Mε απόλυτη επιτυχία οι αγώνες για τους μικρούς Αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ..!! στη Πάτρα

Ακόμη μια Μαχητική Κυριακή για τους μικρούς Αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ..!! 
Στο κλειστό Στάδιο του Απόλλωνα Πατρών έδωσαν τις μάχες τους οι μικροί του συλλόγου μας ανταποκρινόμενοι με απόλυτη επιτυχία στους αγώνες κάνοντας τα πρώτα τους αγωνιστικά βήματα.. 
Τα συγχαρητήρια μας στους διοργανωτές Δασκάλους ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ ΑΝΔΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ για την διοργάνωση και τις ευχαριστίες μας για την πρόσκληση. 
Πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς Μαχητές μου για την απόδοση και το πάθος τους..!! 
Ευχαριστώ τους γονείς για την εμπιστοσύνη.. Εύχομαι να έχουν υγεία και καλή πρόοδο..

Γιώργος Μαρίνος

διαβαστε περισσοτερα

Αίτημα Θανάση Παπαθανάση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας για κοινή συνεδρίαση των Δημοτικών Συμβουλίων ΙΠ Μεσολογγίου Αγρινίου και Ναυπακτίας

Προς το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το Σχέδιο Νόμου για τη συγχώνευση Πανεπιστημίου και ΤΕΙ Πατρών που είδε το φως της δημοσιότητας  προκύπτουν σοβαρά ζητήματα που άπτονται του παρόντος και του μέλλοντος της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αιτωλοακαρνανία.
διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε.Πρόγνωση Καιρού για τη Δευτέρα 08-04-2019 – Γενικά Χαρακτηριστικά – Προειδοποιήσεις

Η Πρόγνωση Καιρού που εκδόθηκε από την ΕΜΥ/ΕΜΚ εκδόθηκε την Κυριακή (07-04-2019)και δημοσιοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, για τη Δευτέρα 08 -04-2019 αναφέρει «Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Ανεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς τοπικά 7 μποφόρ».  ι Αναλυτικά η πρόγνωση
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................