Γιορτή Τσιγαρίδας | Η Επιστροφή της Παράδοσης στις Φυτείες Ξηρομέρου(Βίντεο)

Στις Φυτείες Ξηρομέρου, την Τρίτη 26/12/2023, φωτιές ανάψανε και γεύσεις αναστέναξαν καθώς ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών "Ακαρνανικό Φως" σε συνεργασία με το Δήμο Ξηρομέρου διοργάνωσαν με επιτυχία την 19η γιορτή τσιγαρίδας. Μια εκδήλωση που στόχο είχε την αναβίωση του παλαιού ξηρομερίτικου εθίμου, δίνοντας ζωή σε μια παράδοση που αντικατοπτρίζει τον πολιτισμό και την ιστορία της περιοχής.
διαβαστε περισσοτερα
Ζωντανή μετάδοση της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου 2023.

Ζωντανή μετάδοση της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου 2023.

Ημερομηνία 26.12.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις για αλλαγές στον Δήμο Ξηρομέρου σε όλα τα επίπεδα, πιστή στις προγραμματικές της διακηρύξεις, στα πλαίσια της εμβάθυνσης της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρους ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου, θα μεταδώσει ζωντανά την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου, στις 07:30 μ.μ., το οποίο θα γίνει δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη. Η Δημοτική Αρχή από τον Σεπτέμβριο του 2019 που ανέλαβε, φρόντισε, για πρώτη φορά τα ηχητικά πρακτικά να ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του Δήμου, ώστε οι πολίτες να ενημερώνονται για τις συζητήσεις, τις θέσεις των παρατάξεων - δημοτικών συμβούλων και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και από τον Δεκέμβριο του 2020, ξεκίνησε πάλι για πρώτη φορά τις ζωντανές μεταδόσεις των Δημοτικών Συμβουλίων που γίνονται με τηλεδιάσκεψη. Δεξιά στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξ…
διαβαστε περισσοτερα

Ο Κώστας Λεπενιώτης Αποκαλύπτει το Παρελθόν του με Μελωδίες και Συγκίνηση.(Βίντεο)

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Ο Κώστας Λεπενιώτης Αποκαλύπτει το Παρελθόν του με Μελωδίες και Συγκίνηση. Στο γραφικό Καρπενήσι της Ευρυτανίας, ο κύριος Κώστας Λεπενιώτης, μας άνοιξε την πύλη του χρόνου, μοιραζόμενος μαζί μας τις σπάνιες μνήμες του από τα παλιά, δύσκολα χρόνια. Σε ηλικία πλέον περί τα 70, ο κύριος Κώστας εξέφρασε με συγκίνηση τις αναμνήσεις του, θίγοντας θέματα που διαμορφώνουν την ιστορία και την ψυχή του τόπου του.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................