Με τον συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη ο Δημήτρης Καυμενάκης-Ανακοίνωση υποψηφιότητας

ΠΗΓΗ: Σελίδα facebook Δημήτρης Καυμενάκης Φίλες και φίλοι συνδημότες, αγαπητοί συγχωριανοί Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά. Θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι στις εκλογές που μας έρχονται θα είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλάκη για τη Δημοτική κοινότητα Αρχοντοχωρίου. Ειναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τα κοινά κι αυτό γίνεται για την αγάπη που έχω για τον τόπο που γεννήθηκα και συνειδητά επέλεξα να ζήσω .
διαβαστε περισσοτερα

Προεκλογικό σποτ του υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία, Θανάση Παπαθανάση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προεκλογικό σποτ του υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία, Θανάση Παπαθανάση.
22.4.2023
Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης, δημοσίευσε τo προεκλογικό  του σποτ.
Δείτε τα σημαντικότερα σημεία από το προεκλογικό σποτ του:
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΈνας τόπος ευλογημένος από το Θεό. Ο πιο πλούσιος νομός με τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματα και δυνατότητες ανάπτυξης.Ένας τόπος που έχει ανάγκη από έργα. Όχι από λόγια.Έχοντας μάθει να αγωνίζομαι για την τοπική Αυτοδιοίκηση εδώ και 21 χρόνια, γνωρίζω από πολύ κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.
Με όπλο αυτή τη γνώση και την εμπειρία μου, θέλω να συμβάλω με όλες  μου τις δυνάμεις μου σε έναν μεγάλο σκοπό. Να αλλάξουμε την Αιτωλοακαρνανία. ΜΑΖΙ.Για να μείνουν τα παιδιά μας εδώ και να γυρίσουν αυτά που έφυγαν.
Σε αυτές τις εκλογές, αποφασίζουμε για το μέλλον μας. Για να ανεβάσουμε την Αιτωλοακαρνανία ΨΗΛΑ!
Θανάσης ΠαπαθανάσηςΥποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Αιτωλ…
διαβαστε περισσοτερα

Την Κυριακή 23 Απριλίου δεν θα λειτουργήσει ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου Αστακού

ΑνακοίνωσηΤην Κυριακή 23 Απριλίου δεν θα λειτουργήσει ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου Αστακού. Η λειτουργία θα πραγματοποιηθεί στη Μονοκκλησια του Ιερού Ναου Αγίου Γεωργίου Αστακού στις 7 το πρωί.
διαβαστε περισσοτερα

Όλα έτοιμα για την αυριάνη δοξολογία στον Αγ.Γεώργιο πόρτας Μπαμπίνης

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συγχωριανή μας Αλέκα σύζυγοςΕυαγγέλου Ηγουμένου ανέλαβε εθελοντικά τον καθαρισμό και όλες τις ετοιμασίες για την αυριανή δοξολογία στον Άγιο Γεώργιο Πόρτας Μπαμπίνης ....
Την ευχαριστούμε χρόνια πολλά και του χρόνου
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ-«ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΕΛ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ»

ΠΗΓΗ: Σελίδα Δημάρχου Ακτίου -Βόνιτσας Γιώργου Αποστολάκη«ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΕΛ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ» Την Τρίτη 25 Απριλίου συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου μας. Ως δεύτερο θέμα συζήτησης έχουμε την «Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης καθώς και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου: ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΕΛ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ. Πρόκειται για ένα τεράστιο έργο που διεκδίκησε και πήρε η Δημοτική Αρχή όπως είχαμε δεσμευτεί και στους κατοίκους του Μοναστηρακίου αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο κάνοντας πράξη ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Ένα έργο το οποίο έπρεπε να ενταχθεί σε ειδικά προγράμματα καθώς αφορούσε μία περιοχή του Δήμου μας που είναι κάτω από 2.000 κάτοικοι.
διαβαστε περισσοτερα

Συνάντηση εργασίας Τριανταφυλλάκη-Θεοδωράκη

Πηγή Σελίδα facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη
Συνάντηση εργασίας με τον πολύ καλό φίλο ,κοΓρηγόρη , υποψήφιο Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας με το Σύριζα .Έχει υπηρετήσει ως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και από τον Ιούλιο του 2019 είναι συνεργάτης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα. Στην ατζέντα των θεμάτων: -οι αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής -οι υποδομές του Δήμου Ξηρομέρου -η προστασία και ανάδειξη του φυσικού πλούτου της περιοχής . Από την πλευρά μας ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στον αγώνα που δίνει.
διαβαστε περισσοτερα

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ-ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ αύριο, Κυριακή, ο πολιούχος ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ αύριο, Κυριακή, ο πολιούχος του χωριού μας ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. Τιμάται αύριο ο προστάτης και πολιούχος του χωριού μας Άγιος Γεώργιος. Σήμερα το απόγευμα στην εκκλησία του χωριού μας θα τελεστεί Εσπερινός και αύριο το πρωί, ανήμερα της γιορτής, θα τελεστεί Θεία λειτουργία.




Βασιλόπουλο Αιτωλοακαρνανίας
διαβαστε περισσοτερα

Το Πράσινο & Μωβ για τη γιορτή Σπόρων του Πελίτι

Δελτίο Τύπου, 22.4.2023 Το Πράσινο & Μωβ για τη
γιορτή Σπόρων του Πελίτι 
Το Πράσινο & Μωβ χαιρετίζει την ετήσια κεντρική εκδήλωση του Πελίτι για τις παραδοσιακές ποικιλίες σπόρων που πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο 22 Απριλίου.. Οι γιορτές σπόρων αποτελούν κοινό σημείο συνάντησης ακτιβιστών της τροφής, ακτιβιστών των σπόρων και αγροτών.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση. Ιεράς Μόνης Αγίου Γεωργίου Αστακού

Ανακοίνωση Η Ιερά Μόνη Αγίου Γεωργίου Αστακού, σήμερα Σάββατο 22 Απριλίου και αύριο Κυριακή 23 Απριλίου,θα παραμείνει ανοικτή όλη την ημέρα. Το Σάββατο στις 6.30 θα τελεστεί Εσπερινός και την Κυριακή η θεία λειτουργία στις 7 το πρωί.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Σύγκληση της Β´ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων στο Άστρος

Πηγή Σελίδα facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη ΤριανταφυλλάκηΕίναι ιδιαίτερη τιμή η συμμετοχή ,στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Σύγκληση της Β´ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων στο Άστρος , στην συμβολική συνεδρίαση των Δημάρχων, ως εκπρόσωπος της ιστορικής επαρχίας Ξηρομέρου .
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................