Σ' ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΚΑΛΟΝΥΧΤΙΑ !!! (Εικόνες Μπαμπίνη Ξηρομέρου )

Νυχτερινές λήψεις από τη Μπαμπίνη Ξηρομέρου με το φακό του Μπαμπίνη ΙΝ

διαβαστε περισσοτερα

ΒΙΟΡΕΥΣΤΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ...Γράφει ο ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Στις 17-4-2019 έγινε συνάντηση – συζήτηση – ενημέρωση για τις αδειοδοτήσεις εγκατάστασης καύσης αποβλήτων – βιορευστών στην περιοχή του κεντρικού Ξηρόμερου ( τοπικό διαμέρισμα ΦΥΤΕΙΩΝ).

διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ» Υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι:

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ»
Υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι: Βλαχοπάνος Μιχάλης του Ανδρέα Κοτρώτσος Ιωάννης (Γιάννης) του Ευαγγέλου Λιβάνη Σπυριδούλα (Ρούλα) του Σπύρου Πετρονικολός Παναγιώτης του Αθανασίου Πλιαμέρης Δημήτριος του Ιωάννη Τζοβόλα Παναγιώτα (Γιώτα) του Χρήστου

Με  την  ανακοίνωση  αυτή,  δηλώνουμε  επίσημα  τη συγκρότηση του Ανεξάρτητου Συνδυασμού με ονομασία «Μαζί για το Βασιλόπουλο» προκειμένου να συμμετάσχουμε στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής μας Κοινότητας.
Με αγάπη για τον τόπο μας και πολύ όρεξη για δουλειά μπορούμε να θέσουμε νέους στόχους και να αγωνιστούμε όλοι μαζί ώστε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό μας.
Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα ονόματα του Συνδυασμού μας.
διαβαστε περισσοτερα

Καλημέρα από τη Μπαμπίνη Ξηρομέρου

ΦΩΤΟ :H/T
διαβαστε περισσοτερα

Ο Διονύσης Πετρόπουλος υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στη Τ/Κ Μοναστηρακίου Δήμου Ακτίου -Βόνιτσας

Ο Διονύσης Πετρόπουλος σε δήλωσή του αναφέρει

Έχω τη χαρά και την τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου ως Τοπικός Σύμβουλος στο Μοναστηράκι του Δήμου Ακτίου -Βόνιτσας στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου κύριου Μασούρα Δημήτρη.

Η αγάπη μου για το χωριό που γεννήθηκα και μεγάλωσα και η θέληση μου να βοηθήσω στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με οδήγησαν στην απόφαση μου αυτή.
Ζητώ λοιπόν την υποστήριξη σας σε αυτόν τον αγώνα μου για το καλό του τόπου μας.

Σας ευχαριστώ !!!!!!
διαβαστε περισσοτερα
check page rank