Με επιτυχία η Λαϊκή ρεμπέτικη βραδιά από την Κ.Ο.Β. Ξηρομέρου.

Πηγή:https://xiromeronews.blogspot.com Φωτορεπορτάζ: Άρτεμης Τσόμπου.
Αρκετός κόσμος διασκέδασε στο ανοιχτό ρεμπέτικο γλέντι που διοργανώθηκε από την Κ.Ο.Β. Ξηρομέρου. την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023, στην ταβέρνα - ψησταριά ''ΜΕΡΑΝΤΖΟΥΛΑ'' (Πετρονικολός) στο Βασιλόπουλο Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα

ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΓΚΑΖΙ: Συμμετοχή και Βράβευση του Δήμου Ξηρομέρου στον θεσμό των Best City Awards…(φωτο)

Συμμετοχή και Βράβευση του Δήμου Ξηρομέρου στον θεσμό των Best City Awards…Gold βραβείο στις δράσεις για την Προάσπιση της Κοινοτικής Υγείας Καινοτομία , Συνεργασία , Καλές Πρακτικές , Εξωστρέφεια !!!
διαβαστε περισσοτερα
Διαδικτυακή ενημέρωση: Οι Επιδημίες του Χειμώνα - Οι Πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν.

Διαδικτυακή ενημέρωση: Οι Επιδημίες του Χειμώνα - Οι Πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία 12.1.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 06:00 μ.μ. - 07:30 μ.μ., μια πολύ χρήσιμη συζήτηση, με ελεύθερη συμμετοχή για όλους, με σκοπό την ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα, όπως ιώσεις, γρίπη καθώς και έναντι της πανδημίας covid-19, που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά από το ΕΔΔΥΠΠΥ Λύνουμε τις απορίες μας, απαντούν ζωντανά στις ερωτήσεις μας οι πλέον εξειδικευμένοι ιατροί στις επιδημίες και τις λοιμώξεις. Σύνδεσμος Πλατφόρμας Zoom (link): https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_mM39hH4jT2ywCchF-SUdTg Εκ του Δήμου Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου Φυτειών ''Ακαρνανικό Φως''

Χθες το απόγευμα της Κυριακής 15 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πίτας του συλλόγου μας με τα χορευτικά τμήματα και άλλους παρευρισκόμενους παρουσία του Αντιδημάρχου του Δ.Ξηρομέρου, Σωτήρη Γερόλυμου.Η πρόεδρος του Πολιτιστικού μας κα. Λαμπρινή Κορώση , το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Πάτερ Γεώργιος Φλώρος και ο κ.Γερόλυμος μετέφεραν τις ευχές τους για μια δημιουργική χρονιά, γεμάτη από εκδηλώσεις, επιτυχίες και κάθε καλό σε όλους.




Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών Ακαρνανικό Φως
διαβαστε περισσοτερα

«Τα φάρμακο είναι κοινωνικό αγαθό» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου στην εκπομπή της ΕΡΤ «Σαββατοκύριακο από τις 6» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Κοτταρίδη και Νίνα Κασιμάτη.

Για τις ελλείψεις των φαρμάκων αναφέρθηκε ο κ. Παπαθανάσης και δήλωσε πως η κατάσταση μέρα με τη μέρα εξομαλύνεται. «Τις ημέρες των γιορτών υπήρχαν ελλείψεις φαρμάκων για τα παιδιά λόγω της αυξημένης ζήτησης και της παγκόσμιας έλλειψης πρώτων υλών και υλικών συσκευασίας. Μετά το άνοιγμα των φαρμακευτικών εταιρειών μετά τις γιορτές  οι φαρμακαποθήκες άρχισαν και πάλι να εφοδιάζουν τα φαρμακεία. Η κατάσταση θα εξομαλύνεται το προσεχές διάστημα. Όσον αφορά τα φάρμακα για χρόνιες παθήσεις μετά την απαγόρευση των εξαγωγών και τους ελέγχους στις φαρμακαποθήκες και τις φαρμακευτικές εταιρείες η κατάσταση είναι καλύτερη.
διαβαστε περισσοτερα

Ν. Φαρμάκης: «Μοχλός ανάπτυξης του τόπου μας η Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας»

Με πληρωμές ύψους 40 εκ. ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων και ενεργοποίηση όλων των καθεστώτων του αναπτυξιακού νόμου έκλεισε το 2022 για τη Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού (ΔΙΑΠ) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που ξεκίνησε ήδη να υλοποιεί το πρόγραμμα δράσης του έτους 2023. Ένας σύντομος απολογισμός, αλλά και η στοχοθεσία για τη νέα χρονιά έγιναν σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  της υπηρεσίας.
διαβαστε περισσοτερα

Δήλωση του Νίκου Παπαναστάση, εν όψει της παρουσίας του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στο Αγρίνιο

Όλοι χωράνε και μπορούν να πάρουν θέσει πλάι στο ΚΚΕ!Όλοι στη συγκέντρωση με το ΓΓ της ΚΕ του Δημήτρη Κουτσούμπα,στο Αγρίνιο
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................