ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Επιμορφωτική βραδιά

Μια σπουδαία εκδήλωση στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 10 Αυγούστου στη πλατεία Γιαννακοπούλου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μπαμπίνης στα πλαίσια των εκδηλώσεων Πολιτιστικός Αύγουστος 2018. ήταν πράγματι μια ''Επιμορφωτική βραδιά '' Η εκδήλωση ξεκίνησε με ενημέρωση ιατρικών θεμάτων από τον συμπατριώτης μας Δρ Δημήτρη Γουλέ Ρευματολόγο(Αυχενικό σύνδρομο-Οσφυαλγία-Δισκοπάθεια-Οστεοπόροση-Πρόληψη και αντιμεπώπιση του στρες και το άγχους.
Ακολούθησε ΙΣΤΟΡΙΑ-ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ κείμενα του βραβευμένου Λαογράφου Γιάννη Γουλέ. Μπαμπίνη δεκαετίες πριν.
Απόδοση από την εκπαιδευτικό Μαρία Χριστονίκου Την εξαιρετική αυτή Επιμορφωτική βραδιά παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρων οι Μπαμπινιώτες παρουσία και του περοέδρου του Ν.Π.Δ.Δ.Δήμου Ξηρομέρου Μουρκούση Βασίλη και συμπατριωτών μας από τα γύρω χωριά ,εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους τόσο στο Σύλλογο μας όσο στον Δρ. Δημήτρη Γουλέ καθώς και στη συμπατριώτισσα μας εκπαιδευτικό Μαρία Χριστονίκου.
Μας 
διαβαστε περισσοτερα

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα Σάββατο 11 Αυγούστου- Οδηγίες της Περιφέρειας προς τους πολίτες

Αυξημένη προσοχή ζητά και σήμερα Σάββατο 11 Αυγούστου 2018 από τους πολίτες η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4), σε περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,  σύμφωνα με πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, όπως φαίνεται στους επισυναπτόμενος ημερήσιους Χάρτες Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς. Σημειώνεται πως ήδη έχουν συνεδριάσει, έκτακτα, τα συντονιστικά όργανα πολιτικής προστασίας και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων (Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας), όπου και έλαβαν συγκεκριμένες αποφάσεις για την ετοιμότητα των αρμοδίων υπηρεσιών, αλλά και μέτρα πρόληψης εκδήλωσης πυρκαγιάς. Συγκεκριμένα αποφασίστηκαν:
διαβαστε περισσοτερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΡΝΑΚΑ: Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Βάρνακα διοργανώνει την Κυριακή 12 Αυγούστου περίπατο.

διαβαστε περισσοτερα

Πήραν φωτιά τα καζάνια στη Μπαμπίνη.

Από νωρίς οι εθελοντές ( που εφέτος είναι πολύ περισσότεροι),έχουν αρχίσει το βράσιμο του τραγίσιου κρέατος και τις υπόλοιπες ετοιμασίες. Το βράδυ στη Μπαμπίνη προβλέπεται να γίνει ο χαμός.ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΤΩΡΑ: Πήραν φωτιά το καζάνιαΞεκίνησε η διαδικασία το ''βράσιμο του τράγου''

Το βράδυ το μεγάλο γλέντι με ΣΩΤΗΡΗ ΒΕΛΕΤΖΑ – ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΖΑΜΑΛΗ & ΣΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ Ο ΧΡΗΣΤΟΣΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................