοτερα

Συλλυπητήρια επιστολή του Συλλόγου Γυναικών Αστακού

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Αστακού  εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τον Αντιδήμαρχο  Ελευθέριο Μάντζαρη και στην οικογένεια Μάντζαρη για την απώλεια της αγαπημένης τους μητέρας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................