ΕUGreen Week 2023 - Ανοιχτό Κάλεσμα Συμμετοχής στη μεγαλύτερη περιβαλλοντική εκδήλωση της Ευρώπης

https://eppidroume.blogspot.com

Ανοιχτό Κάλεσμα Συμμετοχής, για το 2023 για τη μεγαλύτερη περιβαλλοντική εκδήλωση της ΕυρώπηςΗ Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, είχε απευθύνει πρόσκληση για διοργάνωση εκδηλώσεων εταίρων σε όλη την Ευρώπη κατά τη διάρκεια της Πράσινης Εβδομάδας της ΕΕ.Την Δευτέρα 27 Μαρτίου, οι διοργανωτές της Πράσινης Εβδομάδας της ΕΕ, εξέτασαν την πρόταση της ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ (VECH- WEACT) και η εκδήλωση με θέμα, ο ζωοδότης ποταμός Αχελώος, επιβεβαιώθηκε ως επίσημη εκδήλωση συνεργατών της Ευρωπαικής Επιτροπής.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Άγιος Βάρβαρος ο Μυροβλύτης ή Πενταπολίτης

https://akarnanika.blogspot.comΟ Άγιος Βάρβαρος είναι τοπικός άγιος της Ακαρνανίας, και αναφέρετε ως Βάρβαρος γιατί δεν μας είναι γνωστό το όνομά του. Ο Άγιος ασκήτευε στην ορεινή περιοχή της Τρύφου Ξηρομέρου -γύρω από τα σημερινά λουτρά- όπου και η μνήμη του λατρεύεται ιδιαίτερα...Σχετικά με τον βίο του Αγίου υπάρχουν διαφορετικές τοποθετήσεις των μελετητών του βίου του. Εδώ θα εστιάσουμε σε δύο, που είναι και οι πιο ενδιαφέρουσες και έχουν κάποια κοινά σημεία.
διαβαστε περισσοτερα

Παπαδάτου Ξηρομέρου. Γιορτάζει την ανακομιδή λειψάνων του Πολιούχου Αγίου Νικολάου.

Από: Παπαδατιώτικα  ΝέαΓιορτάζει σήμερα το Χωριό μας Παπαδάτου Ξηρομέρου. Γιορτάζει την ανακομιδή λειψάνων του Πολιούχου Αγίου Νικολάου.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................