Αγριογούρουνο Στιφάδο όπως παλιά | Η ζωή στο χωριό(βίντεο)

Οι φυσικές ομορφιές, η ζεστή φιλοξενία των ντόπιων, το καλό υγιεινό και παραδοσιακό φαγητό στην ορεινή Γη, ενισχύουν τον αγροτικό τομέα και αποτελούν μέρος για τη βιώσιμη ανάπτυξη της ελληνικής υπαίθρου. Στο μικρό ορεινό χωριό Κλειτσός Ευρυτανίας, η Ειρήνη μας καλοδέχεται και μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές ενώ μας μαγειρεύει ένα παραδοσιακό φαγητό των προγόνων μας, αποτελούμενο από κυνήγι αγριόχοιρου και βολβούς- το στιφάδο αγριογούρουνο - μας μιλάει με περηφάνεια για τη ζωή της στο χωριό και την ανάγκη ενίσχυσης της βιωσιμότητάς του...ΒίντεοGreek Village Life
διαβαστε περισσοτερα

Ν. Παπαναστάσης: Το ΚΚΕ καταθέτει τη μομφή του από τους αγώνες, τους χώρους δουλειάς, τις γειτονιές

διαβαστε περισσοτερα
Ανακοίνωση ενημέρωσης περί επανασύνδεσης παροχών ηλεκτρικού ρεύματος ευπαθών καταναλωτών.

Ανακοίνωση ενημέρωσης περί επανασύνδεσης παροχών ηλεκτρικού ρεύματος ευπαθών καταναλωτών.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Αστακός, 27.01.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας
T.K. 300 06
Τηλ.: 2646360534
e - mail: info@dimosxiromerou.gr ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΕΡΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Ο ∆ήμος Ξηρομέρου ενημερώνει τους ∆ημότες με χαμηλά εισοδήματα, που είναι αποσυνδεδεμένοι από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω οφειλών, ότι έχουν τη δυνατότητα επιδότησης των οφειλών τους ώστε να μπορέσουν να επανασυνδεθούν, εφόσον πληρούν τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια σύμφωνα με τη σχετική αριθ. ΥΠΕΝ/∆ΗΕ/124788/21/50 (ΦΕΚ 6302/τ. Β ́ /29-12-2021) Κ.Υ.Α. όπως αυτή τροποποιήθηκε και ισχύει με την αριθ. ΚΥΑ ΥΠΕΝ/∆ΗΕ/7422/130/21.01.2023 (ΦΕΚ 276/23.01.2023 τεύχος Β'). ∆ικαιούχοι του ειδικού βοηθήματος υποβάλλουν αίτηση στο πρωτόκολλο του ∆ήμου στην έδρα και τις Ενότητες Αλυζίας & Φυτειών (υπόψη κου Γερόλυμου) και πρέπει να πληρούν τα παρακάτω κριτήρια:
διαβαστε περισσοτερα

Επίσκεψη του 1ου Νηπιαγωγείου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στο Κτίριο Χρυσόγελου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Επίσκεψη του 1ου Νηπιαγωγείου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στο Κτίριο ΧρυσόγελουΟ Τομέας Πολιτισμού της Π.Δ.Ε- Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας και το Κτίριο Χρυσόγελου, χώρος Τεχνών της Π.Δ.Ε, είχε τη χαρά να φιλοξενήσει το 1ο Νηπιαγωγείο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, την Πέμπτη 26  Ιανουαρίου του 2023 και με αφορμή την εικαστική έκθεση της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών με τίτλο « Όταν σβήσαν οι φεγγοβολιές..» σε ένα βιωματικό εργαστήριο παιχνιδιού, θεατρικής και εικαστικής πράξης.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................