Κλαρίνο και Παράδοση | Παραδοσιακό Πανηγύρι στη Φουρνά Ευρυτανίας!(Βίντεο)

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΈνα εορταστικό γεγονός πραγματοποιήθηκε στο χωριό Φουρνά Ευρυτανίας στις 29 Ιουλίου 2023. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε η 13η γιορτή πίτας, μια εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον σύλλογο γυναικών Φουρνάς σε συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου, τον ΟΠΑΣΤΕ, την Π.Ε. Ευρυτανίας και με την υποστήριξη του συλλόγου Φουρνιωτών Ευρυτανίας "Ο Λεπενιώτης".
διαβαστε περισσοτερα

Η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» του ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ανακοινώνει τα πρώτα 31 ονόματα των υποψηφίων της, με υποψήφιο δήμαρχο του ΧΑΡΙΛΑΟ ΜΠΟΥΓΑ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥΗ «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» του ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ανακοινώνει τα πρώτα 31 ονόματα των υποψηφίων της, με υποψήφιο δήμαρχο του ΧΑΡΙΛΑΟ ΜΠΟΥΓΑ.
διαβαστε περισσοτερα

Την Κυριακή 6 Αυγούστου το βράδυ, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας!!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΥΖΙΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τη Κυριακή 6 Αυγούστου το βράδυ, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας!!!
διαβαστε περισσοτερα

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΔΥΟ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΟΝΙΑΚ" - ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

διαβαστε περισσοτερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023 -- ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

διαβαστε περισσοτερα

1ος Αγώνας Δρόμου Μπαμπίνης «Μεγιστίας ο Ακαρνάν»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης "Χριστόδουλος Παμπλέκης", διοργανώνει στις 16/08/2023, ημέρα Τετάρτη, τον 1ο Αγώνα Δρόμου « Μεγιστίας ο Ακαρνάν » στην Μπαμπίνη του Δήμου Ξηρομέρου.

διαβαστε περισσοτερα

Χρηματοδότηση 18 εκατ ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των νοσηλευτικών δομών από το Ε.Π «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των νοσηλευτικών δομών της Δυτικής Ελλάδας εξακολουθεί να στηρίζει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς με απόφαση του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτική Ελλάδα 2021-2027 και χρηματοδοτείται με 18 εκατ ευρώ, η δράση «Ανάπτυξη του Δικτύου Μονάδων Υγείας και εκσυγχρονισμός της υλικοτεχνικής υποδομής: Κτιριακές εγκαταστάσεις, εξοπλισμός & Κινητές μονάδες».
διαβαστε περισσοτερα

Συναυλία Πάνου Μουζουράκη στο Λιμάνι του Μεσολογγίου

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού  Νικόλαος Κοροβέσης προσκαλούν το κοινό σε μια  ξεχωριστή μουσική παράσταση γεμάτη εκπλήξεις  με τον Πάνο Μουζουράκη και τη Μαρία Σακελλάρη,  η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Αυγούστου  2023 και ώρα 21:30 μμ. στο Λιμάνι του Μεσολογγίου.Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
διαβαστε περισσοτερα

Τα 50 πρώτα ονόματα των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης Ξηρομέρου. Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Δημήτρης Κομπλίτσης.

Συνδημότισσες και συνδημότεςΣτη σημαντική πολιτική μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών που είναι μπροστά μας, απευθύνουμε πλατύ πολιτικό κάλεσμα για συμπόρευση και κοινή δράση :-Σε όλους όσους είμαστε μαζί στους δρόμους της διεκδίκησης, που παλεύουμε για να βελτιώνεται η καθημερινότητα, που ψάχνουμε μικρές ανάσες ανακούφισης για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα, αλλά ο αγώνας μας σκοντάφτει πάνω στην πολιτική του αστικού κράτους και της Τοπικής Διοίκησης.
διαβαστε περισσοτερα

Παιδικές Αυγουστιάτικες εκδηλώσεις σε πολλές περιοχές του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Με μια ξεχωριστή γιορτή, γεμάτη  φαντασία, κέφι, παιχνίδια και αισιοδοξία έχει προγραμματιστεί για να ξεσηκώσουν και να καλωσορίσουν τα παιδιά τον Αύγουστο του 2023
διαβαστε περισσοτερα

Στις 3 και 4 Αυγούστου το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Κρουστών & FrameDrums με την συνοδεία του παραδοσιακού δημοτικού σχήματος του Λάμπρου Τζόκα σε Πλαγιά και Βόνιτσα αντίστοιχα

Στα πλαίσια, των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας «Ταξίδια Πολιτισμού – Καλοκαιρινά Ραντεβού του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας – Καλοκαίρι 2023 »θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Αυγούστου το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Κρουστών & FrameDrums με την συνοδεία του παραδοσιακού δημοτικού σχήματος του Λάμπρου Τζόκα σε Πλαγιά και Βόνιτσα αντίστοιχα.
διαβαστε περισσοτερα

Την Πέμπτη 3 Αυγούστου συναυλία με τον ανερχόμενο τραγουδοποιό Θέμη Παναγιωτίδη στην Κεντρική Πλατεία της Βόνιτσας

Στα πλαίσια, των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας «Ταξίδια Πολιτισμού – Καλοκαιρινά Ραντεβού του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας – Καλοκαίρι 2023 » θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη  3 Αυγούστου συναυλία με τον Θέμη Παναγιωτίδη στην Κεντρική Πλατεία της Βόνιτσας με είσοδο δωρεάν και  ώρα έναρξης 21.30
διαβαστε περισσοτερα

Το συγγραφικό έργο του συμπατριώτη μας από τον Αστακό, διακεκριμένου Ιατρού - Ρευματολόγου Δημήτριου Ι. Γουλέ.

Το συγγραφικό έργο του συμπατριώτη μας από τον Αστακό, διακεκριμένου Ιατρού - Ρευματολόγου Δημήτριου Ι. Γουλέ σας παρουσιάζουμε στον παρακάτω σύνδεσμο.
διαβαστε περισσοτερα

Αφιέρωμα στον Τάκη Καρναβά. (Συνδιοργάνωση Δήμος Ξηρομέρου, Κοινότητα Κανδήλας & Πολιτιστικός Σύλλογος Κανδήλας, )

διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Χρήστο Κουτσομπίνα από την Παλαιομάνινα.

Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» τον Χρήστο Κουτσομπίνα από την Παλαιομάνινα Ξηρομέρου.Ο Χρήστος είναι ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου έως σήμερα.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................