Ανακοίνωση υποψηφιότητας Παναγιώτη Δρακά, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο Δ.Ε. Αλυζίας).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Δρακά Παναγιώτη.Με τον Παναγιώτη και την οικογένειά του μας συνδέει μια ισχυρή οικογενειακή σχέση και έχουμε κοινούς προβληματισμούς και στόχους.Ενεργός δημότης με άποψη και προσφορά.Καλή επιτυχία και καλή δύναμη.
διαβαστε περισσοτερα

Μεγάλη λαϊκοδημοτική βραδιά μουσικής στο πανηγύρι της Αγίας Ελεούσας στον Μύτικα.

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο ανάμεσα στο Λύκειο και στο νέο Δημοτικό Σχολείο Μύτικα, ανοικτό γλέντι μιας και γιορτάζει το εκκλησάκι της Αγίας Ελεούσας.
διαβαστε περισσοτερα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στη Δυτική Ελλάδα τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στη Δυτική Ελλάδα τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 4) προβλέπεται για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας) για τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023 σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
διαβαστε περισσοτερα

ΜΥΤΙΚΑΣ. ΣΉΜΕΡΑ ΘΕΑΤΡΙΚΉ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

διαβαστε περισσοτερα

Το 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-“Οδηγητή” στον Αστακό τη Κυριακή 20 Αυγούστου

Τομεακή ΟργάνωσηΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤο 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-“Οδηγητή” στον Αστακό τη Κυριακή 20 ΑυγούστουΜε το ΚΚΕ για τον σοσιαλισμό, “για να γενούνε τα σκοτάδια λάμψη” (Ν. Χικμέτ)». Αυτό είναι το σύνθημα του 49ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή, εμπνευσμένο από το ποίημα “Όπως ο Κερέμ” του μεγάλου Τούρκου κομμουνιστή ποιητή Ναζίμ Χικμέτ, που φέτος συμπληρώνονται 60 χρόνια από τον θάνατό του: «Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε εμείς, πώς θα γενούνε τα σκοτάδια λάμψη;».Το 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή και φέτος θα κάνει τη στάση του στη πόλη του Αστακού, τη Κυριακή 20 Αυγούστου στη νέα πλατεία (παραλία Αστακού), με ώρα έναρξης στις 20:30.Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει ομιλία από τον Γιάννη Καρναβιά μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας και του ΤΓ Αιτ/νίας του ΚΚΕ, hip hop συναυλία με τον Μaterialist και έντεχνο-λαϊκό γλέντι με τους Συνεπιβάτες.


διαβαστε περισσοτερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στην Τ.Κ.Μαχαιράς από κατοίκους του χωριού και εθελοντές φιλοξενούμενους.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στην Τ.Κ.Μαχαιράς από κατοίκους του χωριού και εθελοντές φιλοξενούμενους.
διαβαστε περισσοτερα

Μια ξεχωριστή εκδήλωση διοργάνωσε την Κυριακή 13 Αυγούστου 2023 το Τοπικό Συμβούλιο Παπαδάτου Ξηρομέρου και ο Σύλλογος Παπαδαταίων «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Παπαδάτου (φωτο).

Τιμητική εκδήλωση για τους συγχωριανούς μας δασκάλους Κων/νο Χρηστ. Παπαμήτσο (δίδαξε από το 1936 έως το 1956) και Κυριάκο – Ερρίκο Κόκκαλη (δίδαξε από το 1957 έως το 1978), πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Αυγούστου 2023, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Παπαδάτου Ξηρομέρου από την Τοπική Κοινότητα με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Παπαδαταίων « Ο Άγιος Νικόλαος»
διαβαστε περισσοτερα

Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας κ. Αποστολακη

Αγαπητοί συμπολίτες,
Θέλω, απ’ τα βάθη της καρδιάς μου, να ευχαριστήσω δημόσια όλους και όλες αλλά και τον καθένα και την καθεμία προσωπικά, για τη μεγάλη τιμή που επιφυλάξατε στην παράταξη μας “ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ - Συνεχίζουμε” αλλά και σε μένα ιδιαίτερα.
διαβαστε περισσοτερα

Τοποθέτηση του Βουλευτή Θανάση Παπαθανάση στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις» με τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βίδου σχετικά με την επικαιρότητα και το θέμα της οπαδικής βίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ      
Τοποθέτηση του Βουλευτή Θανάση Παπαθανάση στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις» με τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βίδου σχετικά με την επικαιρότητα και το θέμα της οπαδικής βίας, τα μέτρα πρόληψης αλλά και την αθλητική παιδεία στα σχολεία.   Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Παπαθανάσης, δεν άφησε ασχολίαστη την απρεπή και άστοχη δήλωση του Προέδρου της Κροατίας, δήλωση - παρέμβαση στην εσωτερική έννομη τάξη κράτους μέλους της ΕΕ, όπως η Ελλάδα. Ανέπτυξε τους άξονες του σχεδίου δράσης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας, ενώ έδωσε έμφαση στην προληπτική αξία της αθλητικής παιδείας στα σχολεία. Η κουλτούρα βίας στον αθλητισμό πρέπει να ξεριζωθεί από τη ρίζα και αυτό θα επιδιώξει η Κυβέρνηση.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................