ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού της αποστραγγιστικής τάφρου του κεντρικού δρόμου του χωριού μας.
O Πρόεδρος της τ/κ Πάνος Πετρονικολός αναφέρει σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα f/b
Οι εργασίες έγιναν με συνεργασία των υπηρεσιών της περιφέρειας δυτικής Ελλάδος στο νομό μας,των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου και τις κοινοτικής αρχής.
Τα μηχανήματα διατέθηκαν από την περιφέρεια.

Τους ευχαριστούμε όλους.

διαβαστε περισσοτερα
Ομάδα γονέων από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ξηρομέρου.

Ομάδα γονέων από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ξηρομέρου.

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 05:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ξηρομέρου στον Αστακό, θα πραγματοποιηθεί από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ξηρομέρου, ημερίδα για ομάδα γονέων παιδιών, ηλικίας 13 - 18 ετών. Ομιλητής στην ημερίδα και στην διαλογική συζήτηση που θα ακολουθήσει, ο ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ξηρομέρου κ. Αθανάσιος Καλογερόπουλος.
https://www.dimosxiromerou.gr/
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΕΟΡΤΩΝ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ'' ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ''

διαβαστε περισσοτερα

Στροφή στην επιχειρηματικότητα – Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση στη δράση «Επιχειρηματική Εκκίνηση» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Με εξαιρετικά μεγάλη ανταπόκριση που καταδεικνύει την στροφή της περιφερειακής οικονομίας στην επιχειρηματικότητα έκλεισε και η δράση «Επιχειρηματική Εκκίνηση, Ενίσχυση νέων και υπό σύσταση, πολύ μικρών και μικρών Επιχειρήσεων της Δυτικής Ελλάδας», στην οποία υποβλήθηκαν συνολικά 262 αιτήσεις με προϋπολογισμό 39 εκατομμύρια ευρώ.
διαβαστε περισσοτερα
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Ανοικτός διαγωνισμός για προμήθεια μηχανημάτων έργου.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Ανοικτός διαγωνισμός για προμήθεια μηχανημάτων έργου.

Αστακός, 10/12/2019 Αρ. πρωτ.: 10605 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ «Προμήθεια μηχανημάτων έργου Δήμου Ξηρομέρου» Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της προμήθειας «Προμήθεια μηχανημάτων έργου Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 175.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού, σας προσκαλεί την Κυριακή 15/12/2019 στο στέκι του Συλλόγου μας, στις 5:00μ.μ. για να παρακολουθήσουμε την Ομιλία Ιατρικού Περιεχομένου με θέμα:
Κατάθλιψη, συμπτώματα και τρόποι αντιμετώπισης Γιατί αποτελεί ακόμα ταμπού;

ΟΜΙΛΗΤΗΣ
Ψυχίατρος Κώστας Τσαμάκης  Το Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του (Κ.Δ.Α.Π.) Κανδήλας ...ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Κανδήλας προσκαλούν όλα τα παιδιά την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΩΡΓΟΣ δίπλα στον Παιδικό Σταθμό στην Κανδήλα για ένα υπέροχο ταξίδι στη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από τα παραμύθια της κ. Νένας Μπούρα και της ομάδας Παραμυθοκλωστή.  Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου Σας περιμένουμε όλους!
διαβαστε περισσοτερα

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου το ετήσιο μνημόσυνο του Γεράσιμου Γρίνου

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από το θάνατο του Γεράσιμου Γρίνου  θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου  2019.
Το μνημόσυνο θα τελεστεί μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου.

Η οικογένεια καλεί όσους επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................