ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Συνέλευση Κατοίκων

ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Συνέλευση Κατοίκων . Για συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Αυγούστου η Συνέλευση Κατοίκων Χρυσοβίτσας. Ο πρόεδρος της κοινότητας Χρυσοβίτσας κ.Γιάννης Χρόνης παρουσίασε και ανέλυσε τα έργα τις περασμένης πενταετίας ενώ αναφέρθηκε και στα θέματα που αφορούν το μέλλον του χωριού αλλά και τις ευρύτερης περιοχής.
Στη συνέχεια οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να πάρουν το λόγο και να εκφράσουν ελεύθερα την άποψη τους για σημαντικά θέματα όπως: ύδρευση, ΤΟΕΒ, δρόμος Χρυσοβίτσα - Βαλόστρτο, σκουπίδια, κ.α. Τέλος, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ξηρομέρου κ.Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο πρώην Δήμαρχος Αστακού κ. Παναγιώτης Στάϊκος,οι δημοτικός σύμβουλος κ. Πάνος Γκόλιας η νεοεκλεγείς δημοτικη σύμβουλος κα Χριστίνα Ταπραντζή,ο Πρόεδρος της Κοινότητας Προδρόμου κ. Τάκης Παπούλιας και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αγραμπέλου κ. Δήμος Τάγκας, ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου κ. Νίκος Ζορμπάς, ο Αντιπρόεδρος του…
διαβαστε περισσοτερα

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ .Το νέο κατάστημα του συγχωριανού μας Αθανασίου Ηγουμένου

Σε λειτουργία εδώ και αρκετό καιρό το νέο κατάστημα με ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ του συγχωριανού μας  Αθανασίου Ηγουμένου :Ένα σύγχρονο Γεωπονικό κατάστημα .Θα βρείτε ότι χρειάζεστε σε  Φυτοφάρμακα-Σπόροι-Λιπάσματα-Φυτώρια Κηπευτικών και Δενδρυλίων-Γεωργικά Μηχανήματα.  Βρίσκεται απέναντι από το παλιό κατάστημα .Αγγελοκάστρου 70 Αγρίνιο(δρόμος Αγρινίου-Δοκιμίου)  τηλ.26410 55339/ 6973 338185
διαβαστε περισσοτερα

Σύλλογος Γυναικών Αστακού: Ενημέρωση για την παράσταση "ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΑΣ",( Αρχαίο θέατρο Οινιαδών)

Το Δ.Σ. του Συλλόγου γυναικών Αστακού, ενημερώνει όσους έχουν κλείσει θέση για  το Αρχαίο θέατρο Οινιαδών για την παράσταση "ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΑΣ", ότι η αναχώρηση θα γίνει από την πλατεία Αστακούτην ΤΕΤΑΡΤΗ 21 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ.  (Δεν γίνονται δεκτά εισιτήρια του ΟΓΑ)
Τιμή εισιτηρίου λεωφορείου: 5,00 ευρώ και Τιμή παράστασης: 15,00 ευρώ τηλ. κρατήσεων 6944 613595
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ:ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΛΕΤΣΑ ΤΡΙΤΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

διαβαστε περισσοτερα

Το πατρικό σπίτι του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού(video Ανδρέας Κουτσοθανάσης)

Στο χωριό Μέγα Δένδρο Θέρμου υπάρχουν τα θεμέλια του πατρικού σπιτιού του Κοσμά του Αιτωλού. Το σπίτι του Πατροκοσμά είναι πλέον ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος. Ένας χώρος που σίγουρα αξίζει κανείς να επισκεφτεί.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................