Σε πλήρη δράση βρίσκονται οι επιτροπές καταγραφής ζημιών της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, στις κτηριακές υποδομές καθώς και σε αντιπλημμυρικά έργα.

«Έπιασαν δουλειά» οι επιτροπές που συστάθηκαν για την καταγραφή ζημιών στις περιοχές που επλήγησαν στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας. Κλιμάκιο μηχανικών αποτελούμενο από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καθώς και από τον προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας συντονίζουν τις εργασίες των επιτροπών καταγραφής ζημιών.
διαβαστε περισσοτερα

Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας: ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ -Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την πρόταση συγχώνευσης του 1ου και 2ου Δημοτικών Σχολείων Βόνιτσας

Διαμαρτυρία Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας για την πρόταση συγχώνευσης του 1ου και 2ου Δημοτικών Σχολείων Βόνιτσας.
διαβαστε περισσοτερα

Παραλαβή αιτήσεων καταγραφής ζημιών από το Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Αύριο ξεκινούν και οι καταγραφές:
Γίνεται γνωστό ότι από αύριο Δευτέρα 4/12/ 2017, στο ισόγειο του Δημαρχείου στο Μεσολόγγι, θα ξεκινήσει η παραλαβή αιτήσεων καταγραφής ζημιών πρώτης κατοικίας και επιχειρήσεων πολιτών που επλήγησαν από τα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα κατά την 1η Δεκεμβρίου 2017.
Η υποβολή των αιτήσεων για αύριο 4-12 θα γίνεται κατά τις ώρες 11.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ. ενώ από την Τρίτη 5-12 από 9.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ.
(τηλ επικοινωνίας: 26313-63431 & 26313-63417)

διαβαστε περισσοτερα

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΑΡΑΚΑ: Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι και ο εξοπλισμός της Περιφέρειας στις πληγείσες περιοχές

Τα έντονα ακραία καιρικά φαινόμενα του τελευταίου τριημέρου από το βράδυ της Παρασκευής 01/12/2017 έως και την Κυριακή 03-12-2017 δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα σε όλο το επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας και ιδιαίτερα στους Δήμους Αγρινίου, Μεσολογγίου, Θέρμου, Αμφιλοχίας, καθώς και έντονα πλημμυρικά φαινόμενα στους ποταμούς Ίναχο και Αχελώο ενώ υπήρξαν υπερχειλίσεις στα ρέματα Μακρυνείας, Παραβόλας,Ερμίτσας και στο κάμπο Λουτρού – Αμπελακίου.
διαβαστε περισσοτερα

''Προς ναυτιλομένους'' Γράφει ο ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

΄΄ Η στεριά της θάλασσας και της θάλασσας οι  ΄΄ ξέρες ΄΄  θα μπορούσε να είναι μια φιλική ένδειξη  προς ναυτικούς για επικίνδυνο ΣΤΙΓΜΑ στη ρότα τους.  Θα μπορούσε να είναι και στίχος τραγουδιού, σαν αυτά που τραγουδάνε οι θαλασσινοί όταν πιάσουν λιμάνι. Εκεί λένε πολλά και κάποιοι απ ΄ αυτούς κάνουν πολλά… Έτσι για να ξεδώσουν αλλά και να ευχαριστηθούν όσα στερήθηκαν στο πρόσφατο ταξίδι τους στις θάλασσες. Άλλωστε και τα τραγούδια λόγια είναι  κι εμείς που τα ακούμε ανακαλούμε μνήμες. Φέρνουμε κοντά μας δικούς μας ανθρώπους που ζήσαμε μαζί τους, αλλά κι αυτούς που ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥΣ…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................