Eικόνες από την απογευματινή προπόνηση του Παναιτωλικού (Foto Κώστας Μασαλής)

Η ομάδα του Αγρινίου ετοιμάζετε εντατικά για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου που ξεκινά στις 20Αυγούστου και θα αντιμετωπίσει στο Ολυμπιακό στάδιο την Α.Ε Κ.

Η συντακτική ομάδα του Μπαμπίνη ΙΝ εύχεται στην ομάδα της καρδιάς μας καλή πορεία για τη νέα χρονιά με γεμάτο το γήπεδο και καλή υγεία σε όλοι την ομάδα
διαβαστε περισσοτερα

Ο Λαογραφικός-Πολιτιστικός όμιλος Αγρινίου "ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ", στο πανέμορφο χωριό ΔΡΥΜΩΝΑ,

Ο Λαογραφικός-Πολιτιστικός όμιλος Αγρινίου "ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ", στο πανέμορφο χωριό ΔΡΥΜΩΝΑ, (στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει η (ΚΙΝΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΡΥΜΩΝΑ) παρουσίασε -με πολύ μεγάλη επιτυχία- αγροτικές δραστηριότητες όπως γινόταν σε χρόνους περασμένους.
διαβαστε περισσοτερα

Αρχαίος ναός στα Ακαρνανικά όρη (βίντεο του Τάσου Καραΐσκου)

διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΝΕΡΟΤΡΙΒΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΣτοΜοναστηράκι Ακτίου-Βόνιτσαςστο κέντρο του χωριού λίγο μετά απ την πηγή του Κεφαλόβρυσου βρίσκεται μια από τις νεροτριβές του Μοναστηρακίου το νερό της νεροτριβής έρχεται κατευθείαν από τα Ακαρνανικά Όρη, η νεροτριβή του Κώστα Πετροπούλου.

διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ :ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο ΡΑΦΤΑΙΙΚΟΣ

Ένα οδοιπορικό του Μπαμπίνη ΙΝ στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου (Ραφταίικος) με φωτογραφικό υλικό όπου κατέγραψε εικόνες από το εκκλησάκι και το περιβάλλοντα χώρο και το όμορφο αγνάντι από τη περιοχή.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................