Μικρά βήματα, μεγάλη αλλαγή | Προστατεύουμε το περιβάλλον για το μέλλον! Βίντεο

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ Περιβάλλον και Πολιτισμός. Δε Γιορτάζουμε...Προβληματιζόμαστε. Βρισκόμαστε σε μία μεταβατική εποχή τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Τόσο σε εθνικό, όσο και διεθνές. Σήμερα η γενιά μας καλείται να λάβει σημαντικές και ίσως δραματικές αποφάσεις για το μέλλον όχι μόνο το δικό μας και των παιδιών μας, αλλά και για το μέλλον όλου του Πλανήτη, που είναι το σπίτι μας!
διαβαστε περισσοτερα

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΔΗΛΑ

διαβαστε περισσοτερα

ΚΔΑΠ Δήμου Ξηρομέρου: Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου η 3η Ιουνίου.

ΚΔΑΠ Δήμου Ξηρομέρου: Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου η 3η Ιουνίου.
Ημερομηνία 5-6-2024ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου η 3η Ιουνίου και σήμερα Τετάρτη 5 Ιουνίου και στα 4 ΚΔΑΠ του Δήμου Ξηρομέρου (Αστακού, Κανδήλας, Φυτειών και Παλαιομάνινας), έγινε αναφορά και τιμήθηκε η ημέρα μέσα από βιωματικές ασκήσεις και διάφορες δραστηριότητες.Τα παιδιά ενημερώθηκαν τι πρέπει να προσέξουν ώστε να κυκλοφορούν με τα ποδήλατα τους με ασφάλεια. Οδηγίες από τους εκπαιδευτικούς για τη σωστή προετοιμασία και συμπεριφορά ώστε να είμαστε σωστοί ποδηλάτες!!
ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

Ν. Φαρμάκης: «Μεγάλη επιτάχυνση του ΕΣΠΑ 2021-2027, μέσα στο 2024 η πλήρης ενεργοποίηση των ΟΧΕ και ΒΑΑ για όλους τους Δήμους της Δυτικής Ελλάδας»

Τη σημαντική εξέλιξη και επιτάχυνση που παρουσιάζει το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2021-2027» είχε την ευκαιρία να επισημάνει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, κατά την εισήγησή του στην 3η Επιτροπή Παρακολούθησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 στη Σκαφιδιά Ηλείας.
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση για την 2η Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτ/νίας στο Κεφαλόβρυσο.

Πρόσκληση για την 2η Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτ/νίας στο Κεφαλόβρυσο.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Ημερομηνία 5/6/2024 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στις συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της 2ης ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, το Σάββατο, 8 Ιουνίου 2024 στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού.Ώρα προσέλευσης: 19.30 - Ώρα έναρξης: 20.00. ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Πρόγραμμα Ημερίδα ΠΑΑ.pdf1622 kB
διαβαστε περισσοτερα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τίμησε το Μουσείο Άλατος Μεσολογγίου που αναδείχθηκε Μουσείο της Χρονιάς

Σε ειδική τιμητική εκδήλωση που θα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024, στο Αμφιθέατρο της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, στο Μεσολόγγι, παρουσία του πρώην Προέδρου της Ελληνικής  Δημοκρατίας,  Προκόπη Παυλόπουλου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, βράβευσε τον Νίκο Κορδόση ιδρυτή  του μοναδικού στην Ελλάδα Μουσείο Άλατος που βρίσκεται στην Τουρλίδα Μεσολογγίου.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 1) ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καραγεώργος Λεωνίδας του Ιωάννη 2) ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α: Χολής Νικόλαος του Τηλεμάχου 3) ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β: Δεστούνης Ευάγγελος του Γερασίμου 4) ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μπαρμπάνης Επαμεινώνδας του Κωνσταντίνου 5) ΤΑΜΙΑΣ: Μarra Pajtim του Elmas 6) ΕΦΟΡΟΣ: Ταπραντζή Κωνσταντίνα του Παναγιώτη 7)ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: Κακκαβάς Χαράλαμπος του Γενναίου ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΔΣ 1) Βασιλείου Απόστολος του Ιωάννη 2) Καρβούνη Ελένη του Φωτίου 3)Σκανδάλου Κυριακή του Παναγιώτη ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ(ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ) 1) Ταπραντζή Παρθενία του Παναγιώτη 2)Μακρής Παρασκευάς του Κωνσταντίνου 3) Δεστούνης Χαράλαμπος του Γερασίμου ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ(ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ) 1) Ρηγάλος Λεωνίδας του Αποστόλη 2) Διακουλάκη Μαρία του Αναστασίου ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ: Φραίμης Αλέξανδρος του Κωνσταντίνου(δικηγόρος Πρωτοδικείου Μεσολογγίου) ...
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................