Τετάρτη 27 Μαρτίου, και ώρα 7:30 παρουσιάζεται το βιβλίο ΤΟ ΚΛΕΩΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΎΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ του συμπατριώτη μας ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΟΓΙΑΝΝΗ

Πηγη: facebook.Giannis Gerogiannis Τετάρτη 27 Μαρτίου, και ώρα 7:30 . Παρουσιάζεται το έργο μου στο δημαρχείο Χολαργού. Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών, εγώ και οι συντελεστές της εκδήλωσης Κώστας Καρούσος, Γεωργία Ζώη, Δάφνη Πανουργιά, Βασίλης Καπράλος σας περιμένουμε για μία όμορφη εκδήλωση ,που τιμά τον ελληνικό πολιτισμό, το ελληνικό τραγούδι, την ελληνική γλώσσα και το βιβλίο στο σύνολό του. Η παρουσία όλων απαραίτητη!
διαβαστε περισσοτερα

Η Ξενιτιά Πονάει | Νοσταλγούσα την Ελλάδα( Βίντεο)

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ Η ξενιτιά δεν είναι πάντα χρυσός: Τα μαθήματα ζωής ενός 80χρονου Στη Σπολάιτα Αιτωλοακαρνανίας, συναντήσαμε τον 80χρονο κύριο Γιώργο, ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας τις ιστορίες και τα μαθήματα ζωής του. Θυμάται τα παιδικά του χρόνια, τότε που η φτώχεια ήταν καθημερινότητα. Πολλά παιδιά, πήγαιναν ξυπόλητα στο σχολείο, με ρούχα πλεκτά από τα χέρια των μανάδων τους.
διαβαστε περισσοτερα

Μίλτος Ζαμπάρας: Καμία διάθεση από την κυβέρνηση να βρει λύση στις εργασιακές συνθήκες των σχολικών τροχονόμων

Μίλτος Ζαμπάρας: Καμία διάθεση από την κυβέρνηση να βρει λύση στις εργασιακές συνθήκες των σχολικών τροχονόμωνΣυζητήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μίλτου Ζαμπάρα, προς την Υπουργό Εσωτερικών  με θέμα: «Εργασιακός εγκλωβισμός ο εργασιακός «εθελοντισμός» των σχολικών τροχονόμων». Ο θεσμός του σχολικού τροχονόμου λειτουργεί από το 1997 και σκοπός της λειτουργίας του είναι η ομαλή και ασφαλής πρόσβαση των μαθητών προς και από το σχολείο. Το καθεστώς εργασίας των σχολικών τροχονόμων είναι μια ιδιάζουσα μορφή «εθελοντικής» και ανασφάλιστης εργασίας. Οι σχολικοί τροχονόμοι αποζημιώνονται με το ποσό των 176 ευρώ μηνιαίως.
Εκτός από αυτή την απαράδεκτή αποζημίωση, οι σχολικοί τροχονόμοι δεν ασφαλίζονται άρα δεν έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ούτε ένσημα. Αυτοί την στιγμή απασχολούνται ως σχολικοί τροχονόμοι περίπου 2.000 άτομα σε όλη την Ελλάδα και προσφέρουν μια πολύ σημαντική εργασία αφού φροντίζουν για την ασφάλεια χιλιάδων μαθητών και μαθη…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................