Η προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου στους ετεροδημότες στην Αθήνα(φωτο)

Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 7:00 μμ.στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens (Μεγ. Αλεξάνδρου 2) στην πλατεία Καραΐσκάκη (αίθουσα Ζευς)η ομιλία του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου και επικεφαλής του συνδυασμού ''Αγρίνιο τόπος να ζεις .Νέα αρχή ''για τους ετεροδημότες της Αθήνας.
διαβαστε περισσοτερα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΛΗΓΕΩΡΓΟΣ: Λίγα λόγια για την υποψηφιότητα μου. Η προσδοκία, η ελπίδα και η αλλαγή ανέτειλε το 2019. Με σκληρή δουλειά και ικανή ομάδα, έκανε τον Δήμο Ξηρομέρου υγιή και λειτουργικό.

Είμαι ο Χρήστος  Παληγεώργος με καταγωγή από τις Φυτείες Ξηρομέρου. Πιστεύω πως με εφόδια το όραμα για την προοπτική του τόπου μας, την όρεξη για δουλειά, που για όσους με γνωρίζουν και με ξέρουν, ότι είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή, καθώς μένω στο χωριό μας και επιθυμώ να ασχοληθώ πραγματικά με την ανάπτυξη του τόπου μας.
διαβαστε περισσοτερα

Πολεοδομικός και χωροταξικός σχεδιασμός. Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια (Τ.Π.Σ) - Σχέδια πόλης - Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις (Ο.Χ.Ε). Τι αναφέρει το πρόγραμμα μας.

https://xiromerodinamielpidas. Ημερομηνία 27-9-2023 ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ
Στην σελίδα 2 του προγράμματος μας, στην ενότητα ''ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ - ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ'', κάνουμε εκτενή αναφορά σε ένα εργαλείο που μέχρι σήμερα έκλειπε και το οποίο για την επόμενη πενταετία εξασφαλίστηκε από την διοίκηση μας ότι θα το έχουμε, για να μπορέσουμε εμείς να καθορίσουμε τις αναπτυξιακές δράσεις στο τόπο μας και κυρίως να τις χωροθετήσουμε. Στο πρόγραμμα της παράταξης ''ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ'', δεν αναφέρεται τίποτα για τον χωροταξικό σχεδιασμό και τα σχέδια πόλης, αγνοούν ή αποκρύβουν εσκεμμένα, την ένταξη του Δήμου στα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια (Τ.Π.Σ) και στις Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις (Ο.Χ.Ε), θετικές εξελίξεις που προήλθαν μέσα από πολλή δουλειά και ξεκλειδώνουν χρηματοδοτικά εργαλεία του ΕΣΠΑ της επόμενης προγραμματικής περιόδου.
διαβαστε περισσοτερα

Δύναμη Πολιτών...Από την επίσκεψή μας στο Μοναστηράκι!

Από την επίσκεψή μας στο Μοναστηράκι!
Σας ευχαριστούμε για την στήριξη, αλλά και την θερμή σας φιλοξενία. Είμαστε πάντα εδώ για να συζητάμε ό,τι σας απασχολεί για τον τόπο μας και να βρίσκουμε λύσεις! Εύχομαι οι συναντήσεις μας να είναι κάθε φορά τόσο όμορφες και παραγωγικές.
Δύναμη Πολιτών... Συνεχίζουμε!
διαβαστε περισσοτερα

Αγροκτηνοτροφικός τομέας: Τι αναφέρει το πρόγραμμα μας.

xiromerodinamielpidas.

Ημερομηνία 27-9-2023 ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ
Σελίδα 8 του προγράμματος μας για: ΄΄ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ΄΄. Στο πρόγραμμα του συνδυασμού ''ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ'', δεν αναφέρεται τίποτα για τον αγροκτηνοτροφικό τομέα. Δεν υπάρχει καθόλου τέτοια ενότητα και καμία αναφορά σε ένα τομέα, που είναι ο πιο ανεπτυγμένος στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου.
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΠΑΛΤΟΥΜΑΣ Ο ''Ζογκλέρ'' του ποδοσφαίρου-ΑΦΙΕΡΩΜΑ(Φωτο)

Φιλική συνάντηση με μια ηγετική μορφή του ποδοσφαίρου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού Αποστόλη Μπαλτούμα που δόξασε το ποδόσφαιρο της Αιτ/νιας είχε το Μπαμπίνη ΙΝ . Αποστόλης Μπαλτούμας με ρίζες από το ΞΗΡΟΜΕΡΟ(ΦΥΤΕΙΕΣ & ΜΠΑΜΠΙΝΗ) ένας ποδοσφαιριστής ταλαντούχος, χαρισματικός, τεχνίτης, με φοβερές ντρίπλες ένας ''Ζογκλέρ''του ποδοσφαίρου -Αρχηγός με εξαιρετικό χαρακτήρα και ήθος αθλητή και μετέπειτα προπονητή σε όσες ομάδες αγωνίστηκε.
διαβαστε περισσοτερα

Χρήστος Μάντζος :Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε τις προσδοκίες των συμπολιτών μας!!

