Τα Φώτα στον Μύτικα (video και φωτογραφίες).

ΠΗΓΗ: mytikaspress
Με ξεχωριστή λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνεια στον Μύτικα. Γιορτάσαμε την βάπτιση του Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό από τον Ιωάννη τον Πρόδρομο. Η ονομασία Θεοφάνεια προέρχεται γιατί την ώρα που ο Ιωάννης ο Πρόδρομος βάπτιζε τον Χριστό, έχουμε φανέρωση ολοκλήρου της Αγίας Τριάδας ταυτόχρονα. Πατήρ Θεός, Υιός Χριστός και Άγιο Πνεύμα. Η φωνή του Πατήρ Θεού ακούγεται από τον ουρανό, βεβαιώνοντας ότι αυτός είναι ο Υιός του ο αγαπητός και το Πνεύμα το Άγιο «εν είδει περιστεράς» κατεβαίνει και ίπτανται επάνω από τον Ιησού που βαπτίζεται. Ο καιρός καλοκαιρινός, με ένα κατάλαμπρο ήλιο και η θερμοκρασία υψηλή για την εποχή, όπως ήταν και όλη η περίοδος των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Η Χριστίνα Νικολάου  (Christina Tri for Autism) και ο Νίκος ο Καρδής έτοιμοι να βουτήξουν στα νερά να πιάσουν τον σταυρό που θα ρίξει ο παπά Γιώργης. Τον σταυρό έπιασε η Χριστίνα. Χρόνια Πολλά!!! Και του Χρόνου!!!
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΧΑΙΡΙΩΤΩΝ- ΞΕΚΙΝΗΣΕ η προπώληση προσκλήσεων για τον Ετήσιο Χορό του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ η προπώληση προσκλήσεων για τον Ετήσιο Χορό του Συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023.Για να προμηθευτείτε προσκλήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη του Συλλόγου.
Μην λείψει κανείς!!!
διαβαστε περισσοτερα

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ- Θεοφάνεια 2023 | Αγιασμός υδάτων στη λίμνη Στράτου(βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε και φέτος ο Αγιασμός των Υδάτων και η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στην τεχνητή λίμνη Στράτου (Γέφυρα Αχελώου).ΒίντεοΔρόμοι ζωής
διαβαστε περισσοτερα

ΑΣΤΑΚΟΣ-Εορτασμός Θεοφανίων -ρίψη του τιμίου σταυρού (βίντεο)

διαβαστε περισσοτερα

ΑΣΤΑΚΟΣ ΤΩΡΑ.Οι πρώτες εικόνες από τον εορτασμό των Θεοφανίων

διαβαστε περισσοτερα

"ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΎ "

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................