Εξαήμερη εκδρομή στη Βουδαπέστη με διοργανωτή τη Κοινότητα Αστακού.

Εξαήμερη εκδρομή στη Βουδαπέστη με διοργανωτή τη Κοινότητα Αστακού.
Ημερομηνία 17-4-2024 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Κοινότητα Αστακού διοργανώνει πενταήμερη εκδρομή στην Βουδαπέστη, στις 31 Αυγούστου 2024. Τιμή συμμετοχής κατ΄ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο: 490,00 ευρώ. Διαφορά μονόκλινου: 220,00 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες: Πρόεδρος Κοινότητας Αστακού κα Αρετή Γριτσίπη: 6970464135. Σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο ΚΡΑΛΛΗΣ CHAR-MA TRAVEL SERVICES.
Περιλαμβάνονται:
διαβαστε περισσοτερα

Η δύναμη του Φιλελληνισμού | Μια συζήτηση με τον Δρ. Βασίλη Κατσικιώτη(βίντεο)

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ Ο Δρ. Βασίλης Κατσικιώτης και η Σημασία του Φιλελληνισμού για ένα Βιώσιμο Μέλλον Συνεχίζοντας την εποικοδομητική συζήτηση με τον διακεκριμένο οικονομολόγο Δρ. Βασίλη Κατσικιώτη, που ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, εστιάζουμε στη διαχρονική αξία του Φιλελληνισμού και στον δυναμικό του ρόλο για την υλοποίηση ενός βιώσιμου μέλλοντος.
διαβαστε περισσοτερα

Ν. Φαρμάκης: Μοχλός ανάπτυξης για όλη τη Δυτική Στερεά Ελλάδα ο δρόμος Αγρίνιο - Καρπενήσι

Ν. Φαρμάκης: Μοχλός ανάπτυξης για όλη τη Δυτική Στερεά Ελλάδα ο δρόμος Αγρίνιο - Καρπενήσι
Στην εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας μελέτης που αφορά την προτεινόμενη χάραξη για τον οδικό άξονα Αγρίνιο – Καρπενήσι παρευρέθηκε στο ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και  παρακολούθησε την πρόταση της ομάδας εργασίας που προέκυψε έπειτα από συλλογή στοιχείων μελετών και κατασκευών του έργου.
διαβαστε περισσοτερα

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ...Eκδήλωση με θέμα «Η Βιωσιμότητα της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και το αποτύπωμά της στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου»

Με συμμετοχή και εισήγηση  του  Άρη Μπιτσώρη Οι ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, η ουσιαστική συζήτηση και η αθρόα προσέλευση κοινού χαρακτήρισαν την Eκδήλωση με θέμα «Η Βιωσιμότητα της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και το αποτύπωμά της στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου» που διοργάνωσαν ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ και η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για Κοινοτική Ζωή και Δράση και φιλοξένησε
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟ.......Ο μερακλής ο άνθρωπος βασιλικό θυμίζει γη μαραθεί γη ξεραθεί πάλι μοσχομυρίζει(ΒΊΝΤΕΟ)

Ο μερακλής ο άνθρωπος βασιλικό θυμίζει γη μαραθεί γη ξεραθεί πάλι μοσχομυρίζειΜε τη συμπλήρωση  ενός έτους από το θάνατο του συγχωριανού μας Παναγιώτη(Πάνο) Ηγούμενο  θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέησητο  Σάββατο 20 Απριλίου 2024Το μνημόσυνο θα τελεστεί , στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Μπαμπίνη
διαβαστε περισσοτερα

Κώστας Καρπέτας: Εικόνα διάλυσης στην περιφερειακή Αρχή Φαρμάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
17/04/2024


Κώστας Καρπέτας: Εικόνα διάλυσης στην περιφερειακή Αρχή Φαρμάκη
Ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» Κώστας Καρπέτας, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην παράταξη Φαρμάκη, δηλώνει τα εξής:«Η δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ δύο κορυφαίων στελεχών της πλειοψηφούσας παράταξης, του πρώην αντιπεριφερειάρχη και νυν περιφερειακού συμβούλου Λάμπρου Δημητρογιάννη και του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστου Παΐσιου, με αφορμή τις επικείμενες  αρνητικές αλλαγές στον Δικαστικό Χάρτη, αλλά και η πρόσφατη παραίτηση για λόγους ηθικής τάξεως του αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρη Νικολακόπουλου με την έναρξη της τουριστικής σεζόν και με τους δείκτες τουρισμού να μειώνονται, αντικατοπτρίζουν την εικόνα διάλυσης στην παράταξη Φαρμάκη και την προσωπική αδυναμία του Περιφερειάρχη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόγραμμα βιολογικής καταπολέμησης του μαύρου ακανθώδη αλευρώδη στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Πρόγραμμα βιολογικής καταπολέμησης του μαύρου ακανθώδη αλευρώδη στην Π.Ε. ΑιτωλοακαρνανίαςΗ Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος σε συνεργασία με επιστήμονες από το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο προχώρησε σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, στην έναρξη προγράμματος κλασσικής βιολογικής καταπολέμηση του μαύρου ακανθώδη αλευρώδη (Aleurocanthus spiniferus) στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, παρουσία του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του Π.Α.Α. Γιώργου Κοντογιάννη.
διαβαστε περισσοτερα

[Δελτίο Τύπου ΠΔΕ] Ημερίδα στο Αγρίνιο για το Πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης (ΠΑΑ) στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................