Κανείς δεν πρέπει να ευελπιστεί ότι η παράταξη μας και εγώ προσωπικά θα κουραστουμε θα βαρεθουμε και θα τα παρατήσουμε !!Έχουμε βάθος, έχουμε δυναμική και στόχους δίκαιους!! Και ξέρετε γιατί;; Μας τροφοδοτεί η αγανάκτηση και η απόγνωση που ζει τόσα χρόνια το Ξηρομερο !! Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε τις προσδοκίες των συμπολιτών μας!!Διεκδικούμε και θα κερδίσουμε με την δίκη σας ψήφο το χρίσμα των ανθρώπων αυτού του δήμου !! Χρήστος Μάντζος Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
διαβαστε περισσοτερα

ΞΗΡΟΜΕΡΟ : ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΛΗΓΗ ΟΙ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ Γράφει -Σχολιάζει-Αποκαλύπτει Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Οι πάντες είναι πεπεισμένοι ότι στο Ξηρόμερο υπάρχει πρόβλημα- που χρονολογείται εδώ και περίπου δύο δεκαετίες-με τις απ ευθείας Αναθέσεις του Δήμου. Το ομολογούν οι ίδιες οι Δημοτικές παρατάξεις, που έχουν μπει σε έναν αγώνα να πείσουν η καθεμιά τους, ότι είχε τις λιγότερες αναθέσεις από την άλλη. Ειδικά, τώρα που βρισκόμαστε ενόψει καθοριστικών αποφάσεων του εκλογικού σώματος, το θέμα έχει ‘’σηκωθεί’’, όπως άλλωστε συνέβη και το 2019.
διαβαστε περισσοτερα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας χρηματοδοτεί έργα βελτίωσης της άρδευσης στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Δύο ακόμη έργα που βελτιώνουν την αρδευτική ικανότητα σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας εξασφάλισαν χρηματοδότηση από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και το αμέσως επόμενο διάστημα θα προχωρήσει η διαδικασία δημοπράτησής τους.
διαβαστε περισσοτερα

Διακήρυξη Λαϊκής Συσπείρωσης Ξηρομέρου

Για τις δημοτικές  εκλογές στις 8 τού Οκτωβρη.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ Στους αγώνες για τις ανάγκες των πολλών!
Όχι για τα κέρδη των λίγων.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ υποψήφιος δήμαρχος Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

Τα αλιεύματα της Δυτικής Ελλάδας στην έκθεσηGastvrij στο Ρότερνταμ

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η εντατική προσπάθεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας για την προώθηση των εκλεκτών αλιευμάτων της περιοχής. Μέσα από την καμπάνια WesternGreeceSeafood και το roadshow συμμετοχών σε εκθέσεις τροφίμων, επαγγελματίες σε τρεις ηπείρους έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τις εξαιρετικές γεύσεις και την υψηλή ποιότητα των προωθούμενων προϊόντων.
διαβαστε περισσοτερα

Δύναμη Πολιτών..Από την επίσκεψή μας στον Άγιο Νικόλαο!

Από την επίσκεψή μας στον Άγιο Νικόλαο! Σας ευχαριστούμε για την στήριξη, αλλά και την θερμή σας φιλοξενία. Είμαστε πάντα εδώ για να συζητάμε ό,τι σας απασχολεί για τον τόπο μας και να βρίσκουμε λύσεις! Εύχομαι οι συναντήσεις μας να είναι κάθε φορά τόσο όμορφες και παραγωγικές. Δύναμη Πολιτών... Συνεχίζουμε!
διαβαστε περισσοτερα

Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας. Σήμερα Ομιλία Γιαννη Τριανταφυλλάκη στο Αρχοντοχώρι

Σήμερα ,Τετάρτη 27/09/2023 και ώρα 20:30σας περιμένουμε στο Αρχοντοχώρι για την προεκλογική ομιλία . Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερα τιμητική .Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας
διαβαστε περισσοτερα

Περιοδεία Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη και υποψηφίων του συνδυασμού του σε Καραϊσκάκη, Βασιλόπουλο και Βλυζιανά. Ο Δήμος Ξηρομέρου θα συνεχίσει μπροστά την θετική πορεία του.

Ημερομηνία 26.9.2023Δελτίο τύπου
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου 2023, η περιοδεία του νυν Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη και εκ νέου υποψήφιου σε Καραϊσκάκη, Βασιλόπουλο και Βλυζιανά.
διαβαστε περισσοτερα

Κάλεσμα Στην Προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής συσπείρωσης Ξηρομέρου.

Για τις δημοτικές και  περιφεριακες εκλογές στις 8 του Οκτώβρη 2023
ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ του Ξηρομέρου Για τις ανάγκες των πολλών!
ΌΧΙ για τα κέρδη των λίγων!
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................