O Συμπατριώτης μας Βασίλης Καϋμενάκης συμμετέχει στο φωτογραφικό τριήμερο του περιοδικού ο ΦΩΤΟγράφος στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθήνας, στο Γκάζι!

Πενήντα φωτογράφοι από όλη την Ελλάδα μεταξύ αυτών και ο συμπατριώτης μας Βασίλης  Καϋμενάκης(από τον Αστακό), συμμετέχουν σε ένα δυνατό φωτογραφικό τριήμερο, που διοργανώνει το περιοδικό ο ΦΩΤΟγράφος στην καρδιά της Αθήνας.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Κούρος στη Μπαμπίνη!

Ακόμα και σήμερα οι κτηνοτρόφοι στο Ξηρόμερο τηρούν με ευλάβεια το έθιμο του κούρου, διατηρώντας ένα ξεχωριστό κομμάτι της παράδοσης του τόπου μας. 
διαβαστε περισσοτερα

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ:Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 03/06/2018 και ώρα 10.00 π.μ. στην αίθουσα του Δημαρχείου Ξηρομέρου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, σύμφωνα με το καταστατικό, προσκαλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 03/06/2018 και ώρα 10.00 π.μ. στην αίθουσα του Δημαρχείου Ξηρομέρου με θέματα:
διαβαστε περισσοτερα

Στο εργοστάσιο της «ΚΝΑΟΥΦ» περιόδευσε την Παρασκευή 25 Μάη κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Νίκο Μωραΐτη, βουλευτή του Κόμματος

Ο Ν. Μωραΐτης στα πλαίσια της περιοδείας συνομίλησε με τους εργαζόμενους και μεταξύ άλλων επισήμανε: «Οι εργαζόμενοι στον κλάδο των κατασκευών έχουν βιώσει στα χρόνια της κρίσης τον εφιάλτη της ανεργίας, το σύνολο των αντιδραστικών αλλαγών στα εργασιακά, στις Συλλογικές Συμβάσεις. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και όλες οι προηγούμενες εξασφάλισαν στο κεφάλαιο το αντεργατικό οπλοστάσιο για να τσακίσει τα εργατικά δικαιώματα.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................