O χαιρετισμός του κ. Π.Τρυφιάτη στην κοπή της πίτας του ΠΑΣΟΚ Ναυπακτίας(Φωτο-βίντεο.Nafpaktia news)

Στην πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, παρουσία πολλών συντρόφων και φίλων μας, στο Ξενοδοχείο "ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ" στη Ναύπακτο, κάναμε ένα σημαντικό βήμα να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας και να τους πείσουμε να μας εμπιστευθούν στις ερχόμενες εκλογές, ώστε να είμαστε ρυθμιστές των εξελίξεων για την αλλαγή.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Σπήλιος Λιβανός σήμερα στην υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για τον σχεδιασμό προγράμματος Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ) για την περιοχή του #Αμβρακικού, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη

Παρευρέθηκα σήμερα στην υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για τον σχεδιασμό προγράμματος Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ) για την περιοχή του #Αμβρακικού, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης - Adonis Georgiadis.
διαβαστε περισσοτερα

Άμεση η παρέμβαση της πολιτικής προστασίας του Δήμου Ξηρομέρου σε φωτιά στο παλιό χωριό στο Καραϊσκάκη Ξηρομέρου.

Ημερομηνία 21.2.2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Μία πολύ επικίνδυνη φωτιά ξέσπασε σήμερα Τρίτη 21 Φεβρουαρίου το απόγευμα στο παλιό χωριό στο Καραϊσκάκη Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Φ. Ζαΐμης προτείνεται από τη Διαμεσογειακή Επιτροπή ως συντονιστής της προσπάθειας για μία νέα στρατηγική στην Μακροπεριφέρεια Μεσογείου

Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και συγκεκριμένα τον Aντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίωνα Ζαΐμη, προτείνει, δια μέσου επιστολής, η Διαμεσογειακή Επιτροπή της CPMR στον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια να αναλάβει όλο το συντονισμό, για την Ελλάδα, της προσπάθειας που γίνεται για την υιοθέτηση μιας νέας στρατηγικής για την Μακροπεριφέρεια Μεσογείου. Το θέμα, όπως αναφέρει στην επιστολή της η Γενική Γραμματέας της CPMR Ελένη Μαριάνου, πρέπει να τεθεί ψηλά στην ατζέντα του συμβουλίου των Υπουργών της Ευρώπης.
διαβαστε περισσοτερα

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες αποκατάστασης και ανάδειξης των αρχαίων θεάτρων της Αιτωλοακαρνανίας

Τα Αρχαία Θέατρα Στράτου και Πλευρώνας στην Αιτωλοακαρνανία επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023, ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών στερέωσης, αποκατάστασης και ανάδειξης των μνημείων που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς τα έργα είναι ενταγμένα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».
διαβαστε περισσοτερα

Ν. Κοροβέσης: «Εντυπωσιακοί μπάστακες κοσμούν όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας»

Σε αποκριάτικους ρυθμούς συνεχίζει να κινείται όλη η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς αυτή την εβδομάδα διοργανώνονται παντού αποκριάτικες εκδηλώσεις που κορυφώνονται την Κυριακή με τα κατά τόπους παραδοσιακά καρναβάλια.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΣΤΑΚΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2023

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στις αποκριάτικες εκδηλώσεις μας που ξεκινάνε την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και λήγουν την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου. Αφήστε στην άκρη τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις και ελάτε να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε  και να γίνουμε για λίγο όλοι παιδιά!Η καρναβαλική επιτροπή σας ευχαριστεί εκ' των προτέρων για την συμμετοχή σας που θα δώσει ρυθμό σε όλες μας τις εκδηλώσεις!!
Σας περιμένουμε για ένα τρελό ξεφάντωμα στο μοναδικό ΑΣΤΑΚΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!
διαβαστε περισσοτερα

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ (ΤΑΚΤΙΚΗΣ + ΕΙΔΙΚΗΣ) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 22 ΦΕΒΟΥΑΡΙΟΥ 2023.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Ημερομηνία 21.2.2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις για αλλαγές στον Δήμο Ξηρομέρου σε όλα τα επίπεδα, πιστή στις προγραμματικές της διακηρύξεις, στα πλαίσια της εμβάθυνσης της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρους ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου, θα μεταδώσει ζωντανά την διπλή (τακτική + ειδική) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου, στις 06:00 μ.μ., το οποίο θα γίνει δια ζώσης και έχει ως κύρια θέματα, το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2023. Η Δημοτική Αρχή από τον Σεπτέμβριο του 2019 που ανέλαβε, φρόντισε, για πρώτη φορά τα ηχητικά πρακτικά να ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του Δήμου, ώστε οι πολίτες να ενημερώνονται για τις συζητήσεις, τις θέσεις των παρατάξεων - δημοτικών συμβούλων και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και από τον Δεκέμβριο του 2020, ξεκίνησε πάλι…
διαβαστε περισσοτερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ-Στηρίζουμε την εργασία και τους εργαζόμενους στις ιχθυοκαλλιέργειες.

Ημερομηνία 21/2/2023ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΚΑΛΑΜΟΥ – ΚΑΣΤΟΥΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ Π.Ο.Α.Υ ΕΧΙΝΑΔΩΝΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
Στηρίζουμε την εργασία και τους εργαζόμενους στις ιχθυοκαλλιέργειες.
Με αφορμή το δελτίο τύπου που εξέδωσε το σωματείο των εργαζομένων του Ομίλου AVRAMAR την 17/2/2023, στο οποίο καταγγέλλουν προσπάθεια διάσπασης του σωματείου τους, προκαλώντας παράλληλα και τον διχασμό της τοπικής κοινωνίας, θεωρούμε χρέος μας να εκφράσουμε κάποιες σκέψεις.Κάθε επιχείρηση στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να ενημερώνει τους εργαζομένους της με διάφορους τρόπους για την υλοποίηση του επιχειρησιακού της πλάνου.Από την άλλη οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις, παράλληλα με την εκτέλεση των καθηκόντων τους, έχουν το δικαίωμα από το νόμο να ιδρύουν σωματεία.Τα συνδικαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων και τα όρια της άσκησης τους είναι κατοχυρωμένα με νόμους.Η άσκηση του συνδικαλιστικού δικαιώματος από τους εργαζομένους στο τόπο της εργασίας τους, είναι επίσης κατοχυρω…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................