ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ:Υπογραφή σύμβασης του Υπουργείου Υποδομών με την ανάδοχο εταιρεία για τις. εγγειοβελτιωτικές παρεμβάσεις των Παραλίμνιων Περιοχών Αμβρακίας – Αμφιλοχίας και Βάλτου

Πηγή: Σελίδα facebook.Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη ΤριανταφυλλάκηΥπογραφή σύμβασης του Υπουργείου Υποδομών με την ανάδοχο εταιρεία για τις. εγγειοβελτιωτικές παρεμβάσεις των Παραλίμνιων Περιοχών Αμβρακίας – Αμφιλοχίας και Βάλτου. Το έργο στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου αφορά την περιοχή της ΔΕ Φυτειών(Ρίβιο).
διαβαστε περισσοτερα

Χορός & τραγούδι μέχρι το πρωί | Καψάλη & Βλαχοδήμος ξεσήκωσαν την Καμαρούλα

Greek Village Life




ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ Λαϊκή βραδιά στην Καμαρούλα Αγρινίου τίμησε την Αγία Μαρίνα Την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024, ημέρα της Αγίας Μαρίνας, η Καμαρούλα Αγρινίου σείστηκε από τα τραγούδια και τους χορούς μιας αξέχαστης λαϊκής βραδιάς. Πλήθος κόσμου από το Αγρίνιο και τα γύρω χωριά κατέκλυσαν τον χώρο, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα γλεντιού. Τη διασκέδαση ανέλαβαν η εκρηκτική Δήμητρα Καψάλη και ο χαρισματικός Γιώργος Βλαχοδήμος, που με τις φωνές τους ξεσήκωσαν το κοινό. Στο μπουζο
διαβαστε περισσοτερα

Θανάσης Παπαθανάσης «Ένα ακόμη μεγάλο έργο υποδομής για την Αιτωλοακαρνανία» Υπεγράφη η Σύμβαση των Εγγειοβελτιωτικών Έργων Αμβρακίας- Αμφιλοχίας και Βάλτου.

Στο διοικητήριο Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι παρουσία του Υπουργού Υποδομών κ. Σταϊκούρα, του Υφυπουργού κ. Ταχιάου και του Περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη υπεγράφη η σύμβαση των Εγγειοβελτιωτικών έργων παραλίμνιων περιοχών Αμβρακίας-Αμφιλοχίας και Βάλτου προϋπολογισμού 64.500.000 ευρώ.
διαβαστε περισσοτερα

Για τον φίλο και συγχωριανό Απόστολο Κομπλίτση. Γράφει ο Γεώργιος Σπ. Γρίνος

Με τον Αποστόλη με συνδέουν πολλά. Μαζί από παιδιά, μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά, μαζί πήγαμε σχολείο, μαζί παίζαμε ποδόσφαιρο στις αλάνες της Μπαμπίνης. 
Μαζί βρεθήκαμε αργότερα στη διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης «’Αη Γιώργης» στην Αθήνα, του οποίου υπήρξε και ο Αποστόλης ιδρυτικό μέλος και μάλιστα κατά την περίοδο της ακμής του συλλόγου. Μέλος και ο ίδιος της συντακτικής ομάδας της μηνιαίας εφημερίδας του συλλόγου «Η Φωνή των Μπαμπινιωτών», την οποία πάντα αναπολούσε και κατά καιρούς αναδημοσίευε άρθρα που είχαν δημοσιευθεί σ΄ αυτή πριν 40 χρόνια.  Στη συνέχεια υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του πολιτιστικού συλλόγου «Χριστόδουλος Παμπλέκης» με έδρα την Μπαμπίνη, του οποίου υπήρξε μέλος της διοίκησής του επί αρκετά χρόνια και κατά το τελευταίο διάστημα Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.. Τακτικός αρθρογράφος και στην εφημερίδα του συλλόγου αυτού «Εν Μπαμπίνη» καθώς και σε άλλα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα. Ο λόγος του ευθύς, οξύς και καταγγελτικός. Δεν δίσταζε να θίξει κατεστημένες…
διαβαστε περισσοτερα

Μίλτος Ζαμπάρας: Ερώτηση στη Βουλή για τα προβλήματα που δημιουργούνται στις φορολογικές δηλώσεις χιλιάδων πολιτών

