Είναι θέμα δημοκρατίας…

ΠΗΓΗ: https://veloutsanews.blogspot.com
Χωρίς να ανοίξουμε κάποιο λεξικό, όλοι ξέρουμε πως αντιπολίτευση ονομάζεται γενικά η οποιαδήποτε εναντίωση με επιχειρήματα  κατά της εκάστοτε διοίκησης του Δήμου  Αυτή ασκείται, κατά βάση,  από σύμβουλους πρόσωπα παρατάξεων ή ανεξάρτητους σύμβουλους .
διαβαστε περισσοτερα

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ : Ο κτηνοτρόφος ποιητής από τα Ακαρνανικά όρη.(video)

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ Ο κτηνοτρόφος ποιητής από τα Ακαρνανικά όρη. Συνεχίζοντας το οδοιπορικό μας επισκεφθήκαμε την Κανδήλα Αιτωλοακαρνανίας, έναν τόπο με βαθιά ριζωμένη παράδοση και ιστορία. Εκεί συναντήσαμε τον Κώστα, έναν κτηνοτρόφο που ζει κοντά στη φύση και στα αγαπημένα του ζώα, ακολουθώντας τον δύσκολο αλλά αυθεντικό δρόμο της κτηνοτροφίας. Μας μίλησε για τη ζωή στα βουνά, τις δυσκολίες, τις χαρές και την αγάπη του για τα πρόβατα, καθώς και για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η παραδοσιακή κτηνοτροφία σήμερα. Μέσα από τη συζήτησή μας, ξεδιπλώνονται εικόνες μιας ζωής σκληρής αλλά γεμάτης αυθεντικότητα, μακριά από το άγχος της πόλης. Ο Κώστας, πέρα από κτηνοτρόφος, είναι και ποιητής. Με τους στίχους του μας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή, όπου οι άνθρωποι ήταν πιο δεμένοι με τη φύση και τα βουνά αντηχούσαν από κουδούνια, τραγούδια και γλέντια.
διαβαστε περισσοτερα

Μίλτος Ζαμπάρας: Δεν θα ποτίσουν φέτος οι αγρότες μας!

Μίλτος Ζαμπάρας: Δεν θα ποτίσουν φέτος οι αγρότες μας!Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Τομεάρχης Περιβάλλοντος Μίλτος Ζαμπάρας συμμετείχε στη Γενική Συνελευση του ΤΟΕΒ Μεσολογγίου την Κυριακή 9/2 και με το πέρας της διαδικασίας δήλωσε:  «Δεν θα ποτίσουν φέτος οι αγρότες μας. Για να ποτίσουν πρέπει να πληρώσουν 180 ευρώ το στρέμμα, διαφορετικά δεν υπάρχει η δυνατότητα να μπει νερό στις διώρυγες. Αυτό ήταν το συμπέρασμα από τη Γενική Συνέλευση του ΤΟΕΒ  Μεσολογγίου, στην οποία συμμετείχα.
διαβαστε περισσοτερα

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ 
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού, σας ενημερώνει ότι ξεκινάει μαθήματα μουσικοκινητικής αγωγής για νήπια και προνήπια, κάθε Τετάρτη 4:00 μ.μ. με 5:00 μ.μ., στο στέκι του συλλόγου μας.

   Για περαιτέρω πληροφορίες ΚΑΙ εγγραφές επικοινωνήστε με τα μέλη του Δ.Σ. στο εξής τηλ.:6944613595



Το  Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα

Διοργάνωση Αστακιώτικου Καρναβαλιού 2025.

Διοργάνωση Αστακιώτικου Καρναβαλιού 2025.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στα πλαίσια των Καρναβαλικών εκδηλώσεων επιθυμούμε να διοργανώσουμε το Αστακιώτικο Καρναβάλι.Το Αστακιώτικο Καρναβάλι έχει γίνει θεσμός!Όλοι μαζί για ακόμα μια χρονιά θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας, θα ξεχάσουμε τα προβλήματά μας και θα ξεφαντώσουμε σε ένα μεγάλο ΠΑΡΤΥ!Περιμένουμε από όλους τους παλιούς, αλλά και τους νέους καρναβαλιστές να βάλουν την φαντασία τους και να το ζήσουμε όλη μαζί με πολύ κέφι, χορό και διασκέδαση!Αναμένουμε να μας δηλώσετε τη συμμετοχή σας!
Τηλέφωνα συμμετοχών:6983 402339 και 6986 605117.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................