Επιπλέον 41 Δήμοι εντάσσονται στο myKEPlive – Ρυθμίσεις για την ασφαλή λειτουργία των ΚΕΠ σε όλη την Ελλάδα

Στην περαιτέρω διεύρυνση του myKEPlive προχωρά το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, εντάσσοντας στην πλατφόρμα επιπλέον 41 Δήμους και 47 Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών. Με τις προσθήκες αυτές το σύνολο των Δήμων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ανέρχεται σε 137 και το σύνολο των ΚΕΠ σε 180. Επιπλέον, έχουν εκπαιδευτεί για την συγκεκριμένη υπηρεσία 870 υπάλληλοι των ΚΕΠ.
Πρόκειται για τους Δήμους Αγίας Παρασκευής, Ακτίου Βόνιτσας, Αλίμου, Αμφιλοχίας, Αρριανών, Βελβεντού, Βόρειας Κυνουρίας, Γ. Καραισκάκη, Διδυμότειχου, Δωδώνης, Εμμανουήλ Παππά, Εορδαίας, Ερέτριας, Ζίτσας, Ηγουμενίτσας, Καλαβρύτων, Καλαμαριάς, Καλαμάτας, Κατερίνης, Κοζάνης, Λαμιέων, Λαρισαίων, Λεβαδέων, Λοκρών, Μαρκοπούλου, Μεταμόρφωσης, Μονεμβασιάς, Νέας Ζίχνης, Νέστου, Νικ. Σκουφά, Νότιας Κέρκυρας, Νοτιου Πηλίου, Ξάνθης, Ξηρομέρου, Παιονίας, Πετρούπολης, Ραφήνας – Πικερμίου, Σιντικής, Στυλίδας, Ύδρας.
Συνέχεια εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Πράσινα σημεία και γωνίες ανακύκλωσης σε δήμους της Δυτικής Ελλάδας

Με 2,5 εκατ. ευρώ χρηματοδοτείται η κατασκευή πράσινων σημείων και γωνιών ανακύκλωσης, σε τρεις Δήμους της Δυτικής Ελλάδας, καθώς με απόφαση του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη εντάσσονται στο Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη».
Ειδικότερα, στο Δήμο Ναυπακτίας δημιουργείται Μεγάλο Πράσινο Σημείο σε έκταση 4.150,97 τ.μ, μαζί με αίθουσα εκπαίδευσης Κ.Α.Ε.Δι.Σ.Π., όπου θα συγκεντρώνονται ανακυκλώσιμα και άλλα υλικά (ηλεκτρικές -ηλεκτρονικές συσκευές, συσσωρευτές, ελαστικά, βρώσιμα έλαια, ογκώδη αντικείμενα, πράσινα/κλαδέματα, μπάζα) που δεν κατευθύνονται στους κάδους. Στο πλαίσιο της δράσης προβλέπεται η προμήθεια του απαιτούμενου εξοπλισμού για την κάλυψη των αναγκών της εγκατάστασης. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1 εκατ ευρώ.  Στο Δήμο Αγρινίου δημιουργούνται τρία Πράσινα Σημεία. Στο Ανατολικό Αγρίνιο (προς Καμαρούλα) το οποίο θα εξυπηρετεί τη ευρύτερη και τις τοπικές Κοινότητες Καμαρούλας, Άγιου Νικόλαου, Κοκκινοπύλιων, Παραβόλα, Νέας Αβοραν…
διαβαστε περισσοτερα

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ: ΟΧΙ στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στη Βόνιτσα, ΟΧΙ στην ερήμωση της υπαίθρου

