Η Γεύση του Χθες: Χοιρινά κόκκαλα με Τραχανά | Το Φαγητό της Γιαγιάς(Βίντεο)

Ανακαλύπτοντας την παράδοση: Ένα αυθεντικό φαγητό της Φουρνάς Ευρυτανίας από το 1950. Βρισκόμαστε στο γραφικό χωριό Φουρνά Ευρυτανίας, όπου η φιλόξενη Ειρήνη μας υποδέχθηκε στο σπίτι της για να μας μαγειρέψει ένα αυθεντικό παραδοσιακό φαγητό της περιοχής. Αυτή η συνταγή έχει περάσει από γενιά σε γενιά και χρονολογείται από το 1950.
διαβαστε περισσοτερα

Όλα τα ονόματα της νέας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε τους νέους υπουργούς
διαβαστε περισσοτερα

Ιούνιος Τέχνης στο κτίριο Χρυσόγελου στην Ι.Π Μεσολογγίου

Ιούνιος Τέχνης στο κτίριο Χρυσόγελου στην Ι.Π Μεσολογγίου
Ο τομέας πολιτισμού ΠΔΕ υποστηρίζοντας ότι η εκφραστική δυνατότητα της Τέχνης ενυπάρχει στον άνθρωπο ως ένστικτο και έχει τη δύναμη να λειτουργήσει ευεργετικά  τόσο στη ψυχική διαταραχή όσο και στη  μόρφωση, την καλλιτεχνική παιδεία, την ευφυία και  την ικανότητα επικοινωνίας, φιλοξένησε τον Ιούνιο στο κτίριο Χρυσόγελου , χώρο εκθέσεων και πολιτιστικών διοργανώσεων της ΠΔΕ, καλλιτεχνικές δράσεις φορέων τονίζοντας ότι η τέχνη και οι διάφορες μορφές της συνδέονται με στάσεις ζωής, με αξίες, με πρότυπα συμπεριφοράς.
διαβαστε περισσοτερα

Ξεκίνησε η υλοποίηση δράσεων από την Περιφέρεια για την προστασία των φυσικών λιμνών της Αιτωλοακαρνανίας και την ανθεκτικότητά τους στην κλιματική αλλαγή

Την έναρξη δράσεων της Περιφέρειας για την κατάρτιση σχεδίων και μελετών, με σκοπό την προστασία και διατήρηση της στάθμης των φυσικών λιμνών της Αιτωλοακαρνανίας, και στη μακροχρόνια παρακολούθησή τους για πλημμυρικά φαινόμενα ή προβλήματα ξηρασίας, γνωστοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Λάμπρος Δημητρογιάννης.
διαβαστε περισσοτερα

«Ταξίδι στην Αρχαιότητα» - Εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ

«Ταξίδι στην Αρχαιότητα» - Εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑΗ Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σας προσκαλεί σε ένα «Ταξίδι στην Αρχαιότητα», μια εκδρομή για μικρούς και μεγάλους ωφελούμενους στην Αρχαία Ολυμπία, στο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του ΕΠ ΕΒΥΣ Ι του ΤΕΒΑ 2018-2019.Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν 4 δράσεις με προορισμό την Αρχαία Ολυμπία που θα περιλαμβάνουν επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο, ξενάγηση, βιωματικά παιχνίδια, σύγχρονες ψυχαγωγικές και καινοτόμες εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.Οι εκδρομές έχουν προγραμματιστεί για τις ημερομηνίες:
διαβαστε περισσοτερα

. Ανακοίνωση υποψηφιότητας Σοφίας Μπενέκου με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

Πηγή Σελίδα Facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη. Σοφία μου καλωσήρθες στην αυτοδιοικητική μας οικογένεια ! Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη . Καλή επιτυχία .ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣΑγαπητές φίλες και φίλοι,Μετά από πρόταση του Δημάρχου μας Γιάννη Τριανταφυλλάκη έχω λάβει την απόφαση να είμαι υποψήφια ως Δημοτική Σύμβουλος στην ΔΕ Αστακού ,δίπλα σε έναν νέο και δραστήριο δήμαρχο.Ο τόπος μας αξίζει τα καλύτερα και ο καθένας μας μπορεί να προσφέρει .
Με εκτίμηση Μπενέκου Σοφία του Σπυρίδωνα
διαβαστε περισσοτερα

Γιάννης Τριανταφυλλάκης.Καλωσορίζουμε μια δυναμική νέα στην παράταξή μας !

Πηγή. Σελίδα Facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη. Καλωσορίζουμε μια δυναμική νέα στην παράταξή μας ! Καλή επιτυχία Έυα μου !
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Μετά από πρόταση του Δημάρχου μας Γιάννη Τριανταφυλλάκη αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των συγχωριανών μου ως υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Μπαμπίνης.Ζω και δραστηριοποιούμε στην περιοχή και γνωρίζω από πρώτο χέρι και τα πλεονεκτήματα ,αλλά και τα προβλήματα.Με οδηγό έναν νέο άνθρωπο που απέδειξε ότι με τη δουλειά λύνονται πολλά προβλήματα ζητώ την στήριξή σας.
Με εκτίμηση Παλιούρα Ευαγγελία του Αλεξάνδρου
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................