Γιάννης Τριανταφυλλάκης : Στελεχώνεται ο Δήμος Ξηρομέρου

ΠΗΓΗ. Σελίδα facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη ΤριανταφυλλάκηΈνας Πολιτικός Μηχανικός και ένας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ενισχύουν τον Δήμο Ξηρομέρου ,μέσω του διαγωνισμού ΑΣΕΠ που συμμετείχε ο Δήμος. Αναμένονται, ένας τοπογράφος Μηχανικός και δύο ακόμα υπαλλήλοι για το Τμήμα Διοικητικών -Οικονομικών Υπηρεσιών. Πρωταρχικός στόχος είναι η στελέχωση και δημιουργία υπηρεσίας δόμησης και η επάνδρωση του Γραφείου Προγραμματισμού, ενώ θα ανατεθούν και παράλληλα καθήκοντα Τεχνικής Φύσεως.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχαριστίες της Κοινότητας Αστακού, για την πρωτομαγιάτικη γιορτή στη παραλία του Αστακού.

Αστακός 2-5-2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες στην χθεσινή εκδήλωση που διοργάνωσε η Κοινότητα Αστακού, την Δευτέρα πρωτομαγιά στην παραλία του Αστακού, με τη βοήθεια και τη στήριξη από τον Δήμο Ξηρομέρου και ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα πολλά μικρά και μεγαλύτερα παιδιά που συμμετείχαν, με πολύ χαρά και κέφι.Ευχαριστίες προς το Σύλλογο Χοβολιωτών και τον Πρόεδρο του Γιώργο Βασίλα για την ανταπόκριση με τη συμμετοχή του χορευτικού του Συλλόγου και στον Σύλλογο Κένταυρο και το Γιώργο Μαρίνο για την συμμετοχή των αθλητών του.
διαβαστε περισσοτερα

Β.Φεύγας: Οι πολίτες θα δώσουν δεύτερη ευκαιρία στην προκοπή

2 Μαίου 2023ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Φεύγας: Οι πολίτες θα δώσουν δεύτερη ευκαιρία στην προκοπήΑπό τη μία έχουμε μία σταθερή κυβέρνηση και από την άλλη μια ασταθή πρόταση διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αυτό που κάνει είναι αντί να πει πως θα κυβερνήσει, προσπαθεί να μας πει με ποιους θα κυβερνήσει επισήμανε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνική συζήτηση στον Status 107 FM ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας.
διαβαστε περισσοτερα

Με 1,32 εκατ ευρώ αντιμετωπίζονται οι βλάβες στις αρδευτικές – αποστραγγιστικές διώρυγες Δ20 & Δ28 της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Με 1,32 εκατ ευρώ αντιμετωπίζονται οι βλάβες στις αρδευτικές – αποστραγγιστικές διώρυγες Δ20 & Δ28 της Π.Ε. ΑιτωλοακαρνανίαςΣτην  αντιμετώπιση βλαβών στις αρδευτικές – αποστραγγιστικές διώρυγες Δ20 & Δ28 της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου 2023 ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, παρουσία του Αντιπεριεφρειάρχη Υποδομων και Έργων Θανάση Μαυρομμάτη,  προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο ενός σημαντικού έργου, δεδομένου ότι  οι συγκεκριμένες   διώρυγες αποστραγγίζουν το σύμπλεγμα των λιμνών Τριχωνίδας και Λυσιμαχείας προς τους ποταμούς Αχελώο και Εύηνο.
διαβαστε περισσοτερα

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης ΚαιρούΣύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (08/2023) που εκδόθηκε σήμερα, Τρίτη 2 Μαΐου 2023, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και δημοσιοποιήθηκε από τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, επιδείνωση προβλέπεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από σήμερα Τρίτη (02-05- 2023) και από τα δυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και χαλαζοπτώσεις, καθώς και πρόσκαιρα θυελλώδεις ανέμους.Πιο αναλυτικά:
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΜΑΪΟΥ. ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΦΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

https://www.dimosxiromerou.grΗμερομηνία 26-4-2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΦΡΙΚΗ ΝΟΣΟΣ ΜΙΑ ΥΠΟΥΛΗ ΝΟΣΟΣ. ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΕΦΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ. Ο Δήμος Ξηρομέρου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου, διοργανώνουν στις 4 Μαΐου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:00 – 13:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου στον Αστακό, έλεγχο της νεφρικής λειτουργίας εντελώς δωρεάν, σε άτομα άνω των 40 ετών, από υγειονομική ομάδα της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας και Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Η εκτίμηση της νεφρικής λειτουργίας γίνεται σε λιγότερο από 2 λεπτά ανά άτομο.
διαβαστε περισσοτερα

Στη Βόνιτσα και στη γιορτή αλόγου στη Σάλτινη παραβρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Σταύρος Καραγκούνης.

Στη Βόνιτσα και στη γιορτή αλόγου στη Σάλτινη παραβρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Σταύρος Καραγκούνης.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Γράφει ο Κομπλίτσης Αποστόλης, ο Ακαρνάνας

Γράφει ο Κομπλίτσης Αποστόλης, ο Ακαρνάνας«Πάλι στο Μαντρί»Από μικρός στο χωριό μου άκουγα αυτή τη φράση, όπως και από τότε ήθελα να γίνω βουλευτής. Να μοιάσω σε εκείνον που ερχόταν στο χωριό κάθε 2-3 χρόνια και έτρωγε πίτες και ψητά κρέατα ενώ φόρτωνε διάφορα καλούδια στο αυτοκίνητο αφού είχε φορτώσει τους ανθρώπους με υποσχέσεις, τάματα και μην τον είδατε!! Χανόταν σιγά σιγά στον χωμάτινο δρόμο, αφήνοντας μας την αμπούρα της σκόνης. Ήξερε όμως ότι οι υποσχέσεις που είχε δώσει καθώς και οι κομματάρχες του, ανά χωριό, δούλευαν για ακόμη μια φορά και πως, σιγά σιγά, θα γινόταν πράξη αυτό που ήθελε στο υποσυνείδητο των ψηφοφόρων του. Μέθοδος αλάνθαστη.
Άλλωστε το έλεγε και σε έναν φίλο που είχε, χρησιμοποιώντας μάλιστα και την χαρακτηριστική ντοπιολαλιά : «Ου κόσμους Μήτσουμ δεν έχ’ θυμητκό τα πράματα έτσ’ είναι όπως στα λέου». Από τότε που τα άκουγα αυτά και τα έβλεπα έχουν περάσει πάνω από 60 χρόνια. Τότε τα χωριά μας έσφιζαν από ζωή, από ανθρώπους. Η μεγάλη πλειοψηφία φτωχοί αλλά με π…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................