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΟΧΙ  στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στη ΒόνιτσαΟΧΙ στην ερήμωση της υπαίθρου 
Η απόφαση των τραπεζών Πειραιώς και Εθνικής να κλείσουν μια σειρά υποκαταστημάτων και μεταξύ αυτών και στη Βόνιτσα σε συνέχεια του κλεισίματος του υποκαταστήματος στη Κατούνα και μια σειρά άλλων υπηρεσιών τα τελευταία χρόνια στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσα θα φέρει άλλο ένα πλήγμα στους κατοίκους της  περιοχής μας. 
Ο κόσμος που συναλλάσσεται με τα συγκεκριμένα υποκατάστημα είναι κυρίως ηλικιωμένοι για τη σύνταξή τους, αγροτοκτηνοτρόφοι της περιοχής μας, αλλά και επισκέπτες της περιοχής αυτής κυρίως κατά τη θερινή περίοδο. Θεωρούμε πως το οριστικό κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην περιοχή και μεγάλη ταλαιπωρία στους κατοίκους, οι οποίοι, ιδιαίτερα οι πιο ηλικιωμένοι που δεν είναι εξοικειωμένοι με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, θα αναγκάζονται πλέον να κάνουν τις συναλλαγές τους στο κατάστημα της…
διαβαστε περισσοτερα

Παναγιώτης Στάικος: Η σωστή χρήση της Μάσκας Προστασίας για τον Covid σώζει ζωές σε συνδυασμό με τα γυαλιά ,την ασπίδα και τα γάντια .!!!!

Έτσι χθες  και πάλι ο Αγαπημένος μου Συνάδελφος και φίλος Παθολόγος Ηλίας Γκάτσης , μου ανακοίνωσε πως το τελευταίο Μοριακό Pcr test , το οποίο έκανα την Κυριακή το απόγευμα στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου  βγήκε και αυτό αρνητικό , όπως είχαν βγει και τα τρία προηγούμενα και θέλω για μια φορά ακόμη να του εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου και την ευγνωμοσύνη μου  . !!!!
Αυτό δεν σημαίνει  , πως άντε και ξεμπερδέψαμε με τον Κορονοιό .Σημαίνει πως επειδή υπάρχει μεγάλη διασπορά του ιού στην Κοινότητα μέχρι να εμβολιαστεί το 70%  του πληθυσμού, θα πρέπει τώρα να είμαστε  πάρα πολύ προσεκτικοί και δράττοντας την ευκαιρία θέλω να παρακαλέσω θερμά Ιερέα της Περιοχής μας , ο οποίος τελεί Θείες Λειτουργίες με την συμμετοχή πιστών, να σταματήσει και μάλιστα  προτείνει σε κάποιες γυναίκες να μην φορούν μάσκα,  όπως έχουν καταγγείλει κάποιες γυναίκες , λέγοντας πως αν σας επιβληθεί πρόστιμο , θα το πληρώσει εκείνος  .Για όνομα του Θεού είναι δολοφονικό, εάν συμβαίνει αυτό .Εδώ θέλω να ευχαριστήσω το…
διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ-Κάλεσμα σε γιατρούς να ενταχθούν στο δημόσιο σύστημα υγείας

Γραφείου Τύπου της Κεντρική Επιτροπής 
Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, εξέδωσε ανακοίνωση, που καλεί τους ιδιώτες αυτοαπασχολούμενους γιατρούς, να ενταχθούν στο δημόσιο σύστημα υγείας, δίνοντας τη μάχη από εκεί για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και υγείας. Επίσης, εξέδωσε και το παρακάτω σχόλιο, σχετικά με την εισαγγελική παρέμβαση για την παρουσία Πολιτικών Αρχηγών στους συμβολικούς εορτασμούς του Πολυτεχνείου.
Κάλεσμα του ΚΚΕ στους γιατρούς – Επιστολή του Βουλευτή του ΚΚΕ & Αντιπροέδρου της Βουλής προς τον Πρόεδρο της Βουλής23 Νοε 2020Το ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα στους ιδιώτες αυτοαπασχολούμενους γιατρούς, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, να ενταχθούν στο δημόσιο σύστημα υγείας, δίνοντας τη μάχη από εκεί για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και υγείας. Μαζί με τις επείγουσες διεκδικήσεις για μαζικές προσλήψεις προσωπικού και για την επίταξη του ιδιωτικού τομέα, μαζί με τον αγώνα ενάντια στις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης, είναι κρίσιμη η ατομική συμβολή και προσφορά.
Καλούμε πρώ…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................