Αλέξανδρος Σάββας-Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον πολύ καλό φίλο κ. Φώτη Μανδύλη από τις Φυτείες.

Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον πολύ καλό φίλο κ. Φώτη Μανδύλη από τις Φυτείες.Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Ο Φώτης είναι Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο γυμνάσιο Λύκειο Φυτειών.
διαβαστε περισσοτερα

Δήλωση των Γραμματέων της ΛΑΕ-ΑΑ , Δημήτρη Στρατούλη και Μαριάνας Τσίχλη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΔήλωση των Γραμματέων της ΛΑΕ-ΑΑ , Δημήτρη Στρατούλη και Μαριάνας Τσίχλη

Ευχαριστούμε τους συντρόφους και τις συντρόφισσες, τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες για τον δύσκολο αλλά όμορφο αγώνα που δώσαμε μαζί. Αλλά και τους δεκάδες χιλιάδες πολίτες που μας στήριξαν στην προσπάθεια αυτή η φωνή να είναι στη βουλή.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ-Ευχαριστήριο για παράσταση "Ο μπαμπάς ο πόλεμος"

Την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Ιουνίου παρουσιάστηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η παράσταση «Ο ΜΠΑΜΠΑΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ» του Ιάκωβου Καμπανέλλη,  από την θεατρική ομάδα μαθητών Αστακού υπό την καθοδήγηση, τη διδασκαλία και την σκηνική προσαρμογή του κου ΛάμπρουΠιτσούλια. Σε μια κατάμεστη αίθουσα και τις δύο μέρες τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό!
διαβαστε περισσοτερα

Καθαρισμός παραλίας Παλιόβαρκας και αποκατάσταση βατότητας ορεινής αγροτικής οδοποιίας Βάρνακα -Κανδήλας-Παναγούλας

ΠΗΓΗ:Σελίδα facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη ΤριανταφυλλάκηΚαθαρισμός παραλίας Παλιόβαρκας και αποκατάσταση βατότητας ορεινής αγροτικής οδοποιίας Βάρνακα -Κανδήλας-Παναγούλας.ΦΩΤΟ
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ευσταθίας Λάσκαρη. Με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη(τοπικό Βάρνακα)

ΠΗΓΗ.facebookΕυσταθία ΛάσκαρηΛείπω από τον τόπο μου τα τελευταία πέντε χρόνια λόγω σπουδών, ωστόσο το ενδιαφέρον μου για αυτόν είναι συνεχές. Το συνολικό έργο του δημάρχου μας κυρίου Γιάννη Τριανταφυλλάκη αλλά και το όραμα του για το μέλλον του δήμου μας με φέρνει στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφια σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Βάρνακα με τον συνδυασμό του.Με εκτίμηση Λάσκαρη Ευσταθία Φοιτήτρια πολυτεχνικής σχολής Α.Π.Θ.
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Νομικού Προσώπου, την Παρασκευή 30 Ιουνίου.

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Νομικού Προσώπου, την Παρασκευή 30 Ιουνίου.

https://www.dimosxiromerou.gr
Αστακός, 26.6.2023 Αριθ. πρωτ: 372 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σε τακτική δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση την τριακοστή (30η) του μηνός Ιουνίου, του έτους 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 11 του Ν. 5043/2023, το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, όπως συμπληρώθηκε από το άρθρο 184 του Ν. 4635/19 και σε συνδυασμό τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:
διαβαστε περισσοτερα

Οι Μικροί Μουσικοί της Βόνιτσας ανοίγουν την αυλαία των Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Μαγική βραδιά με τους Μικρούς Μουσικούς αύριο  ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 στην Πλατεία της ΒόνιτσαςΤο Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας σας προσκαλεί στην Συναυλία των Μικρών Ταλαντούχων Μουσικών της Βόνιτσας.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΙΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ- ΑΡ.ΦΥΛΛΟΥ65

Κυκλοφόρησε το 65ο τεύχος της εφημερίδας ''ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΙΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ'' του Συλλόγου Χαλκιοπουλιτών ο ''Άγιος Ανδρέας ο Ερημίτης''
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΠΛΩΤΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΠΛΩΤΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥΟλοκληρώθηκε η τοποθέτηση δύο πλωτών εξεδρών στο Βορειοανατολικό τμήμα του Λιμανιού της Παλαίρου, μήκους 60 μ. και 32 μ. αντίστοιχα.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................