Ανακοίνωση υποψηφιότητας, Γιάννη Χρόνη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

Αγαπητοί Συνδημότες - Συνδημότισσες.αποδεχόμενος την ιδιαίτερη  τιμητική πρόταση του δημάρχου κ. Τριανταφυλλάκη θα συμμετάσχω στις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος......
διαβαστε περισσοτερα

Ένα μαγευτικό πανηγύρι στο Παρκιό Ευρυτανίας | Μια μουσική γιορτή γεμάτη παράδοση και ενθουσιασμό(Βίντεο)

Στις 5 Ιουνίου 2023, στην τοποθεσία Παρκιό Ευρυτανίας, δίπλα στον ποταμό Μέγδοβα και κοντά στο χωριό Μαραθιάς, πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πανηγύρι με παραδοσιακά τραγούδια στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας (Αγία Τριάδα), υπό την σκιά των ψηλών δέντρων. Η ορχήστρα που απαρτιζόταν από τους εξαιρετικούς μουσικούς της περιοχής, δημιούργησε μια μοναδική ατμόσφαιρα με τη μουσική της.
διαβαστε περισσοτερα

Η πάγια προκαταβολή προς ΟΛΕΣ τις Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου, για 4η συνεχή χρονιά.

ΠΗΓΗ.mytikaspress
Αναρτήθηκαν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και τα εντοπίσαμε, τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής για την πάγια προκαταβολή προς τις 19 Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα

Ευστρατία Δερβίση-Συμπόρευση με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

ΠΗΓΗ.facebookΕυστρατία ΔερβίσηΌντως φοιτήτρια οικονομικών αντιλαμβάνομαι απόλυτα τις οικονομικές δυσκολίες για την πραγματοποίηση έργων σε μια μικρή κοινότητα όπως είναι το Στρογγυλοβούνι.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ : Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ! Γράφει-Σχολιάζει ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Η είδηση γνωστή ‘’στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ’’ από χθες το μεσημέρι. Κοινωνός της και ο γράφων, που όμως δεσμεύτηκα να μην την δημοσιοποιήσω , έτσι ώστε να μην ‘’καεί’’-όπως λέμε- στη Δημοσιογραφική γλώσσα.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ -Προέδρου Κοινότητας Φυτειών Ιωάννη Φλωρόπουλο με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

ΠΗΓΗ. Σελίδα facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη ΤριανταφυλλάκηΓιάννη σε ευχαριστώ για την στήριξη σου και την συνεργασία .Καλή επιτυχία !!!ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Σύσκεψη εργασίας για βελτίωση λειτουργίας υπηρεσιών του αγροτικού τομέα

Σύσκεψη εργασίας με στόχο την συνεχή βελτίωση της λειτουργίας των υπηρεσιών που άπτονται του αγροτικού τομέα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία τουΑντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρου Βασιλόπουλου την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, στο γραφείο του στην Π.Ε Ηλείας.  Συμμετείχαν ο Γενικός διευθυντής Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής  Σταύρος Βέρρας  και ο Προϊστάμενος της  Διεύθυνσης  Αγροτικής Οικονομίας Σπύρος Παπασπύρου.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΑστακός 8/6/2023Αριθμ. Πρωτ.: 6868 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ  ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΤΑΚΟΥ Τηλ.: 264636527 e-mail: info@dimosxiromerou.gr ΠΡΟΣ: Πίνακα Αποδεκτών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Καλεί σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση στις 12 Ιουνίου 2023, ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 06:00 μ.μ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη απόφασης στo κάτωθι θέμα ημερήσιας διάταξης:
διαβαστε περισσοτερα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: Οι Νέοι Μπροστά για το Ξηρομέρο!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: Οι Νέοι Μπροστά για το Ξηρομέρο!
φίλες και φίλοι,Η απόφαση συμπόρευσης με τον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, είναι απολύτως συνειδητή και έχει μοναδικό επίκεντρο το καλό και το κοινό συμφέρον του τόπου μας.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση του Θανάση Παπαθανάση στις συναντήσεις του με πολίτες στο Θέρμο και στην Αμφιλοχία.

Πρόσκληση του Θανάση Παπαθανάση στις συναντήσεις  του με πολίτες στο Θέρμο και στην Αμφιλοχία.
Σας προσκαλώ  το Σάββατο 10/06 στις 11:30 π.μ  στην πλατεία Θέρμου και στις 19:30 μ.μ στο  café ’’Το στέκι του Σταμούλη‘ ’στην παραλία Αμφιλοχίας. Θα είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα να σας δω από κοντά.Συνεχίζουμε μαζί την πορεία που χαράξαμε στις 21 Μαΐου, προς μία αυτοδύναμη Ελλάδα !Μια Ελλάδα που προχωρά Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά !Μια Ελλάδα ισχυρή ,μια Ελλάδα υπερήφανη !
#ΑνεβάζουμετηνΑιτωλοακαρνανία_Ψηλά!#ΣηκώνουμετηνΕλλάδα_Ψηλότερα!Θανάσης ΠαπαθανάσηςΥποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας!
διαβαστε περισσοτερα

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ».

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Ημερομηνία 1/6/2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μέσω του έργου: «Ψηφιακό Σύστημα Πολυεπίπεδης Ανάδειξης της Ιστορίας και του Πολιτιστικού Αποθέματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας», έχει παραλάβει και λειτουργεί ήδη την πύλη προβολής περιεχομένου και υπηρεσιών (portal), https://portal.westerngreece2021.gr/index.php/el/ καθώς επίσης είναι διαθέσιμες οι αντίστοιχες εφαρμογές για συσκευές: android: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.dynacomp.wg2021&hl=el&gl=USκαι ios: https://apps.apple.com/gr/app/western-greece-2021/id1599079209?l=el
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Νομικού Προσώπου, την Δευτέρα 12 Ιουνίου.

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Νομικού Προσώπου, την Δευτέρα 12 Ιουνίου.

https://www.dimosxiromerou.gr
Αστακός, 7.6.2023 Αριθ. πρωτ: 305 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σε Τακτική Δια Ζώσης Δημόσια Συνεδρίαση την δωδεκάτη (12η) του μηνός Ιουνίου, του έτους 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 11 του Ν. 5043/2023, το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, όπως συμπληρώθηκε από το άρθρο 184 του Ν. 4635/19 και σε συνδυασμό τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στσ κάτωθι θέματσ ημερήσιας διάταξης:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................