Μεγάλο γλέντι του Συλλόγου Προδρομιτών (φωτο)

Με μεγάλη επιτυχία και με πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή  το μεγάλο γλέντι  Συλλόγου Προδρομιτών (ο Άγιος Ιωάννης). Μάγεψε  η ορχήστρα Διαλεχτής & Δημήτρη Λαμπάκη κρατώντας το γλέντι μέχρι της πρωινές ώρες
διαβαστε περισσοτερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημέρα με πολύ μεγάλη επιτυχία (φωτο)

Ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα» με την ευκαιρία συμπλήρωσης 47 χρόνων από την ίδρυσή του (14/11/1976) αποφάσισε να διοργανώσει Διήμερο Ιστορικό Συνέδριο.,.....Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 6Αυγούστου η πρώτη ημέρα με πολύ μεγάλη επιτυχία (φωτο)
διαβαστε περισσοτερα

Σάββατο 12 Αυγούστου το 40ήμερο μνημόσυνο του Σπύρου Μπαρμπαρούση

Με τη συμπλήρωση  40ημερών από το θάνατο του Σπύρου  Μπαρμπαρούση θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέησητο Σάββατο 12 Αυγούστου 2023στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου ΜπαμπίνηςΗ οικογένεια καλεί όσους επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ελένης Λιοπύρη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο Δ.Ε Αλυζίας).

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ελένης Λιοπύρη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο Δ.Ε Αλυζίας).
Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Ελένη μου καλή επιτυχία! Σε ευχαριστώ για την διαχρονική σου στήριξη.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Αγαπητοί συνδημότες,Με τον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη μας συνδέουν στενοί οικογενειακοί δεσμοί. Μετά την πρόταση του αποφάσισα να συμμετάσχω ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.Βλέποντας την προσπάθεια και το συνολικό αποτέλεσμα είμαι πεπεισμένη ότι η επόμενη πενταετία θα αποτελέσει ορόσημο για την ευρύτερη περιοχή του Ξηρομέρου. Σε αυτή την προσπάθεια όλοι μπορούμε να συμβάλλουμε.Ζητώ την στήριξή σας.
Με εκτίμηση
Ελένη Λιοπύρη του Φωτίου
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................