ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ…!! Γράφει ο Παναγιώτης Χολής

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ…!!Γράφει ο Παναγιώτης Χολής Τα μέλη των κοινωνιών , δυστυχώς, δεν συμμετέχουν σε κοινωνικά αιτήματα και προβλήματα και για να είμαι δίκαιος δεν συμμετέχουν και δεν αντιδρούν στο μεγαλύτερο ποσοστό και για να είμαι ποιο ακριβής ξεσηκώνονται από τους καναπέδες τους μόνο όταν πρόκειται για αυστηρά προσωπικό συμφέρον ή όταν τους το επιβάλουν τα κόμματα , ή οι επαγγελματικές συντεχνίες που ανήκουν.
διαβαστε περισσοτερα

Η Συγκλονιστική Ιστορία της 83χρονης γιαγιάς Ροδάνθης | Μια Ζωή γεμάτη Αναμνήσεις(Βίντεο)

Η ιστορία της 83χρονης Ροδάνθης είναι μια μαρτυρία της δύναμης της ανθρώπινης αντοχής και της αξίας της παράδοσης.
διαβαστε περισσοτερα

Γιάννης Τριανταφυλλάκης-Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας τον Δημήτρη Κοσσόβα

ΠΗΓΗ: facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη
Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας έναν άκομα δημιουργικό νέο ! Καλή επιτυχία Δημήτρη !ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Μετά την πρόταση του δημάρχου μας Γιάννη Τριανταφυλλάκη , συστρατεύομαι στην προσπάθεια της παράταξης . Χωρίς να παραγνωρίζω τις αντικειμενικές δυσκολίες των εποχών ,δέσμευσή μου είναι να αγωνιστώ για την Κοινότητά μου ,το Στρογγυλοβούνι ,ως υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας. Με σεβασμό και εκτίμηση σε όλους τους συγχωριανούς μου ζητάω την στήριξη τους. Κοσσόβας Δημήτριος του Γερασίμου
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ-ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΜΠΑΜΠΑΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ" ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού σας προσκαλεί στην θεατρική παράσταση:
διαβαστε περισσοτερα

ΤΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ Καταγγέλλει την επίθεση φασιστοειδών σε γραφεία του Κόμματος

ΤΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕΚαταγγέλλει την επίθεση φασιστοειδών σε γραφεία του ΚόμματοςΤο βήμα που έγινε στις 21 Μάη να γίνει άλμα στις 25 Ιούνη!
Τη θρασύδειλη επίθεση φασιστοειδών, κατά των γραφείων του ΚΚΕ στην ιστορική και με δεσμούς γειτονιά του Αγίου Κωνσταντίνου με το Κόμμα, που σημειώθηκε τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, καταγγέλλει η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.Καλεί τον λαό να ισχυροποιήσει το Kόμμα στις 25 Ιούνη και επισημαίνει:
διαβαστε περισσοτερα

Αγράμπελα Αιτωλοακαρνανίας. Παραδοσιακό σπιτικό τυρί

Τα καταφέραμε για άλλη μια χρονιά να κρατήσουμε την παράδοση ζωντανή Φτιάξαμε τυράκι σπιτικό αλλά και μυζήθρα Να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι Είχαμε και άξιους βοηθούς εφέτος Παναγιώτης και Ανθή Τάγκα Να είσαι καλά Μάνα να μας καθοδηγείς όλους
ΠΗΓΗ. facebook Τάγκας Δημήτρης (Δήμος)
ΦΩΤΟ
διαβαστε περισσοτερα

Ν. Φαρμάκης: «Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας…. έχει σπάσει όλα τα κοντέρ!»

Με αλλαγή φιλοσοφίας και αξιοποίηση κάθε υπαρκτής δυνατότητας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας της Δυτικής Ελλάδας αναδεικνύεται σε σημαντικό αναπτυξιακό πυλώνα για την υλοποίηση του περιφερειακού σχεδιασμού, αλλά και την τόνωση της περιφερειακής οικονομίας.
διαβαστε περισσοτερα

Δημοτική παράταξη «Νέα Μέρα – Καθαρά Χέρια» Προεκλογικό «εμπόριο ελπίδας» στο Δήμο Ξηρομέρου- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΠροεκλογικό «εμπόριο ελπίδας» στο Δήμο Ξηρομέρου Η δημοτική παράταξη «Νέα Μέρα – Καθαρά Χέρια» καταδικάζει τους τακτικισμούς του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη ο οποίος στήνει ένα προεκλογικό «εμπόριο ελπίδας» με περιπτώσεις προσληφθέντων για τις ανάγκες πυροπροστασίας του Δήμου, να τους ζητείται ως προαπαιτούμενο η φωτογράφιση και συμπόρευση με τη δημοτική αρχή.
διαβαστε περισσοτερα

Η (αντι)δυναμική των «πραγμάτων» Γράφει ο Γιώργος Παληγεώργος *

Η (αντι)δυναμική των «πραγμάτων»Γράφει ο Γιώργος Παληγεώργος * Σε μια εποχή βαθιάς (και άτακτης) υποχώρησης των ανθρωπιστικών αξιών, τίποτε, ακόμα και το πιο αντιανθρώπινο φαινόμενο δε φαίνεται να παραξενεύει, να ανησυχεί και να κινητοποιεί τους πολίτες, έστω τους πιο ευαίσθητους και συνειδητοποιημένους πολίτες.
διαβαστε περισσοτερα

Γιάννης Τριανταφυλλάκης.Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας τον φίλο Χρήστο Παληγεώργο

Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας τον φίλο Χρήστο Παληγεώργο.Ο Χρήστος έχει έντονη αυτοδιοικητική δράση. Καλή επιτυχία ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση του Θανάση Παπαθανάση στη συνάντησή του με πολίτες στο Αγρίνιο.

Σας προσκαλώ  την Τρίτη 20/06 στις 20:30 μ.μ  στο Portreto café bistro στο Αγρίνιο (Πλατεία Δημοκρατίας 10).Θα είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα να σας δω από κοντά.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Αμφιλοχία

διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ_Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση

Τομεακή ΟργάνωσηΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 19 Ιούνη, στις 8:30 μμ, στην κεντρική πλατεία Αγρινίου.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................