CUBAN NIGHT PARTY at BOO! Σάββατο 22 Ιουνίου

Αυτό το Σάββατο 22 Ιουνίου το ΒΟΟ! μας ταξιδεύει στην Κούβα, το ''μαργαριτάρι''     της Καραϊβικής. Πάθος, ερωτισμός και με καλοκαιρινή διάθεση τα ποτήρια με τα mojito θα πηγαίνουν δεξιά και αριστερά σε latin και κουβανέζικους ρυθμούς. Βραδιά γεμάτη ζωντάνια με τις μουσικές επιλογές του Απόστολου Γκολφινόπουλου ενώ ο Andres Kuki μας παρασέρνει στο χορό μέχρι τελικής πτώσης.





διαβαστε περισσοτερα

40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Ράπτη (του Ηρακλή)

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 και ώρα 10.00 πμ  στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στο Άνω Καλαμάκι  θα τελεστεί το 40ΗΜΕΡΟ  μνημόσυνο  της συγχωριανή μας Ελένης Ράπτη του Ηρακλή .

Η οικογένεια της καλεί όσους επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη της.








διαβαστε περισσοτερα

Επίσκεψη Δημοσιογράφων και bloggers από τη Ρουμανία στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας

Διακεκριμένοι δημοσιογράφοι και bloggers από τη Ρουμανία επισκέφτηκαν το Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας και ξεναγήθηκαν σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την τουριστική ανάδειξητης περιοχής. 




διαβαστε περισσοτερα

Εθελοντική αιμοδοσία στον Μύτικα την Κυριακή 23 Ιουνίου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Δ.Ε. Αλυζίας «Άγιος Παντελεήμων» οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στις 23-06-2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 09:00 π.μ. έως 01:00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα.
Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο κινητό συνεργείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας.  Η αιμοδοσία είναι η εκούσια προσφορά μικρής ποσότητας από το αίμα μας, για να σωθεί κάποιος συνάνθρωπός μας. Η αιμοδοσία είναι πράξη δωρεάς, είναι το κατ’ εξοχήν έργο της αγάπης.  Εθελοντές αιμοδότες, δώστε το αίμα σας για τη ζωή και τη χαρά σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.  Σας περιμένουμε όλους !!!
ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ, είναι στο ΧΕΡΙ μας!!! 
Για το Δ.Σ. 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
Αλεξοπούλου Αικατερίνη              Λιβιτσάνης Χαράλαμπος 
Υ.Γ.: Οι νέοι αιμοδότες να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ και τον ΑΦΜ.
Από MYTIKAS PRESS
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................