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κατέθεσε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μίλτος Ζαμπάρας για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τις φορολογικές δηλώσεις χιλιάδων πολιτών. Με ενημερωτικό σημείωμα πριν λίγο καιρό η Α.Α.Δ.Ε., ενημέρωνε τους φορολογούμενους για την ανάγκη τροποποίησης στοιχείων για το έτος 2023 μέχρι το τέλος Ιουλίου. Η αναπάντεχη αυτή εξέλιξη έχει δημιουργήσει ένα ασφυκτικό πλαίσιο για τους πολίτες και τους φοροτεχνικούς, που καλούνται να ολοκληρώσουν χιλιάδες φορολογικές δηλώσεις μέσα σε λίγες μέρες.
διαβαστε περισσοτερα

Παρεμβάσεις στο μεγάλο δημοτικό οικόπεδο των 9 στρεμμάτων, που ο Δήμος Ξηρομέρου το παραχωρεί για δωρεάν πάρκινγκ.

ΠΗΓΗ: mytikaspress.
Μετά την τοποθέτηση των ηλιακών φωτιστικών στο μεγάλο δημοτικό οικόπεδο των 9 στρεμμάτων σε κεντρικό σημείο του Μύτικα, που ο Δήμος Ξηρομέρου το παραχωρεί για δωρεάν πάρκινγκ μονίμων κατοίκων και επισκεπτών (οχήματα και τρέιλερ), σήμερα διαπιστώσαμε πηγαίνοντας επί τόπου στο σημείο, ότι το JCB του Δήμου Ξηρομέρου έστρωσε ακόμα καλύτερα την επιφάνεια του δημοτικού οικοπέδου.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Τοποθέτηση φωτισμού (ηλιακά πάνελ ) στο νεο χώρο στάθμευσης που διαμόρφωσε ο Δήμος στο Μύτικα

ΠΗΓΗ:facebook Βασίλης Πολύζος. Αντιδήμαρχος έργων Δήμου Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

Μια βραδιά… σαν «Παραμύθι» στο αναστηλωμένο αρχαίο θέατρο Οινιαδών

Μια ιδιαίτερη βραδιά στο εμβληματικό Αρχαίο Θέατρο Οινιαδών έζησαν το βράδυ της Τετάρτης (17/7) όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία «Παραμύθι» που συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Δυτικής Ελλάδας και η Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας με αφορμή την επανάχρηση του μνημείου.
διαβαστε περισσοτερα

Προσπάθειες εξαπάτησης συναλλασσομένων με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας εφιστά την προσοχή στους συναλλασσόμενους για τον κίνδυνο εξαπάτησής τους, καθώς αγνώστου ταυτότητας άτομα, επικοινωνούν μεδικαιούχους, επιδιώκοντας να αντλήσουν στοιχεία για τραπεζικούς τους λογαριασμούς.
διαβαστε περισσοτερα

Συνάντηση της Παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας

18/07/2024
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση της Παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας
Την Τετάρτη, 17 Ιουλίου, στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στελεχών της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» από την Ηλεία. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο επικεφαλής του συνδυασμού, Κώστας Καρπέτας, καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Ηλείας, Κώστας Διαμαντόπουλος.
διαβαστε περισσοτερα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ: Ανακοίνωση για την καταστροφή επιγραφής που αναφέρετε στον Ολυμπιονίκη Παντελή Καρασεβδά στον Αστακό

Στο φωτογραφικο στιγμιοτυπο διακρινεται η πλακα που ειχε τοποθετηθει στο συγκεκριμενο σημειο στην οποια αναγραφεται στην ελληνικη και αγγλικη γλωσσα (προφανως για τους αλλοδαπους ταξιδιωτες που επισκεπτονται τον Αστακο) οτι ο Αστακος ειναι η γενετειρα πολη ενος Ολυμπιονικη του Παντελη Καρασεβδα και η προτομή του βρισκεται στην κεντρικη πλατεια του Αστακου για οσους επιθυμουν να την επισκεφθούν .
διαβαστε περισσοτερα

Δήμαρχος Ξηρομέρου: Συλλυπητήρια επιστολή για την απώλεια του Αποστόλη Κομπλίτση.

Με αφορμή το άγγελμα του θανάτου του εκλεκτού συμπατριώτη μας, αναγνωρίζοντας την ανιδιοτελή προσφορά του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ξηρόμερο, που τόσο πολύ αγάπησε, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια.Ένας «μαχητής» σε μια άνιση μάχη.Το σθένος με το οποίο αντιμετώπισε την ασθένεια του είναι αξιοθαύμαστο.Θα ήθελα να εκφράσω στους οικείους του τη συμπαράστασή μου στο πένθος τους.Με εκτίμησηΤριανταφυλλάκης Λεων. ΙωάννηςΔήμαρχος Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................