Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Χαλκιοπουλιτών Αθήνας-Πειραιά ''Ο Άγιος Ανδρέας ο Ερημίτης''

διαβαστε περισσοτερα

Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Αντώνη Βασιλείου στο Αγρίνιο με τίτλο: «Οι Αρβανιτόβλαχοι (Καραγκούνηδες) της Ακαρνανίας: από τον μύθο στην πραγματικότητα».

Ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με την Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία (ΑΙ.ΠΟ.Ε.) και την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣY.Ξ.) παρουσίασαν το νέου βιβλίο του Αντώνη Βασιλείου με τίτλο: «Οι Αρβανιτόβλαχοι (Καραγκούνηδες) της Ακαρνανίας: από τον μύθο στην πραγματικότητα». Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18: 30, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο.

διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΝ.ΣΥ.Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 «ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ – ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Κ.Σ. της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας (ΠΑΝ.ΣΥ) σας εύχεται Χρόνια πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία προσωπική και οικογενειακή και σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εορταστική εκδήλωση «ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ – ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 και ώρα προσέλευσης 17:00-17:30, στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL –Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, 210 7207000 (στάση Μετρό - Ευαγγελισμός).
Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και στις αξέχαστες πατρίδες.
Σας περιμένουμε Για το Κ.Σ Ο Πρόεδρος                                             Η Γ. Γραμματέας Παναγιώτης Χολής               Ευαγγελία Μπαμπάτσικου
(6977429865)                                    (6974123852) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
διαβαστε περισσοτερα

Ο ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ(foto MAKEART)

Τελευταία εκδήλωση της λέσχης ανάγνωσης εφήβων Αστακού για το 2019 ήταν η παρουσίαση βιβλίων του συγγραφέα Μάνου Κοντολέων.
διαβαστε περισσοτερα

Ξεκίνησε η προπώληση προσκλήσεων για τον ετήσιο χορό και την κοπή πίτας του Συλλόγου Μαχαιριωτών

διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ

Ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού, ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΌΛΟΥΣ όσους προσέφεραν χρήματα, τρόφιμα και είδη ένδυσης για οικογένειες που πραγματικά το έχουν ανάγκη.
Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα καταστήματα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ για την διάθεση τροφίμων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης σε κατάστημα του Αστακού που προτιμά να κρατήσει την ανωνυμία του. Η ανταπόκριση κάθε φορά είναι μεγάλη, συγκινητική και πολύτιμη!
Το Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε.Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων(01/2020) της ΕΜΥ/ΕΜΚ, που ισχύει από την Κυριακή 05-01-2020 μέχρι και την Τρίτη  07-01-2020 και δημοσιοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προβλέπει νέα επιδείνωση του καιρούαπό την Κυριακή και από τα βόρεια με κύρια χαρακτηριστικά: 1. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ:
διαβαστε περισσοτερα
Διόρθωση τετραγωνικών μέτρων ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων, χωρίς πρόστιμα και προσαυξήσεις. Προθεσμία έως 31 Μαρτίου 2020.

Διόρθωση τετραγωνικών μέτρων ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων, χωρίς πρόστιμα και προσαυξήσεις. Προθεσμία έως 31 Μαρτίου 2020.

Αστακός, 02.01.2020 Aριθ. πρωτ.: 23 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΑΣΤΑΚΟΣ 300 06
ΤΗΛ.: 26463 60500 /46
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ & ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ
Σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 4647/2019 (ΦΕΚ 204/16-12-2019 τεύχος Α') «Κατεπείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας των Υπουργείων Υγείας, Εσωτερικών, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και άλλες διατάξεις»:
«Οι υπόχρεοι σε υποβολή δήλωσης για τον καθορισμό της επιφάνειας ή και της χρήσης ακινήτου περί του υπολογισμού φόρων, τελών και εισφορών προς τους Ο.Τ.Α. Α΄ βαθμού, μπορούν να υποβάλουν δήλωση με τα ορθά στοιχεία μέχρι 31.3.2020, χωρίς την επιβολή προστίμων για τη μη υποβολή ή την υποβολή ανακριβούς δήλωσης. Διαφορές στους αναλογούντες φόρους, τέλη και εισφορές εκ των δηλώσεων του προηγούμενου εδαφίου υπολογίζονται και οφείλονται μόνο από την 1η.1.2020».
Με την νομοθεσία που ίσχυε μέχρι και την ψήφιση του ως άνω νόμου, σε περίπτωση διασταύρωσης των τετραγωνικών μέτρων που δηλώνονταν…
διαβαστε περισσοτερα

Οι εκπροσωπήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στις τελετές Καθαγιασμού των Υδάτων

Στο Αίγιο για τα Θεοφάνεια ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης Με την καθιερωμένη λαμπρότητα θα εορταστούν τα Άγια Θεοφάνεια στις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020. Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης θα παραστεί στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων στην πόλη του Αιγίου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Τάκης Παπαδόπουλος θα παραβρεθεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στη Δεξαμενή Πατρών, ενώ οι Αντιπεριφερειάρχες καθώς και οι Περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «Όλα από την Αρχή», θα συμμετέχουν σε αντίστοιχες τελετές στις τρεις Περιφερειακές  Ενότητες, ως εξής: ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ:  Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά θα παραβρεθεί στον καθαγιασμό των Υδάτων στον Αστακό του Δήμου Ξηρομέρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, Λάμπρος Δημητρογιάννης στο Αγρίνιο, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων, Θανάσης Μαυρομμάτης στο Μεσολόγγι όπου επίσης θα παραστεί και …
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................