Δοξολογία και κατάθεση στεφάνων για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης του Αγρινίου

Με λαμπρότητα τιμήθηκε και φέτος, η ημέρα της επετείου της απελευθέρωσης της πόλης του Αγρινίου από τον οθωμανικό ζυγό. Τελέσθηκε η επίσημη δοξολογία, την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού και συγχοροστατούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Καλλινίκου.
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση για τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024.

Πρόσκληση για τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024.

Αστακός, 13/6/2024 Αριθ. πρωτ.: 7113 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Καλεί σε τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 17 Ιουνίου 2024, ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 07:30 μ.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Ν. 5043/2023 (Α΄91) του ΥΠ.ΕΣ., για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:
διαβαστε περισσοτερα

Ετοιμασίες για τη γιορτή του.ΛΑΟΥ .φωτογραφίες

διαβαστε περισσοτερα

Μίλτος Ζαμπάρας - Άμεση ανανέωση των συμβάσεων του προσωπικού του προγράμματος «Νοσηλεία κατ΄οίκον»

Μίλτος Ζαμπάρας: Άμεση ανανέωση των συμβάσεων του προσωπικού του προγράμματος  «Νοσηλεία κατ΄οίκον»Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κατέθεσε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μίλτος Ζαμπάρας και ο Βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Τομεάρχης Υγείας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, με αφορμή την λήξη του προγράμματος «Νοσηλεία κατ΄ οίκον-Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας» και τον κίνδυνο μη συνέχισης του προγράμματος εάν δεν ανανεωθούν άμεσα οι συμβάσεις των εργαζόμενων.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ

διαβαστε περισσοτερα

14&15ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 .Η μεγαλύτερη εκδήλωση της Ελλάδας, διοργανώνετε και φέτος στην γέφυρα Αχελώου

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................