Σαν πήγα πάλι στο χωριό

Απόστολος Κομπλίτσης ''ο Ακαρνάνας''
Καθήμενος στη κάτω πλατεία του χωριoύ μας κάτω από τα πλατάνια ,θέλω να σας μεταφέρω την εικόνα που υπάρχει αυτή την ώρα 21:45, καθώς το δροσερό αεράκι μου χαϊδεύει απαλά το ηλιοκαμένο μου κορμί. (Βλέπω να υπάρχουν περισσότερα  σκυλιά παρά  άνθρωποι!!!!!)







διαβαστε περισσοτερα

Βιολογική Γεωργία-Κτηνοτροφία

Βιολογική Γεωργία-Κτηνοτροφία Στην Ένωση Αγρινίου έχουμε δημιουργήσει ένα από τα πλέον δραστήρια και παραγωγικά Τμήματα Βιολογικής Γεωργίας- Κτηνοτροφίας σε όλη τη χώρα. 
Βιολογική Γεωργία-Κτηνοτροφία Στην Ένωση Αγρινίου έχουμε δημιουργήσει ένα από τα πλέον δραστήρια και παραγωγικά Τμήματα Βιολογικής Γεωργίας- Κτηνοτροφίας σε όλη τη χώρα.  Με έμπειρα στελέχη, που προσφέρουν υπηρεσίες διοικητικής και τεχνικής φύσεως, λειτουργούμε κατά τρόπο το αποτέλεσμα του οποίου είναι οι αγρότες μας να απολαμβάνουν τη μέγιστη δυνατή λήψη επιδότησης, καθώς και τη αποφυγή προστίμων και κυρώσεων. Παράλληλα, το Τμήμα Βιολογικής Γεωργίας-Κτηνοτροφίας παρεμβαίνει για λογαριασμό των παραγωγών, επιλύοντας συχνά ανυπέρβλητα προβλήματα. Τα δυο τελευταία χρόνια, το Τμήμα έχει συμβάλλει, με παρεμβάσεις του προς το υπουργείο και τον οργανισμό πληρωμών, ώστε να επιτευχθεί η εισροή σημαντικών κονδυλίων. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο το γεγονός ότι στη Βιολογική Κτηνοτροφία ο νομός μας κατέχει το 30% του συνόλου των αι…
διαβαστε περισσοτερα

Ο απίστευτος γάμος στην Αιτωλοακαρνανία για τον οποίο μιλά όλο το Facebook! (VIDEO)

Ο γαμπρός και η νύφη που τρέλαναν την Αιτωλοακαρνανία! Ο γάμος έγινε στο Αγρίνιο και το βίντεο τα σπάει στα social media.
δείτε εδώ

διαβαστε περισσοτερα

Σύνδεση Αγρινίου -Ιονίας Οδού: Όχι μία, αλλά δύο

Κουβαράς και Χαλίκι μέχρι να γίνει η κάθετη σύνδεση Στην κεντρική ατζέντα των θεμάτων της πόλης μας είναι η σύνδεση του με την Ιόνια οδό. Από πολλούς το συγκεκριμένο ζήτημα έχει χαρακτηριστεί  ως καθοριστικό για την βιωσιμότητα της πόλης τις επόμενες δεκαετίες. Η Ιόνια οδός έχει κατασκευαστεί πολύ μακριά από το Αγρίνιο.  Η σχέση πόλης με τον νέο Οδικό άξονα φαντάζει στο κεντρικό σημείο ενός τόξου. Οι έξοδοι του είναι στα δύο άκρα του. Μιλάμε για εξόδους και όχι για έξοδο, γιατί αν επιλέξει κάποιος να πάει στα Ιωάννινα φυσικά και θα διανύσει κάτι παραπάνω από 20 χιλιόμετρα για Κουβαρά. Εκεί θα την συναντήσει βορειοδυτικά. Αν επιλέξει να πάει στο Αντίρριο ή την Πάτρα, θα διανύσει επίσης κάτι παραπάνω από 20 χιλιόμετρα για να βγει στο Χαλίκι. Στην περίπτωση αυτή θα την συναντήσει  νοτιοδυτικά. Αν λοιπόν δεν γίνει ο πιο σύντομος δρόμος, που είναι από Αγγελόκαστρο ( αναφερθήκαμε σε παλαιότερο άρθρο εδώ), τότε πρέπει να τροποποιηθούν όχι μία άλλα δύο υπάρχουσες οδικές αρτηρίες. Πως όμως θα …
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Θεατρική παράσταση 8/8/2016

Τη Θεατρική παράσταση του ''Κουτρούλη ο Γάμος'' θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Ομίλου Καινούργιου''οι θεστιείς'' στη Μπαμπίνη τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016 ώρα 20:00στη πλατεία Γιαννακοπούλου στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης.
Συνδιοργάνωση:  Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης -Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Ξηρομέρου 
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................