Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

https://www.dimosxiromerou.gr
Αστακός, 29.8.2024 Αριθ. πρωτ: 11148 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ  Ν.Π.Δ.Δ. 'ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ' ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σε Τακτική Δια Ζώσης Δημόσια Συνεδρίαση την δεύτερη (2η) του μηνός Σεπτεμβρίου, του έτους 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού) σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει και σε συνδυασμό τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:
διαβαστε περισσοτερα

Μίλτος Ζαμπάρας: Μπαλάκι ευθυνών για τους τόνους νεκρών ψαριών στον Παγασητικό

Σε κοινή δήλωση προχωρήσαν ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μίλτος Ζαμπάρας και ο βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, για το πρόβλημα που υπάρχει στο κόλπο του Παγασητικού που έχει κατακλυστεί από νεκρά ψάρια με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί σοβαρό υγειονομικό θέμα τόσο για τους κατοίκους και τη δημόσια υγεία, όσο και για το θαλάσσιο περιβάλλον.
διαβαστε περισσοτερα

Επιδείνωση του καιρού μέχρι και το Σάββατο

Με διαβιβαστικό της έγγραφο, η αυτοτελής Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καλεί τις υπηρεσίες που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και τον αντίστοιχο σχεδιασμό τους, καθώς προβλέπονται ψυχρές και ασταθείς αέριες μάζες στην ανώτερη ατμόσφαιρα θα βρεθούν πάνω από τη χώρα μας το επόμενο τριήμερο και θα προκαλέσουν επιδείνωση του καιρού από σήμερα Πέμπτη (29-08-24) μέχρι και το Σάββατο (31-08- 24) στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Πρόσκαιρα τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια).
διαβαστε περισσοτερα

Ελλάδα: Κέντρο Παγκόσμιων Διοργανώσεων Ελεύθερης Κατάδυσης για το 2024. Στο Ιόνιο και την Αιτωλοακαρνανία το πρώτο παγκόσμιο ραντεβού 28 Αυγούστου 2024.

29 Αυγούστου 2024ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ελλάδα: Κέντρο Παγκόσμιων Διοργανώσεων Ελεύθερης Κατάδυσης για το 2024. Στο Ιόνιο και την Αιτωλοακαρνανία το πρώτο παγκόσμιο ραντεβού 28 Αυγούστου2024.
Μετά την επιτυχή διοργάνωση του πρώτου διεθνούς τουρνουά ελεύθερης κατάδυσης το 2017 στην Αμοργό, η Ελλάδα συνεχίζει να αναδεικνύεται ως κορυφαίος προορισμός για την ελεύθερη κατάδυση.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση Παγκοσμίου Κυπέλλου Ελεύθερης Κατάδυσης CMAS Wold Cup Depth Series 2024.

Πρόσκληση Παγκοσμίου Κυπέλλου Ελεύθερης Κατάδυσης CMAS Wold Cup Depth Series 2024.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ελεύθερης Κατάδυσης CMAS Wold Cup Depth Series 2024, που θα πραγματοποιηθεί στη Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας, την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 19:00.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη παραλιακή πλατεία της Παλαίρου και θα τιμηθεί ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Χρήστος Καρέλος, που κατάγεται από την Κατούνα.Θα ήταν τιμή μας να σας έχουμε κοντά μας.
διαβαστε περισσοτερα

52 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

Το πρώτο Σάββατο του Σεπτεμβριου ,στις 7/9/2024 και ωρα 20.30-21.30,στην μεγαλυτερη γιορτη του βιβλιου,στο 52 φεστιβαλ βιβλιου στο Πεδιον του Αρεως,θα παρουσιαστει το βιβλιο του Γεωργιου Φρουντζου <<Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ>>.Μαζί με το συγγραφεα ,για το βιβλίο θα μιλήσουν Δρ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ ποιητης-θεατρολογος-μεταφρασεολογος-κριτικος και ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ Μαθηματικος-Προεδρος και Διευθυνων Συμβουλος του εκπαιδευτικου και συμβουλευτικου ομιλου ΔΙΑΣΤΑΣΗ.Στην Σκηνη << ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ>>.
διαβαστε περισσοτερα

Τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά του Δ.Σ της ειδικής συνεδρίασης, τη Τρίτη 27 Αυγούστου. Λογοδοσία 4ου διμήνου.

https://www.dimosxiromerou.gr/112-ixitika-ds/4608-ta-ixitika-praktika-tou-d-s2882024 Στα πλαίσια της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρης ενημέρωσης των δημοτών, στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτώνται από την αρχή της δημοτικής περιόδου Σεπτέμβριος 2019 - 2023 και για πρώτη φορά, τα ηχητικά πρακτικά καθώς και τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά, όλων των Δημοτικών Συμβουλίων, όπως ήταν και η προγραμματική δέσμευση της παρούσας δημοτικής αρχής. Αυτό θα συνεχιστεί και την δημοτική περίοδο 2024-2028. Όλα τα Δημοτικά Συμβούλια από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως σήμερα, μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.
διαβαστε περισσοτερα

Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας: «Η ανάδειξη του νέου Προέδρου της ΔΟΕ στην Αρχαία Ολυμπία, δεν είναι απλά η σωστή, αλλά η μόνη επιλογή»

Την αντίθεση του σε κάθε ενέργεια που πλήττει το κύρος της Ολυμπίας και απομειώνει την σημασία της στα ολυμπιακά ζητήματα, εξέφρασε το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας κατά τη συνεδρίασή που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024.
διαβαστε περισσοτερα

ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΟΣ ΣΑΣΜΟΣ-Γράφει ο Άρης εκ Μπαμπίνης.

https://arisbitsoris.blogspot.comΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΟΣ ΣΑΣΜΟΣΔύο Μαχαλιώτες είχα δει σε μια φωτογραφίατον Γιάννη και τον Στέφανο σε παιδική ηλικία.Είχανε τις μουρίτσες τους σ’ ένα τσαμπί σταφύλισαν τα σπουργίτια τσίμπαγαν τις ρόγες οι δυο φίλοι.Και παραμείναν κολλητοί τόσες δεκαετίεςχαιρόμουν που τους έβλεπα αντάμα στις Φυτείες.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................