Το κοινωνικό περιεχόμενο του ρόλου της Αυτοδιοίκησης στην εποχή μετά τα Μνημόνια - Παρέμβαση του Απόστολου Κατσιφάρα στο κοινό συνέδριο ΕΝΠΕ-ΚΕΔΕ

«Είναι ανάγκη να γίνει στροφή στην κοινωνία. Η Αυτοδιοίκηση είναι ο θεσμός  εκείνος που είναι έτοιμος να αναλάβει αρμοδιότητες και να απαντήσει στις σημερινές ανάγκες». Στο κοινωνικό περιεχόμενο που θα πρέπει να έχει ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης στην μετά μνημονίων εποχή εστίασε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στην ομιλία του στο κοινό συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας(ΕΝΠΕ) και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), που πραγματοποιείται από χθες Τετάρτη και συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 , στην Αθήνα.
διαβαστε περισσοτερα

Έργα προϋπολογισμού περίπου 88.000.000 ευρώ στην Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας

Με πολιτικούς – και όχι μικροπολιτικούς – όρους, με κανόνες πληροφόρησης - και όχι παραπληροφόρησης – παραθέτουμε πίνακες με τα έργα στην περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, προϋπολογισμού περίπου 88.000.000 ευρώ. Με περιφερειακή λοιπόν συνείδηση, παραθέτουμε τους πίνακες:
διαβαστε περισσοτερα

Μεσολόγγι:Ο κήπος των ηρώων

Εικόνες από επίσκεψη του Μπαμπίνη ΙΝ (Απρίλιος 2018) στο Μεσολόγγι  και φυσικά στον κήπο των Ηρώων που εξακολουθεί να προκαλεί ρίγη συγκίνησης με το ιστορικό παρελθόν του
διαβαστε περισσοτερα

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ''Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΜΩΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ'' ΑΠΟ ΤΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ

διαβαστε περισσοτερα

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ στο εκκλησάκι του ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΓΑΝΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Σας καλούμε στη θρησκευτική και πολιτιστική εκδήλωση, την παραμονή της εορτής του Αγίου ΤαξιάρχηΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, που θα πραγματοποιηθεί -όπως κάθε χρόνο- στο εκκλησάκι του Αη Γιάννη του Ρηγανά, στο Αγρίνιο.

διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη: Eικόνες τις ημέρες του Πάσχα και ....μετά

Εικόνα τις ημέρες του Πάσχα.

Μετά το Πάσχα.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους (μια εικόνα χίλιες λέξεις)
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................