ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ .Σωτήρη Μακρή(γενικό ψηφοδέλτιο Αστακού).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Καλή επιτυχία και καλή δύναμη Σωτήρη. Σε ευχαριστώ για την μέχρι τώρα συνεργασία και στήριξη.
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον κ. Κρίθυμο Γεράσιμο του Οδυσσέα από το Βασιλόπουλο Ξηρομέρου

Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» τον Γεράσιμο Κρίθυμο του Οδυσσέα από το Βασιλόπουλο Ξηρομέρου.Ο Γεράσιμος  εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον κ. Άλκη Κολοβό από τον Αστακό Ξηρομέρου.

Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» τον Κολοβό Άλκη (Αλκιβιάδη) από τον Αστακό Ξηρομέρου Ο Άλκης είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός έχοντας υπηρετήσει τον τόπο μας ως Αντιδήμαρχος στον πρώην Δήμο Αστακού επί Δημαρχείας Παναγιώτη Σταικου. Ο Άλκης είναι Πατέρας δυο παιδιών.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΒΒΑΣ : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Κ.Παναγιώτα Τζοβόλα

Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την κ . Παναγιώτα Τζοβόλα του Χρήστου Από το Βασιλόπουλο Ξηρομέρου .
διαβαστε περισσοτερα

Η Ασπασία Κοτσιλίρη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμου Ωρωπού.

Καλωσορίζουμε την Ασπασία Κοτσιλίρη στον συνδυασμό μας «Προοπτική για τον Ωρωπό»!Ονομάζομαι Ασπασία Κοτσιλίρη, το γένος Βλάχου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Σκάλα Ωρωπού. Είμαι μητέρα δύο παιδιών, του Αθανάσιου ο οποίος εργάζεται ως φυσικοθεραπευτής και της Αναστασίας η οποία είναι φοιτήτρια στο τμήμα Φυσικής Αγωγής.
διαβαστε περισσοτερα

Άφαντη η Δημοτική Αρχή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΆφαντη η Δημοτική Αρχή, αποφεύγει με κάθε τρόπο να δώσει εξηγήσεις και πληροφορίες στο λαό του Ξηρομέρου για τα δύο μεγάλα ζητήματα που ανέκυψαν τις τελευταίες ημέρες, προκαλώντας, ωστόσο, έντονη ανησυχία και προβληματισμό για την ανύπαρκτη υπευθυνότητά της.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ-Ελευθερίας Δημητρουλή του Γεωργίου (τοπικό Παπαδάτου)

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης:Ρούλα μου καλωσήρθες ! Καλή δύναμη και καλή επιτυχία !ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Νεκτάριος Φαρμάκης-Στις 8 Οκτωβρίου πάμε μπροστά. Μπροστά για όλους!

24-08-2023
Ανακοίνωση του Νεκτάριου Φαρμάκη
Στις 8 Οκτωβρίου πάμε μπροστά. Μπροστά για όλους!
Έχουν περάσει σχεδόν 4 χρόνια από την 1η Σεπτεμβρίου του 2019, την ημέρα που στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας άνοιξε ένας νέος κύκλος.
διαβαστε περισσοτερα

Πολιτιστικό Τμήμα Λαϊκή Συσπείρωσης Ξηρομέρου.Δευτέρα 28 Αυγούστου στις 21.30 μ.μ. -προβολή θερινού κινηματογράφου

Την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 στις 21.30,συνεχίζονται οι προβολέςθερινούκινηματογράφου στον Ανεμόμυλο, στον Αστακό, με την ταινία “Τελευταίος των Μοϊκανών “.Είσοδος ελευθερηΠολιτιστικό Τμήμα Λαϊκή Συσπείρωσης Ξηρομέρου. 
διαβαστε περισσοτερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΒΒΑΣ : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Κ. Μαριτίνα Μπάκα από τον Αστακό.

Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την κ . Μαριτίνα Μπάκα του Παναγιώτη Από τον Αστακό Ξηρομέρου .
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον Δημήτρη Παπαναστάση του Σπύρου από το Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου

Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας τον κ. Δημήτρη Παπαναστάση του Σπύρου από το Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου . Ο Δημήτρης γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στο Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου .
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Χριστόδουλο Ρηγάλο από το Καραισκάκη Ξηρομέρου.

Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας τον κ. Ρηγάλο Χριστόδουλο . Ο Χριστόδουλος γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στο Καραισκάκη Ξηρομέρου είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.
Είναι μέλος του Τοπικού Συμβούλιου Καραΐσκάκη την περίοδο 2019 έως σήμερα .

Χριστόδουλε σ ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπο μου και σου εύχομαι να έχεις έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα. Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Αλέξανδρος Σάββας
διαβαστε περισσοτερα

Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου: Παρέμβαση για την διαχείριση ζώων συντροφιάς.

Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς το 2021, από την κυβέρνηση της ΝΔ, για δήθεν προστασία των ζώων, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από επιστημονικούς φορείς και φιλοζωικούς συλλόγους, μεταφέρεται η κρατική ευθύνη στους δήμους , τις ΜΚΟ και σε ιδιώτες, ανοίγοντας το δρόμο για επιχειρηματική δράση με κρατικό χρήμα.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γεράσιμου (Μάκη) Μπακοθανάση, με τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Βάρνακα).

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γεράσιμου (Μάκη) Μπακοθανάση, με τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Βάρνακα).Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Μάκη καλή επιτυχία! Σε ευχαριστώ πολύ!ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Αθλητική εκδήλωση στον Αστακό με τον Παναγιώτη Φασούλα

Ο Συλλογος Απανταχου Αστακιωτων  σας προσκαλεί να παρευρεθείτε και να τιμήσετε τοσο  με την φυσικη  με την παρουσια σας οσο και με την δημοσιογραφικη σας ιδιοτητα , την μεγαλη εκδηλωση που θα πραγματοποιηθεί στο .Δ.Α.Κ. Αστακου την 9η Σεπτεμβριου 2023 και ωρα 18.00 με επισημο προσκεκλημένο τον πρ.διεθνη αθλητη της θρυλικης Ελληνικης ομαδας μπασκετ , πρωταθλητριας Ευρωπης το 1987 Παναγιωτη Φασουλα
διαβαστε περισσοτερα

Σήμερα : Γιορτή Αγίου Κοσμά του Αιτωλού

Ο Κοσμάς ο Αιτωλός(1714 - 24 Αυγούστου1779), γνωστός και ως Πατροκοσμάς, ήταν Ελληνορθόδοξος μοναχός. Το κατά κόσμον όνομά του ήταν Κώνστας, ενώ το επώνυμό του παραμένει άγνωστο. Το 1961 ανακηρύχθηκε άγιος της Ορθόδοξης Εκκλησίας και εορτάζεται στις 24 Αυγούστου.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................