Ευχές για το νέο έτος από ΒΕΛΟΥΤΣΑNEWS

διαβαστε περισσοτερα

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Το 2024 να φέρει τα καλύτερα σε όλο τον κόσμο.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Το 2024 που αναμένουμε, να είμαστε υγιείς πάνω απ’ όλα, χαρούμενοι, γελαστοί…με ενσυναίσθηση και ανθρωπιά. Ειρήνη σε όλο τον κόσμο, με περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη.
διαβαστε περισσοτερα

Παρεμβάσεις στις Φυτείες και Παπαδάτου, από το πρόγραμμα ανέργων ηλιακής ομάδας 55-67 του ΟΑΕΔ (συνεργείο Φυτειών).

Ημερομηνία 30-12-2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Η δημοτική αρχή συνεχίζει τις καθημερινές παρεμβάσεις σε όλες ανεξαιρέτως τις Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου, λύνοντας χρονίζοντα προβλήματα.Αυτή την φορά στις Κοινότητες Παπαδάτου και Φυτειών, έγιναν μικρές παρεμβάσεις ευπρεπισμού για την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΕΣ Κ.Ε.ΔΗ.Ξ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Με αφορμή τη διάλυση των Κοινωφελών Επιχειρήσεων όλων των Δήμων της χώρας και την ενσωμάτωσή τους στους Δήμους, θέλουμε ως Διοικητικό Συμβούλιο να ευχαριστήσουμε το Προσωπικό:-του Βοήθεια στο Σπίτι-των ΚΔΑΠ-των γυμναστών των ΠΑγΟ-των Προγραμμάτων του ΟΑΕΔ-των ,κατά διαστήματα,συμβασιούχων-των συνεργατών της Κοινωφελούς-τους κατά καιρούς υπευθύνους των Κέντρων Υγείας Αστακού και Μύτικα για την υπομονή και τη συνεργασία τους-τους ιδιώτες Ιατρούς για τη συνεργασία τους και-όλους όσους μπορεί να έχουμε ξεχάσει, για την προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια, μα περισσότερο από όλους τους πολίτες που στα καλέσματα κάθε δραστηριότητας της Κοινωφελούς, ήταν εκεί για να την στηρίξουν.
Είμαστε σίγουροι ότι η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου θα οργανωθεί σωστά προς το συμφέρον των δημοτών και ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο Προσωπικό και καλή επιτυχία, με περισσότερες και καλύτερες επιδόσεις στους επόμενους διαχειριστές.
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙ…
διαβαστε περισσοτερα

Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

ΠΗΓΗ: Σελίδα facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη
Αγαπητοί συνδημότες ,Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, σας στέλνω τις πιο εγκάρδιες ευχές για την Πρωτοχρονιά. Ας είναι το νέο έτος γεμάτο υγεία, αγάπη, ελπίδα και ευημερία για όλους μας. Εύχομαι να έχουμε μια ευλογημένη χρονιά, γεμάτη αλληλεγγύη, ενότητα και επιτυχίες.Ας συνεχίσουμε να εργαζόμαστε από κοινού για την ανάπτυξη της κοινότητάς μας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Με τη συνεχή σας υποστήριξη και συνεργασία, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μεγάλες αλλαγές.Ας ζήσουμε αυτήν την Πρωτοχρονιά με χαρά και αισιοδοξία.Καλή Χρονιά!Με εκτίμησηΤριανταφυλλάκης Λεων. ΙωάννηςΔήμαρχος Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη

Στο μήνυμά του για την έλευση του νέου έτους, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρει τα εξής:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................