Με μια παγκόσμια επιτυχία επέστρεψε στις αποσκευές του ο Ναυπάκτιος Γιώργος Σακκούλης από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing στην Ιρλανδία.

Ο νεαρός αθλητής με καταγωγή από τη Ναύπακτο στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Δουβλίνο κατέκτησε τη 5η θέση στη κατηγορία Εφήβων -69kg χάνοντας στις λεπτομέρειες ένα μετάλλιο.

Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Στον Κάλαμο η «χρυσή» Έλεν Μαρούλις – Μετονομασία της πλατείας ζητούν οι κάτοικοι

Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Αγρινιώτης διαιτητής στον αγώνα Μπριζ-Λέστερ για το Τσάμπιονς Λιγκ!

H «παρθενική» παρουσία της Λέστερ στο Τσάμπιονς Λιγκ θα έχει άρωμα Αιτωλοακαρνανίας.Συγκεκριμένα, ο Αγρινιώτης διεθνής βοηθός διαιτητής, Πολυχρόνης Κωσταράς, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου (21:45) για την 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου η ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι θα αντιμετωπίσει την Μπριζ στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» του Βελγίου. Να σημειωθεί ότι διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, βοηθοί Πολυχρόνης Κωσταράς και Δαμιανός Ευθυμιάδης, οι επιπρόσθετοι βοηθοί Χαράλαμπος Καλογερόπουλος και Αλέξανδρος Αρετόπουλος, καθώς και ο 4ο διαιτητής Λάζαρος Δημητριάδης. Τέλος, να θυμίσουμε ότι στην πρώτη φάση των play off του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Πολυχρόνης Κωσταράς είχε διευθύνει την αναμέτρηση Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Σάλτσμπουργκ στο στάδιο Μάξιμιρ.
iAitoloakarnania
διαβαστε περισσοτερα

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Προτεραιότητα η ενημέρωση για την Άνοια και τη νόσο Αλτσχάιμερ – Πλήθος πολιτών συμμετείχε στις ημερίδες σε Πάτρα, Πύργο, Μεσολόγγι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι ενημερωτικές ημερίδες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την Άνοια και τη νόσο Αλτσχάιμερ στο Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου, στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ΠΔΕ «Άγιος Χαράλαμπος» στον Πύργο και στο Κωνσταντοπούλειο Γηροκομείο Πατρών. Πλήθος κόσμου ενημερώθηκε από διακεκριμένους επιστήμονες για τους τρόπους έγκαιρης διάγνωσης της νόσου, τους τρόπους αντιμετώπισης των πασχόντων, αλλά και για τους τρόπους υποστήριξης των οικογενειών των πασχόντων και των ατόμων που τους φροντίζουν.
διαβαστε περισσοτερα

Φωτάκης Φ. Βασίλειος:ομιλία στο μνημόσυνο του αγρότη Μήτσου Βλάχου

Διαβάτη στάσου προσοχή
δῶ χάμω κείτονται νεκροί


Δεν είναι η πρώτη φορά που εκφωνώ λόγο εις μνήμη του αγωνιστή της αγροτιάς Μήτσου Βλάχου. Τα ιστορικά γεγονότα της εποχής εκείνης χιλιοειπωμένα σαν μύθος στα αυτιά μου ακούγοντάς τα από μικρός στα καφενεία στην γενέτειρά του Λεπενού. Όταν αποφασίσεις να ενδιατρίψεις με ξεκάθαρη και αντικειμενική ματιά εκείνα τα γεγονότα αισθάνεσαι περήφανος που ετούτη η γη εξέθρεψε ήρωες με αξιοσημείωτη συμβολή και συμβολισμούς για όλους εμάς.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................